+1 yılElbet ki yaşattığını yaşayacak. Yanına kâr kalacağını düşünme, hayatına bak. Bu adiliği sana layık görüyorsa, neden onun için ağlıyorsun? Güvenin zedelenmiş, anlıyorum ama bir süre sonra unutacaksın elbet ki. Cezasını bir gün çekeceğinin bilinciyle yaşa.
05 Yorumla
Soran+1 yılOnun için değil yaşattığı acı için beni birilerine söyledi o kız peşimde benle konuşmak istiyor falan diye yaymış adımı çıkarmış bulunduğum yer orta düzeyde bir ilçe. Onunla konuşmak iyi geliyordu gözlerine bakmak falan bambaşkaydi ben son anıma kadar içinde az da olsa bir şeyler aradım ama yokmuş yaşattığı acıya can yanıyor iftira attı kullandı beni kötü duruma düşürdü
- +1 yıl
Evet, okudum. Ruhu hasta, çok yüz verince sonu böyle bitiyor. En azından evlilik aşamasına gelmeden gerçek yüzünü görmüşsün. İnsanların ne düşündüğü umrunda olmasın, yalancının mumu yatsıya kadar yanar. İnanmak istediklerine inansınlar, umursamaya tenezzül etme. Kendini kanıtlamaya çalışmak yerine, insanlardan kötü ima sezersen o zaman kendini savunmanı öneririm.
Soran+1 yılTanımıyorum arkadaşlarını ama bir yerde farklı şekilde karsilassak o kişilerle ya da atıyorm evlecegim kişiyi taniyan kişiler olsa önüme taş koyarlar bu kızda öyle böyle yaptı derler iftira atarlar eminim. Selimcanyesilgun adı instagramdan bakabilirsn fotoğrafi yakınlaştırıp. Kendisi lise mezunu tır sürüyor babası ile. Ve bana inat çok iyi biriyle yani memur vs gibi çok güzel biriyle evleneceğini söylemişti sizce ona layık mi
- +1 yıl
Adama büyü yaptin herseyi yaptin bide adami burada karaliyorsun adama 10 kere feke hesaptan yazdin iyi ki seni birakmis sen ruh hastasi birisisin çünkü millete de burada kendini mahsum gösterme
Soran+1 yıl@efecan1717 misin ne bksun sktr gt dolandırıcı seni bide fransizim diyor sen kim cingen
En İyi Cevaplar
herkes ettigini bulur falan diyorlar da ben buna inanmıyorum sana iyiliği de romantize etmeyeceğim ama bi zaman sonra gecmisi geride bırakıp önüne bakman gerekiyor çünkü bu sekilde devam edemezsin onun mutsuzluğu icin mutlu olmalısın ki senin ne kadar güçlü biri oldugunu gorsun çok üzgünüm yasadiklarindan dolayı ama kendini kapatma ve hayatına yeni kisileri almayı dene insanlar Boyle nankör olabiliyor ama daha gencsin sana bu hayatin ne kadar guzel oldugunu gösterecek birileri de çıkacak karşına evlenmeyi maharet sanma öyle bir şey degil mutlu ve huzurlu olduktan sonra o da bir gün gerçekleşir şu an önemli olan senin metalin
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız benim ne yaptığımdan haberi yok öyle sosyal medya kullanmam gezdiği yerlerde gezmem. Evlenme konusuna gelince de hayatıma birini ahlaktan korkuyorum ya beni sevmezse ayrılırsa yine bağlanırsam falan diye. Çok da denedim unutmayı ama bir anda aklıma geliyor yaptıkları çıkmıyor aklımdan sürekli beddua ediyorum canım yanıyor ağlıyorum istemsiz birden kendimi öyle buluyorum
- +1 yıl
senin yasadiklarini yaşamadım belki tam olarak anlayamam ama empati kurabilirim hayatına yeni kisiler almazsan kendini yalnız hissedersin yalnız hissedersen bu düşüncelerle boğuşmaya da devam edersin ben senin dogru kisileri secebileceğini dusunuyorum o yüzden lütfen bu konuda kapalı olma hayat Boyle deneme yanılma
Soran+1 yılÖyle tabii ki zaten şu an biriyle konuşsam sevgili olmak için değil evlenmek için konuşurum bu bana senin ahım şahım bir güzellign yok demişti gözümün arkada kalacağı birisi değilsin demişti bu yüzden olur ya başkaları da beni çirkin görür diye konuşamıyorum annem diyor görücü var seni soruyorlar diye ama kabul edemiyorum
- +1 yıl
ablacım onun ne dediğine çok takılmissin belki psikolojik yardım alsan çok rahatlayacaksın onun gibi karaktersiz bir herif sana bunları dese ne olur ki hiçbir şey olmaz lütfen onun gibi bir p*sligin dediklerinin hayatini bu kadar etkilemesine izin verme degersiz birisi o onemsiz birisi düşüncelerini de öyle
