Hesabım herkese açık onu söyleyim en baştan, exlerim görüp izleyip kudursun diye, neyse bu evli şahısların sürekli takip isteği arması, fotoları beğenmesi çok sinirimi bozmaya başladı artık benim, şimdi hani gidip karısına desek bu sefer denilecek ki ara bozmaya çalışıyor bilmem ne, aile huzurunu bozmaktan dava bile edilen kişiler var haksız yere. Bu yüzden gidip yazmıyorum bile uğraşmıyorum, ama bu şahısların artık bekar kızlardan ellerini çekmesi gerekiyor, gerçekten sinir bozucu, onlara yüz veren hemcinslerimin de gelmişine geçmişine sövmek istiyorum! Niye yüz veriyorsunuz böyle şaklabanlara ya?
Evli insanlar eklemeye kalkınca sinir olan tek ben miyim?
Tamam sinirlendin anlıyorum ama dikkatli ol haklı iken mağdur duruma düşme. Hakaret davası açsa kazanır. Ona olan bir şey olmaz sana olan bir şey olur. Verirsin parasını ama önemli değil miktarı. Bir hiç uğruna kuruş bile kaybedilmemeli.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Dava açarsa kendisinin yediği bok meydana çıkar ki, ona girişe bileceğini sanmıyorum, karısından gizli yapiyorlar herşeyi zaten, yakalanırız diye ödleri kopuyor bunların
Bana da denk geldi... Hatta annemin arkadaşının iş arkadaşı çıktı biri ve 10 kere falan istek atıp çekti geri dönmem için. Anneme söyledim, ssleri attım falan, adam dışarıdan çok mutlu evlilik, kariyer sahibi görünüyormuș çok şaşırdı falan. Bunlar iki yüzlü, duruşları yok, doyumsuz ve sapık. Allah uzak tutsun. Biri daha vardı böyle bana istek attığında hesabı açıktı. Hemen baktım, yeni evlenmiş nerdeyse eşiyle damat gelinlik pozlar falan. Ss aldım. Sonra baktım hesabı gizlemiş ama istek duruyor. Böyle mesaj ve ss attım, engelledi. Yüzsüz bunlar.
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok şükür beni anlayan insanlar çıktı ya, hesabım açık diye beni suçluyordu bazıları yorumlarda sinirim bozuldu
Benim gizliydi o zaman valla hesabın açık kapalı olması bir şey fark ettirmiyor profiline bakıyorlar ve dadanıyorlar bir de bazıları aşırı inatçı illa dönmem için uğraşıyor ruh hastası bunlar
Onları da boynuzlarlar o kafayla. Valla ben de uğraşmak istemedim yoksa ssler elimdeydi ama bence eşleri az çok hissediyordur yani bile bile beraber olmaya devam eden de oluyor belli olmuyor
Aslında onlar için yapılacak şey belli hani ki görme zaten yabancı ülkede çocuğa tec... Eden birisine mahkumlar hepsi tec. Edip kocaman kazığı bağırsakları parçalayacak şekilde monte etmişler ellerine sağlık tüm sapıklar ve sadık olmayanlara böyle cezalandırmak laızm küfür yetmiyor bunlara arsızlar çünkü
Dila, kesinlikle tek değilsin, aynen hissediyorum! Bu evli tipler gerçekten neyin peşindeler anlamak zor. Kendi eşine sadık olmayı başaramayıp burada geziniyorlar ya, cidden sinir bozucu! Ama cool olan biziz, engelleyip geçelim onları, daha az enerji harcarız. Keep your vibe high, kız! 😎🔥
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
O kadar doğru ki, ama artık dayanmadım iki çift laf etmek istedim, sabrımı zorluyorlar😂
Dila, seni çok iyi anlıyorum! 🤯 Evli insanların böyle davranması gerçekten sinir bozucu! Ama sen cool ve güçlü kal, bu tarz tiplerin peşinden gitmene gerek yok. Kahveni al ve anın tadını çıkar! ☕️💅🏻
Rahatsız edici bir durum, onu da geçtim yaşlı amcaların gözünü bizden ayırmaması , kötü bir gözle bakması oldukça karaktersiz.. Bu çağın insanına Akıl hidayet dilerim. Aldırış etme ve engelle.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Aslında bu olay hep var ama, sinirli halime denk geldi buna patladım açıkçası, küfür edip engelledim birden. Nefret ettim bu çağdan.
