Hoslandigim adam İstanbul (Beşiktaş) semtinde yaşıyor artık. Bn küçük şehirde kalıyorum. Geçen de bı arkadasim dedi ki "orada yaşayandan hayır gelmez. Oradaki gacılar çok açık saçık, seni unutur, hiç olmazsa aklı kayar illa ki. Hem İstanbul'da insanlar rahattir, herkes birbirine v... orada" dedi. Ay bu doğru mu. Çok mu rahat lennn oralar😬
İstanbul cidden kültürel olarak nasıl bir yer? Neden çok seviyor insanlar orayı? Olayi ne yani? Trafik, hava kirliliği stres , soğuk insanlar çünkü kimseyi tanımıyorsun vs. Alllah aşkıma nesi güzel? Biri beni aydınlatsinnn
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saf olursan Beşiktaşta barlar sokagında 2 kere söküp takarlar sdfssd
Beşiktaş levent'teymis. Ay çok mu barlı diskolu bir yer orası. Bna dedi ki hep iş yerleri ofisler vs var
Ya yok beee herkes kendi derdinde İstanbul'da
İnşallah,. Umarım öyledir..
Vereni mekke yolunda z*kerler yani bunun semt şehir ile alakası yok
Ya öyle doğru dedin fakat bataklıkta da gül yetişmez. Herkesin kötü olduğu bir ortamda bazı yapmayacağın şeyler normalleşir.. üzüm üzüme baka baka kararirmis derler biliyorsun. O kadar açık saçık ise günlük bilmem kaç kere göz zinasi yapan biri (istemeden de olsa görüyorsun sonuçta milletin gtunu memesini malum meydanda) nasıl temiz kalabilir? Hiç begenmedim bu durumu ya neyyysssee
Kasımpaşa, tarlabaşı, Okmeydanı büyüdügüm yerler, tek bir uyuşturucu ve sabıka olayım yok, okudum, yurt dışına çıktım, heryeri gezdim yani her şey insanda bitiyor
Maşallah. Tebrik ederim. Doğru her şey insanda bitiyor da.. bnmki çok erotik biri. Yani cinsellik benim için çok şey demek demişti bir ara.. şimdi böyle biri rahat durur mu öylesine ateşli bir ortamda😪
Bendede var o ama herkese saplayacak kadar ayarsız degildir
Bilemiyorum Altan... Olumlu düşüneyim olumlu olsun bari.. teşekkür ederim rahatlatıcı yorumun için
Rica ederim yaparsada takma yol verirsin, iyi akşamlar
hahhahaha çok iyiydi yorumlar 👏🏻
👏👏
Su kadar diyim kızlar cırıl cıpalk dolaşıyorlar ve hertürlü ilişkiye acıklar beğendikleri ile
Ya bunlar p.. mi? Yani annesi babası bı ailesi yok mu bunların. Ve evlenmiyorlar mi hiç
Hiç sorma valla hergün ilişki yasıyorlar barlarda erkeklerle yiyisiyorlar kimin eli kimin cebinde belli değil rezil e bi ortam
Allah'ım sen koru ya rabbim. Ne ara level atladı millet bu kadar yahu.. kendimi mağaradan çıkmış ashabı Kehf gbi hissediyorum şu an 😅
👏👏
ben nerede yasiyormusum ya, hiçbir sehrin görgüsü saglam bir karakteri bozamaz
Ya tamam sağlam karakter güzel de... Şehir cidden öyle anladığım:/
İstanbul çok çeşitlidir, arkadas işinde gücünde biri olacaksa pek biriyle muhatap olabileceğini zannetmiyorum.
Bnmki entel dantel biri; sporunu yapar, sabah kosusuna gider, yüzme gider, kayak gider, şarap aşığı, dansa da başladı orada😬 bir de kitap çok okuduğu için güzel soz söyleme sanatına hakim. Üstelik de 1,86 boyu var be çok yakışıklı yüzü var çekici baya.. tam o tip kadinlarin isteyeceği cinsten... Bn sinir hastası olmak istemiyorsam bunu unutsam iyi olacak gbi😅
Dedim geçen İstanbul kızlarına rağmen bna hâlâ yazıyorsun ya demek ki seviyorsun dedim..
"Seni İstanbul bile kıskanır" dedi ve sen İstanbul'sun şarkısını attı. Ay beni rahatlatmak için mi yapıyor yoksa cidden seviyor mu bu kadar cozemedim
Sen kasiniyon ya valla.. boyle biri isterse her yerde aldatabilir bundan da korkma ama İstanbuldan hiç...
İstanbul'dan neden hiç korkma diyorrsun ki.. millet yazmış işte; çıplak dolaşıyorlar diye:(
Bende İstanbul'da yaşıyorum burada yaşayan erkekler gözle bile aldatirlar yolda güzel kız geçtimi gözlerini ayırmadan bile bakarlar
Erkekler de mi sıkıntı var kadınlarda mi? Yoksa her ikisinde de mi.. kadınları da pek iyi sayılmaz denilenlere göre.. bu erkekler kendi kendilerine bı halt yemiyorlar sonuçta
Yani knk hem kızları hemde erkekleri öyle gibi ama genelleme yapmıyorum ben geneli öyle doğrusu
Nasıl bi önyargıdır bu.
Doğru değil mi ki
Unut sen onj
Nedennn yaaa😅
Cidden herkes herkese veriyor ve Beşiktaş dediğin yerdeki kızlar cidden baştan cikarir
Çok mu güzeller nedir yaa
Bin çeşit insan var hepsine güzel diyemem ama çok açıklar ve her türlü ilişkiye açıklar genelde orada okudum liseyi ben
Cidden namus vs yok mu oralarda ya.. ne ara modernlesti (!) Millet boyle de benim haberim yok
Yok valla inanc bile yok cogunda
İstanbul iyi bir yer değil eski İstanbul kalmadı artik
Anladım canim.. vay be.. o zaman değmez kendimi uzdugume.. bn de iyi çalışıp İstanbul tayin istiyim diyordum.. gerek yokmuş o zmn..
Kafa dinleyecegin şehirler yaz pişman olmazsın sakın huzurlu yaşarsın en azından boş ver
Çok teşekkür ederim canım benim samimi yorumun için.. hayırli geceler..
Ne demek , hayırlı geceler :)
👏👏