Soran+1 yılAynen psikolojik desteğe ihtiyacım var ama param yok maalesef şu an çalışmıyorum seanslar ne kadar oluyor bilmiyorum ama gidebilecek durumda değilim. Sadece bazı cümleler vardır insanı derinden etkiler ya bu da öyle canımı yaktı
Soran+1 yılBir de şu var tabi ben yine kafamın içindekilerle yaşarım eller mersine ben tersine hesabı kolay kolay unutamıyorum hafizam kuvvetlidir ama bu yönlerden kötü oluyor maalesef ki daha iyi bir destek şart bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Allah akıl vermiş fikir vermiş sazan gibi düşmeyin böylelerinin ağına kardeşim yapıyorsunuz yaşıyorsunuz sonra adamlarda kağıt mendil gibi kullanıp atıyorlar. Akıllı olun azcık
00 Yorumla
+1 yılCinsellşk yasadınıxmı tabiki senin abın onu tutar bence hayatına tekrar yön ver
08 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişki olmadı öpme el tutuşma dışında bir de bana yanaştı biraz sarıldı hissettirdi
- +1 yıl
Karaktersizin önde gideniynmis
Soran+1 yılAma bir görseniz adam sanarsınz ya öyle serfsz ki anlat anlat bitmez
- +1 yıl
Fark ettin bunu böyle insanlar hiç eksilmez, ama yapmanız gereken geçmişi unutup yolumuza bakmak olacaktır, ben bu psikolojik den çıkacağıniza eminim
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim zaten şu hayattan tek beklentim sevmek sevilmek. Hatta daha çok sevilmek değer görmek
Bunlar olsun tamam başka birsyeinde gözüm hiç yok- +1 yıl
Olur merak etmeyın uyu bakınız kendınize bana istediğin zaman yazabilirsin herseye rağmen bu dünyada varlığını hissetmek çok güzel di
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun burdan bir yere yazmak fikir almak içimi dökmek dahi rahatlattı az da olsa
- +1 yıl
Rica ederim her zaman yazabilirsin
Geçmiş olsun dertlesmek istersen yaz konuşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılınstegram dan mesaj attim oyun oynamana gerek yok
013 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon lan @ferrari34 pis cingen dolandırıcı tehditkar mikrp milleti ağına mi düşüncem sandım iyyy bk
Cevap sahibi+1 yılFeke hesaplar dan mesaj atan sen degil misin konuşma tarzina dikkat et gercekten daha benim kim olduğumu bilmiyorsun
Soran+1 yılYahu asıl sen kimsin? Ben senle muhatap olmak istesem seni engellemem. Eski sevgilimle konuştum iftiraci pislik birde +18 muhabbet etti diyordun sahtekar seni
Cevap sahibi+1 yılSana dedimki konuşmana dikkat et diye sen hata yapıyordun düzel diye seni uyardim sadece senin ki takinti olmuştu feke hesaptan dün konuşmuyor muydun sen pekii ne istiyorsun benden ben sana dediğim hiç-bir şeyi yapmadim yapmam da sadece sen takinti yaptin onu bende düzelirsin diye böyle davrandim sna ona birsey yazmadim ben senle ilgili mesaj da atmadim o gun den sonra 2 paralık biri sadece o
Soran+1 yılKardeşim neyin derdindesin senle ne ugrasacM benim işim gücüm var. Üstelik sen değil miydin beni tehdit eden fotoğrafini at yoksa bütün konuşmaları yaşadığın yerin sitelerine atarım diyen. Salağa yatma şimdi. Üstelik merak etme her halttan haberim var birde cinsel içerikli konuştu benle diyorsun. Senin kaliten belli
Cevap sahibi+1 yılSiz cok düzgün sünüz degil mi
Cevap sahibi+1 yılDiger hesabında senin olduğunu biliyorum zaten ilk andan beri bilerek sen degil ben seninle oynadim bir akilli sen değilsin yaniii ama konu o değil ben sadece seninki saplantı olduğu icin bilerek öyle davrandim sana ve ona hicbirsey yazmadim sonra simdi. dicegim şu bana tekrar ulaştın sen benden ne ıstiyorsun ne dersen yapacam özür ise özür inan bana bilerek yaptim sana dediğim herşeyi sırf seninki saplantı olmustu Oyuz den baska amacim yoktu Ama dersenki bana hala borçlusun bu konuda ciddi anlamda söyle ne yapayım senin icin ama düzgün konuşma biçiminde ben nden böyle yaptigini sana dedim bana sinirlisin ofkelisin biliyorum ama ben sırf senin icin böyle davrandim ve belki sen haklisin bana ne dersen yapmaya hazirim karar senin
