Bekar kalan kızlara çok sinir oluyorum başları bağlı olmasa belki de kocalarımız bizi aldatmayacak değil mi?

Kadınların bekar veya ayrılmış olmaları bana saçma geliyor bence her kadın erkeğini memnun etmeye çalışmalı ve aldatılsa bile kabul etmeli ve çalışmamalı erkeğin parasını yemek haktır kuzular erkenden evlenmeli ben 18 yaşımda evlendim sonuçta kadınların bekar kalması demek diğer erkeklere fırsat çıkarıypr evli erkeklerde buna dahil. Eşim çoğu zaman bekar kadınlara bakıyor veya yazıyor ben her şeye rağmen yuvamı yıkmadım bekar Özgür kızlar hiç mi evli kadınları düşünmez bu erkek beni beğenir falan diye. Evlenince kurtulalım bekar kalıp diğer evli erkekleri ayartmaktan başka ne derdiniz var. Bence bir kadın 20 yaşına kadar evlenmeli çalışmak falan kariyer falan saçma geliyor kocamın parasını yiyorum aldatsa ne olacak yine bana gelecek… Tapusu ben de kaşarlar yüzünden bırakacak değilim hep haksız mıyım bekar kalmayın evlenin?

Bekar kalan kızlara çok sinir oluyorum başları bağlı olmasa belki de kocalarımız bizi aldatmayacak değil mi?