İstanbul nasıl bir yer?

İstanbul’a 4-5 gün önce geldim ve kalacak yerim yoktu bu yüzden arkadaşlarımla konuştum çok iyilerdi ama tabiki İstanbul’u bırakıp gitmek istemiyorum memleketime dönmek istemiyorum yani İzmir'e İzmir’de kötü yaşanmışlıklar ve kötü insanlar var tabi ama İstanbul’da daha çok Fatih yeni kapı metroya yakın oturuyorum para durumum yok kirayı nasıl vericem bilmiyorum İstanbul’u gezdim ve o kadar güzel bir şehirmiş ki daha görmediğim çok güzelliği vardır belki İzmirli olarak İstanbul’u tanımaya çalışıyorum İstanbul’un bazı yerleri izmirin semtlerine benzetiyorum bazen burası İstanbul değil diyorum ama kendime yediremiyorum.. aşk sevgi bulamıyorum önüme çıkan herkes menfaat ve çıkar peşinde bu şehir istediği kadar güzel olabilir ama çirkinleşmiş tarafı insanları insanları çok çirkin. Terk ediliyorum yalanlarını duyuyorum insanların anlıyorum istediği kadar yalan söylesinler belli ediyorlar bu şehirdeki tüm erkekler çıkarcı memlekete dönecek param kalmadı burada kalmak istesem kirayı nasıl vericem? Arkadaşlarım desem onlar da menfaatçi bana göre belki bir kişi hariç ben insan gibi menfaatçi olmayan düzgün bir erkek arıyorum erkeğim diye geçinip ors*u çocukluğu yapmasın erkek adam arıyorum adamlığını bilen kadınına sahip çıkan tam seven bir adam istiyorum bulsam bile hepsi bana bir bahane bulup bizden olmaz diyor hayat çok acımasız yemin ederim hayat değil de insanlar acımasız
İstanbul nasıl bir yer?