Soran+1 yılYahu sen kimsin ya sen kimsin ki sana fake hesap acacam da yazacam? Saplantiymis sana ne? Sabaha kadar beni tehdit eden sen değil miydin fotoğraf at yoksa tün yazışmaları ona ve yaşadığın yere atacam diye. Bu mu yardımseverlik ahmak seni senden tiksindim birde kıza köpek ettim sevgilisini demiştin madem öyleydi adam olup neden doğruyu demedin de hala kandırmaya çalıştın? Akilliymis tiksinc birisin sen Allah da o gün beni nasıl uykusuz düşünüp neler yasattiysan aynı şeye seni de düşürsün çünkü o gün eski sevgilime ulaşmak için farklı bir yola girdim. cingen seni ya iğrençsn
Cevap sahibi+1 yılMadem bòyle de feke hesaptan ne millete yazoyorsun sen bide ben değilim diyorsun sen ınsanlara büyü yap sonra gel burada ağla milletten para aliyor de sen kimsin ben sizden para alacam burada millet-i yaziyorsun madem canin kaşındı senin tamam öyle olsun ben çocuğa yazayim simdi hadi sizi goreyim ozm ne kdar cesur sunuz siz tm mi senden insan olmaz
Soran+1 yılYahu sen kimsin de sana bu işimin gücümün arasında fake hesap acacam da yazacam kendini hangi nimetten sanıyorsun? Üstelik büyü yaptım dedim diye yapmış mı oluyorum git sor bakalım asıl büyüyü kim yapmış sjsjsh. Eee para istemedin mi zaten baştan niyet öyleydi senin hemen kendine çevirdin olayı. Üstelik her şeyden haberi var +18 muhabbetlerden falan. Yaz bakalım sana ne dicek bana dese başta derdi zaten mesaj at işte suç üstü kim olduğunu da öğrenir bana sordurup duruyordu sjshs sen iğrençsn muhatap olacağım biri bile değilsin
Cevap sahibi+1 yılKiz degil o sendin zaten bir akilli kendini görme sen beni aklin sıra işletecektim bende senin oldugunu anladim ben bilerek senle konuştum sen kendini akilli saniyorsun ben sana ayak uydurdum merak etme sen bana degil bide ben degilim diyor ordan kendine yaziyor 1 dakka sonra evt bana yazdi diyor ne alaka ise degil mi 1 dakka sonra sen bunu çocuklara de bana degil
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin o kim be sizden korkacam sordurup duruyormuş ta bilmem ne de sen 100 tl iste 50 az. demedin mi ben ona 3. kere büyü yaptim demedin mi senin 1 resmine mi kaldim be altimdaki. araba senin 15 senelik maaşın sen iyi değildin deli gibiydin bende ya sen yazarsin ya ben derim dedim ona simdi gelmis konuşuyorsun yok cingene yok bilmemne ben sna dedim kusura bakma ama sen haddini aştın hade seni görelim bakalim sen ona dedin mi ben sana büyü yaptim şunu bunu yaptim kendi bildiğini anlattin sadece ona sen senden adam olmaz hak ettin demekki herseyi sen
Soran+1 yılMala bak ne isletecem git kıza sor atsın mesajları biz sürekli konuşmadık zaten ve hemen de yazmadım yolda olduğum için. Üstelik ona büyüyü yapan kimmiş sor hadi bir büyü varda kimin yaptığı önemli. Evet deliyim zir deliyim beni deli edenin de hayatını bitiririm üstelik seninde pek akıllıya benzer yanın yok. Kız fake hesapların var bi sürü hesabın var ve iyi laf yapıyor ağzın dolandirici gibisin. Ki çocuk benim olduğumu bile düşünmemiş. Tipinden belli senin ne olduğun üstelik işin gücün olsa sabaha kadar burada zir deli dolanman
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakınlaşma oldumu aranizda birliktelik gibi pekii