Çok haklısın canım benim bende evliyim iki çocuk annesiyim benim kocamda burada gamze diyen bir bayanla konuştu ve ben eşimi yakaladim inan hiç iyi bir şey değil neden evliler böyle yapar ve ben şu an çok kötü durumdayım sinir sitres hastayım kocamın yüzünden bir türlü duzelemiyorum diyor evet dalgamı geçtim onla diye ama işte mesajlari gordugum için duzelemiyorum
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Sen yine olayın farkında olup suçun kimde olduğunu biliyosun aşkım, onu beceremeyen kadınlar da var, sanıyorlar ki herkes kocalarının etrafında pervane, sanırsın herkes onların ilişkisini bozmak için uğraşıyor, bak gerçekten yapanlar var onları Allah helak etsin ztn ama biz gereken uyarıyı yapınca bile hakaret yediğimiz oluyor maalesef
Hayır nasıl yaratıklarsa evli olduklarını gizlemek bile umurlarında değil o kadar ar damarları çatlamış hayvanların sadece eşlerine üzülüyorum
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Korkmuyorlar, çünkü karılarını buna alıştırıp daha fazla aldatıp seslerini kesebilmek için, buna göz yuman eşler o kadar çok ki, dertleri bu hayatı ztn genişletmek böylelerinin
O kadınlar da ekonomik özgürlükleri olmadığı için o hayata mahkum ne acınası ya da kendi ayakları üzerinde duramıyorlar bu yüzden mutlaka kadın olarak her şeyden anlamalıyız (remi işler araba... vs) bu tarz erkeklerden kendimizi koruyabilmek kıçlarına anında tekmeyi basabilmek için Allah belalarını versin bu yaratıkların
Kadınlar neden böyle abaza erkekler ile evlenir ki aklım almıyor.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Sabır cekiyorum valla bende, bide hak veriyorlar erkeğe yorumlarda, hesabım niye açıkmiş, engel atmaliymişim sanki ben engel atmadım kör gozlerini zikeyim bunların ya, bunu diyen de kızlar ha, sinirlerim zıpladı
Bende sinir oluyorum cidden midem bulanıyor eşlerine üzülüyorum böyle mahluklarla oldukları için
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Kesinlikle, ama bazı kadınlara desen bile sen kimsin bilmem ne ayartmaya çalışıyorsun kocamı bozmaya çalışıyorsun aramızı falan der, o yüzden hiç o işlere girmiyorum
Kadınlar da normal değil yeryüzünde erkek kalmamış at hırsızı suratlı kocalarına bakıyoruz ahahah
Soran
1 yıl
Kesinlikle bir garipler, gerçekten zamanında birini uyarmak istedim safliğima geldi herhalde, SS bile aldım dedim senin şahıs benim fotoları beğendi bilmem ne, dedi ki sen komik misin falan aramızı bozmayami calisiyosun dedi, bende resimleri yolladım kendisine, sevgilisine küfür ettiğim + kendisini övdüğüm bir yazı vardı utanır mı sanmam. Engelledim ikisinide
Sosyal medyadan bilemedikleri icin bir sey diyemiyorum ama sosyak hayatta bakanlara sinir oluyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Evlilerin eklemesini doğru bulmuyorum ama hesabını açtıysan isteyen ekleyebilir. Rahatsız oluyorsan hesabini gizle ekleyeni direk engelle. Hesap gizliliği takipçi seçmek için var.
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Benim hesabı açmamın sebebi ztn başında yazdım knka, bu canım yüzünden gizlemek zorunda değilim, az beyinleri olsun istiyorum ama çok şey istiyorum sende haklısın.
