Şu an başka kızla konuşuyor sizce onu seviyor mudur yoksa yerimi doldurmak için mi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Boş kalırsa geri dönülecekler/zaman geçirilecekler kategorisindesin
Klasik erkekler sence ne yapabilirim beni öyle görmemesi için pişman olsun istiyorum
İletişimini komple kes
Tamam teşekkür ederim zaten her yerden engelledim tek telegram kaldı
Ordan da engelle aşkom
Kudurur muu sence
Muhtemelen birkaö dakika
seni yedek kulübesinde tutuyor yokluk zamanlarında seni kullanacak :D
Of yedekte olmak kötü ama zamanında beni çok sevdi ilk zamanlar bunla alakası yok mudur
yok şimdi seni sevmiyor işte sadece yoklukta kalırsa elinin altında hazır manita olsun diye tutuyor seni
Bu erkekler neden böyle ya ben ona göstercem yokluğu bu sefer kararlıyım
zaaflarına yenik düşersin 2 güzel söz söyler yine kullanır seni boşa atıp tutma
Ben sevmiştim çünkü ayrılınca hep bekledim ilk kez birine böyle güvenmiştim:(
o da seni kullanıyor ne yazık saf kızsın demek seni parmağında oynatıyor kendine düzgün birini bulsana
Herkes öyle diyo ama yeni ilişki hiç istemiyorum guvenemiyorim kimseye
kullanılmaya devam mı edeceksin
Şu an zaten onu unutma kararı aldım engelledim her yerden kendisi telegramdan yazmıştı iki gün önce
iki gün sonra yine kullanır seni kandırır
Ben net konuşucam bu sefer
engellemedinmi nasıl konuşacaksın bak hemen kalktı engel :D:D:D
Telegramdan engelli değil
neden engellemedin hala ümidin var demi :D
Ya şöyle dim telegramı ben eskiden o engelleyince iletişime geçmek için indirdim sonra sildim uyg dün merak ettim tekrar yükledim baktım bana yazmış
aklın ondan işte o ise seni istepne lastik gibi görüyor yazık değilmi neden bu kadar değersizleştiriyorsun kendini
Öyle sence ordan da mı engelleyim şimdi ben birazda herşeyin ilkini onda yaşadım için çok takıntı haline getirdim
o da bunu fırsat biliyor iste başka kızlarla istediğini yaşayacak elinde kimse kalmadımı seni kullanacak sende saf olma :)
Doğru diyorsun ya kendisi öyle kalsın zaten engelledimde baya zoruna gitmiş bidaha duygumla hareket etmicem
hem duygularınla hareket etmicen hemde canın başka şeyler çektimi yelkenleri suya salmıcan başka erkek mi yok piyasada bırak etrafında kız kalmayınca azsın kudursun
Doğru diyorsun hak etti ama seven böyle yapmaz kaç ay geçti beni kaybedince iyice boşluğa düşcek saatlerce sesli konuscagi eski sevgilisi olmicak nede olsa
birazda manuel takılsın da anlasın ama şu ara başka hatunlar varsa ihtiyacı yoktur sana sadece garantiye almak için yedekte sen ol diye yazıyor sil at bence hatta başka erkeklerle takıl onu unutmak için
Benim pek erkek çevrem yok yazanlara da onu anlattım için arkadaşça oldu hepsiyle ya tipi falan da öyle iyi değil benim gibisini buldu beğenmiyor gerçekten ama bi gün anladığında geç olucak
önce özgüven yerinde olacak kendin kendini beğeneceksin ki baka erkeklerde seni beğensin
Eski sevgililinle nedne konuşmaya devam ediyorsun ki hemde şu an başka bir kızla görüşüyorken. Kendinizi çok fazla bu hayatta değersiz gösteriyorsunuz.
Şöyle söyleyeyim ben onu seviyordum baya ayrıldıktan sonra aylarca bekledim bende yeni öğrendim başka kız oldunu kendi SS attı sonra ben vazgeçtim gibi bişey oldu laf ettim ona sinirlendi kavga ettik engelledim engellemem zoruna gitmiş
Bu hayatta kimseyi bekleme yoksa bekletilen kişi her zaman sen olursun. Çok ciddiyim
Haklısın yaşadım ve görüyorum tık ilerleme yok ama ben bitirince kendisi geliyo beni kaybetmek istemiyor mu ne seni seviyorum diyerek bana geliyo
Bak şimdi bunca zamandır sen onu beklemişsin geri döner diye ama o gitmiş başkasını bulmuş. Senide bırakmak istemiyor çünkü şu an birlikte olduğu kız giderse senin onu bekleyeceğini biliyor. Bu iyi bir şey değil.
Bunu bi erkek olarak çok iyi anlarım onun ne yapmaya çalıştığını.
Yani yedekte tutuyo gibi bişey ya bu kızı da sevdiğini düşünmüyorum şahsen neden dersen de atmıştı saatlerce bakmamış benim mesajıma olsa genelde dönerdi mesela 11 de falan uyanıyor kız üst üste yazmış ta 1 de günaydınn demiş benimkine hep günaydınnnn askimm falan yazıyordu
Mesajları sana mı gösteriyor :)
Kızın ismini SS almadan attı 😶
O çocuktan sana hayır gelmez. Sana daha fazla değer vericek birisini bul. Yoksa yazık edersin
Herkes aynısını diyor umarım ilerde bulurum
O çocuğuda engelle gitsin. Hayatında ki çöpleri süpür
Engelledim tek telegram var ordan yazmış iki gün önce söverek engelleyerek olmuyo ben taktığıma takarım demiş
Engelle ordandaaaaa
Herkes bunu demiş kudurur mu sence
Çoğunluk ne derse o😉 kudurur ama daha cevap verme
Tamam teşekkürler fikrin içinnn
Ricaaa ederim umarımmm bunca konuşmadan sonra tam tersini yapmazsın
Yok zaten unutmak istiyordum kendisinin baya zoruna gitcek ama ömrümün sonuna kadar onu beklicek değilim
👌🏻
sende unutmadıkları vardır
Çok kez bitti dedi bende diyorum bazen ama ne onda bitiyo nede bende konuşuyoruz halen
Fb olarak takılmak ıstıyordur
Öyle bi amacı yok ama bilmiyorum 😶
senın fb olmadımı hıc
Olmadı
pekı olmak ıstese ne dersın
İstemem
tabuların mı var
Evt
10 uzerınden kac ısteklerın
2 falan da ne alaka
cok dusuk bence ondan ayrılmıs
Bilemicem 😶