Canım çok yanıyor her gece acı çekiyorum?

Canım çok yanıyor her gece ağlıyorum hüngür hüngür aklımdan çıkmıyor yaşattığı şeyler psikolojik sıkıntılarım vardı tamda onun üzerine geldi sevgili olduk alıştım ona iyi geldi seneler sonra sevgilim oldu evlenmek istedim ama beni evlilik yaşında kullandı bıraktı öptü elimo tuttu kendini tatmin dahi etti ben çok sevdim bana evleniriz seni hayatını çok güzel yapcam vs diye umut verdi ama beni yüzüstü bıraktı adımı çıkardı ben çok alıştım sevdim konuşmak istedim arkadaşım dahi yoktu konuşacak düzgünce. Ona bağlandım dışarı pek çıkmazdım onunla farklı bir hayatım olmuştu ama beni rezil etti arkadaşlarına anlattı abime şikayet etti bana namussuma iftira attı nişanlımdan ayırdı beni diye millete söyledi iftira bu. Canım çok yandı kolay unutan birisi değilim 25 yaşındayım yaşıtlarım evli ama her şeyden soğudum sürekli beddua ediyorum ağlıyorum sizce yaşattığı acı onun boynuna dolanır mi şu an geziyor tozuypr eğleniyor
Güncellemeler
+1 yıl
Şu aşağı da instagramdan mesaj attım yazan k*si dolandırıcı. Bana yardımı dokunur diye mesaj attım beni tehd*t etti eski sevgilime mesaj atıp ondan paralar istedi. Hesabı gizliye almış ama @fe*rrari34 (yıldız yok) instg. @b*erkcan8915 inanmayın bunun gibilere başka bir kıza da aynı şeyleri yapmaya çalışmış
Canım çok yanıyor her gece acı çekiyorum?