Senin onlara bunu yazman bir şey değiştirmeyecek o yüzden uğraşmaya gerek yok bide gerçek hesabından takip etmiş. Ya karısı takip ettiklerine bakmıyor ya da ortak hesap ve takip atan kişi karısı
Onu düşündüm açıkçası, ama hangi kadın kocasının hesabından bir kıza istek atar ki, açıkçası ben evli olsam gidip bekar bir kıza ortak hesaptan istek atmazdım, dünya kötü sonuçta. Mantıklı gelmedi bu yüzden, diğer ikisi olabilir ama
Belkide takipçi arttırmaya çalışıyorlar ya da kadın arada eşinin hesabınada giriyordur eşinin hesabında olduğunu unutup senin paylaşımlarını beğendiği için takip atmış olabilir. Evli olduğu halde gözü dışarıda olanlara olan sinirini anlayabiliyorum. Kimse bunu doğru bulmuyor ama adam eklemiş mesaj yok beğeni yok anladığım kadarıyla arkasında birçok sebep olabilir. Demek istediğim şey bu. Adamı masumlaştırmaya ya da savunmaya çalışmıyorum. Aşağıdaki yorumlarda savunduğumu idda etmişsin öyle bir şey yok. Olaya mantık çerçevesinde bakmaya çalışıyorum. Kimseyide eleştirmiyorum. Neyse en azından evlilere karşı tarafını belli etmişsin.
Beğeni var, hikaye izleme var istek var. Sinirim boşa değil yani. Masumlaştırmak istemediğini bende biliyorum lakin abimin bir sözü vardır, kapı açık olabilir ama insanlar o kapıdan girmek zorunda değil, hırsız değilse? Hırsızla bu karaktersizlerin seviyesi de aynı ztn benim için. Olay bundan ibaret. Bu şey demek gibi oluyor çünkü, kısa etek giydim taciz edebilir mantığına giriyor. Teşekkürler fikrin için yinede. Aşağı da belirttiğim şey de senle alakası yok, kızın teki için söyledim, mesajını (görmezden gel) dediğim için onu okuyamamışsındır doğal olarak, hesabını gizlide tut, suç senin gibi şeyler yazmıştı. Bu platformda emin ol her laf birbirine benziyor zaten. O yüzden üstüne alman normal.
Sanmam ki yapsınlar kuzum, karakterli insan sayısı çok az, hemcinslerimiz de az değil çünkü, sırf para için takılıyorlar bunlarla sonra olan bizim gibilere oluyor sabrımız zorlanıyor 😂
Sinirimi bozuyor, kızın biri de diyor ki hesabın herkese açıksa ekleyebilir sende bişi diyemezsin bilmem ne, ben hesabı bu canım için mi açıyorum dedim, üstte ztn sebebini yazmışım, hala bunları savunanlar var ya
Gerçekten o kızların da Allah belasını versin gerçekten görüyorum bunlara yüz verenleri, e bunlar da ekmek çıkar diye şanslarını her kişide kullanıyorlar, Allah ıslah etsin hepsini
Hesap açık olunca trollere hedef olmak çok doğal ya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Ben hic sinir olmam engeller gecerim kafaya takmaya vile degmez oyleleri. onemsedigin ciddiye aldigin insanlara sinri olursun gereksiz tipler icin sinire gerek yok
Nedir bu telaşın engelle gitsin uzatma ne ortalığı ayağa kaldiriyon
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Telaş derken? Birde kadın olacaksın ya oldu birde hak ver istek atan şahısa, sana bir şey söyleyim mi sizin gibilerden yüz buldukları için bize böyle rahat davranıyor bunlar, yazık sana
Sinirimi bozuyor, kızın biri de diyor ki hesabın herkese açıksa ekleyebilir sende bişi diyemezsin bilmem ne, ben hesabı bu canım için mi açıyorum dedim, üstte ztn sebebini yazmışım, hala bunları savunanlar var ya