Sevgilimin eski bi flörtü var çok iyi anlaşmalarına rağmen sevgili olmamışlar. Kız başka sevgili yapmış, sevgilim de benimle tanıştı. Birbirlerine kanka demiyorlar ve hala arada konuşuyorlar. Rahatsız olduğumu söyledim ve dikkat ederim demişti. Bugün yine kızın tweetini beğenmiş. Hayatından çıkarmıyor ve hala ondan hoşlandığını düşünüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum, benim göreceğimi bildiği halde beğeniyor. Eski flörtle hala konuşmak ne ya çok kalbim kırılıyor. Kız hala onu sevdiğini düşünmüyor mudur sizcede? Benimle ama ondan da kopamıyor. Kendimi değersiz hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Başka?
Güncellemeler
+1 yıl
:(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasıl kesmiyor ya kesmek zorunda
Ya kızı hayatından tamamen çıkaracaksın ya da biz ayrılacağız diye bi seçim sunmayı düşünüyorum. Her türlü kafam net olacağı için pişman olmam umarım
Eşim de görüşüyor eski flörtü ile. Baskılarsan senden kaçar ona koşar. Akışına bırak
Kaybetmekten korkmayın rest çekin sabredin geri gelir
Bi insan eski sevgilisini veya eski flörtünü hayatında başka biri varken çıkartmıyorsa bir hayır gelmezzz
sen geçicisin onun yaşamında öyeyse kötü durum
Kaybetmekten korkmuyor yani önemsizim öyle mi
çok sevdiğin kopamayacağını düşünüyor
Ayrılmak istiyorum çünkü bana saygısızlık gibi bunu yapması. Ayrılsam bile bunun için mi ayrıldın gerçekten deyip haklı çıkacak, sen bana güvenmiyorsun diyecek, bir kızı kıskandığım için ayrılmış olacağım. Ama aklında onun olduğunu da biliyorum. Ne yapacağımı bilemedim ki..
seni mutlulun esas o haklı zaten değil
Ya ben anlamıyorum karşındakinin ne dediği kimin umrunda sana saygısızlık yapmış zorla mı tabiki ayrılacaksın
Ya kızı tamamen hayatından çıkarırsın ya da biz ayrılırız diyeyim mi?
tercih senin
Ayrılın