021 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişki olmadı. Karantina zamanıydı o zamnalar arabada bulusirduk birden beni kucağına aldı surttu ne olduğunu dahi anlamadım başta sonra hiçbir şey olmamış gibi öptü falan ama insan bir kere yapınca da alışıyor ya hani devam etti her buluşmada ben de cidden seviyordum güveniyordm evleniriz diye ödüm karşı koyamıyordum meğer sırf onlar için kullanmis dizimi bile şeyime dokunduruyordu kasla göz arasında kendini tatmin etmeye çalışıyordu
Cevap sahibi+1 yılPekii ne yapmayi dusunuyorsun sana yardimim dokunur mu her konuda
Soran+1 yılSağolun insanın kendine bile faydası dokunmuyorken başkası neylesin
Tek isteğim onunda yaşadığım acıyı bilmesi hissetmesi yaşaması
Cevap sahibi+1 yılBelki elimizden birsey gelir bizimde emin ol birseyler yapabiliriz bizde ona
Soran+1 yılNe yapabilirsiniz ki onu telden çaldırdıgm anda abime şikayet edecek. Teyzesinin kızı ile sevgilims benden önce sonra eniştesi ayırmış kızına layık görmemis onu. Bu bana sevgili iken sürekli o kızı anlatırdı iyi ya da kötü her şeyi. Ailesi hakkında da kötü şeyler demişti. Sonra ben de onu tehdit ettim kıza anlatcam söylediklerini diye. Bu sonra beni abime şikayet etti nişanlımdan ayırdı diye teyzemin kızı ile nisanlanacaktim bizi ayırdı diye oysa benden önce ayrılmıştı hatta 2 cihanda da olmaz onunla demişti. Ben de kiza geçen ay fake hesaptan yazdım bazı şeyleri. Kız oğlanı aramış oğlan beni 1 kez aradı engelliydi tabi ben de. Sonrada gidip abime ulastirmis kız bana ulaşmaya çalışıyor diye. Oysa sadece kıza yazmıştım. Tabi attığı iftira (nişanlımdan ayırdı) şeyi ortaya çıkacak diye kızı hiç katmamis bile. ya da sırf kuzeni olduğundan ya da hala ilgisi olduğundan katmak istemedi
Cevap sahibi+1 yılÇocuğu ınstegram dan ekleriz sonra ümit verip bırakıriz bizde istemez misin
Soran+1 yılNasıl ekleyeceksiniz? Çok canım yandı burnu surtulsun istiyorum Ama elim kolum bağlı her gece ağlayarak beddua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok beddua bana döner diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSen istersen cok yolu var sen tm de gerisini ben hallederim
Soran+1 yılİsterim yani çok kötü şeyler olmayacaksa kabulüm
Soran+1 yılYani bana karşı bir şey
Soran+1 yılOnun canı cehenneme
Cevap sahibi+1 yılTm özelden yqz bana ozm
Cevap sahibi+1 yılKonusalim
- +1 yıl
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Uzayinci78 ikiniz aynısınız zaten ınstegram dan mesaj attim bak oraya oyun oynamana gerek yok
- +1 yıl
Yahu ona inandım diye niye aynı kişi olalım? Sen dedin taktik vercem köpek ettim sevgilisini de falan dedin ben de ona sordum ve senin yalancı düzenbaz birisi olduğunu öğrendim. Üstelik neden gizlendin @ferrari34?
- +1 yıl
@Uzayinci78 bir akilli sen sin yanii 2 KS hesabi acacan ordan birini kapat degerine yorum yap degil mi bende inandim zaten gelmis bide boş boş konusuyor cocugu burada kotuluyorsun çocuğa büyü yaptin be 2 3 kere annesini aradin surekli çocuğa feke hesaptan yazdin sürekli simdide ferrari bunu çocuğa de diye sana baski yapinca çocuğun ismini cikardin ve millete adimi kotuluyorsun adamin kucağına otururken aklin nerdeydi pekiii nerdeydi senin din korkun büyü yaparken nerdeydi senin din korkun gelmis burada milleti karalama senin iyi olmadığın psikolojinin iyi olmadigi belli
- +1 yıl
Ağır şizofrensin ya da bipolar
Cevap sahibi+1 yıl@Uzayinci78 sen git parkta oyna hala kendini başkasi gibi gösteren zavallisin sadece 2 hesap kullaniyorsun diye kendini mi saklicaksin aklin sıra gene çocuğun resmini koymussun oraya saplantılı
Soran+1 yılBu seni ne ilgilendiriyor istediğim gibi hesap açarım üstelik o gocunmuyor da sana ne oluyor? Üstelik takıntılı olsam bağlana yapardım sjd
- +1 yıl
Sal artik beni ya defol git büyücü
Büyük geçmiş olsun neler yaşadın
00 Yorumla
+1 yılAccessbars yaptır
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
Bana sorma araştır bul işine gelirse huzur istiyorsan yaptır.
+1 yılAynisini ben yaşıyorum
020 Yorumla
Soran+1 yılAynısını derken
- +1 yıl
Her gece ağlıyorum. şu an bile. Acilarim geçmiyor. Geçmeyecekmiş gibi geliyor.
Soran+1 yılBenjm de gözyasim şu an yanağımdan akıyor. Sizde mi benim kadar kötü duruma düşürüldünuz yoksa farklı bir mevzu mu
- +1 yıl
Uzun hikaye. Yaşadıklarımız hemen hemen aynı. 1 sene geçecek ama hala ama hep. Her gece ağlarım. Tükendim artık. Roman gibi.. ama kötü bir roman.
Soran+1 yılBenim de 1 sene olacak bir hafta sonra. Ah ettiniz mi beddua falan ya da sizden helallik istedi mi
- +1 yıl
Etmem mi. Hala ediyorum. Gözümden akan yaş onlara azap olsun. Neler cektim ben biliyorum. Ne helalligi hem yaptı hep beddua etti.
- +1 yıl
Keşke kötü insanlar kötüleri bulsa iyiler iyileri. Yesinler birbirini. Olan iyi insanlara oluyor.
- +1 yıl
şu an onlarla uğraşıyorum. Bir sürü şeytanlık yapıyorum. Rahatsız oluyorlar. Gundemlerinde hep ben varım kesin.
Soran+1 yılKeşke. Ondan ilk ben ayrılmıştım çünkü kötü davranıyordu sürekli ayrılıktan bahsediyordu ben de istemiyorum seni demiştim o da İnşallah beni unutamazsın evli kocanın yanında bile Selim selim diye gezersin demişti belki de onun bedduasi da tuttu ama tabi bende de var hassasım çabuk bağlanıyorum bak o benden helallik istedi 2 3 kez aradı kötüyüm sen hak etmedin bunları dedi ben de haram ettim yine. Sen de haklıysan o cezasını çeker emin ol kalbin temizse o yaptığı kötülüğü bulur bunun kızı erkeği yok can yakanın canı yansin
Soran+1 yılNe yapıyorsun anlamaidm şu an mutsuz mu
- +1 yıl
Burada anlatamam şimdi ne yaptığımı. Öyle şeyler yapıyorum ki benim yaptığımı bilmiyorlar. Mutsuzlar ama mutsuzluklarinin kaynağı benim olduğumu ispat edemezler
Soran+1 yılO zaman sen de mutlu ol gerçi başkasının mutsuzluğundan mutlu olunca onlar gibi oluyoruz ama olsun içini rahatlat sende
- +1 yıl
Bende mutsuzken onlar mutluydu. Dalga geçtiler benimle ailecek. Dedim ya neler çektiğimi ben bilirim
- +1 yıl
Sosyal medyan var mi. Sana taktik vereyim. Sende onu mutsuz et. Senin yaptığından haberi olmaz.
Soran+1 yılHer yerden engelledi beni fake hespalarimi falan. Zaten normal hesap kullanmıyordum
Ayrıca ben de kaç kez annesine şikayet ettim onu. Söyledim seviyorum bağlandım falan dedim bana oğlumun gönlü benim değil ki aranızı yapayım falan dedi sürekli oğlunu övdü beni abime şikayet edecek diye mesaj attım hiç aramadı direkt oğlunu arıyordu oğlu da benim psikolojisi bozuk gösteriyordu kadın 1 kez olsun aramadı kızım senin derdin ne diye- +1 yıl
Aynı benim kaynana. Aynı aileden mi birilerini sevdik acaba
Soran+1 yılBilmemmm onun kız kardeşleri 10 ve 2 yaşlarındaydi ama akrabalarından olabilir
- +1 yıl
Benimki de her yerden engelledi ama ulaşıyorum. Sen işi bilmiyorsun demek ki.
- +1 yıl
Kim kimin canını bilerek yakıyorsa anlatıyorsa üzüyorsa Allah belasını versin.
Soran+1 yılEkliyorum sizi
+1 yılBende her gece canım yansın istiyorum 🙈🙈
01 Yorumla- +1 yıl
Tam bir ruh hastasısın 🙈🙈
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler