Arkadaslar esime destek cikiyorum bana bu konu da yardimci olur musunuz?

Esimle bir senedir evliyim.. cok sükür mutluyuz da.. bu arada ben calisiyorum esimde calisiyor kendisi IT uzmani.. birtane görümcem var bizden büyük.. kendiside evli hatta yskinda dogaracak.. ama biz konusmiyoruz gidip gelmiyoruz artik.. tek önemli günlerde… görümcem cok kompleksli biri zaten cevresi yok güclü olanlari kesinlikle kötülüyor ben dahil… bana neler dedi neler Yapti destan olur yazsam ama.. hic taviz vermedim ben sustukca kudurdu.. lsf cakmalar esim veya kendime birsey alirim begenmemezlik yapar vs… esimden en son da yeter dedi.. o benim karinm senin kocan yapmiyorsa sana deger vermiyorsa sinirini karimdan alamasin.. gercekten öyle kocasi affedersiniz malin tek kendiside öyle.. millete satasioyrlar.. sonra zaten esimle konusmamaya basladi beni tuttu diye.. kayinvalidemee esimle bana tavirlir aylardir yazmiyor aramiyor cünkü onun icin kizi önemli esimi bile hice sayiyior ben bu sürecte esome destek oluyorum.. hatta ilk bebegi olacak görümcemin hic icimden gelmiyor gitmek ama esimin hatirasi icin gidecem.. siz olsaniz ne yaparsiniz? Ama büyük hediye de takmicam.

Arkadaslar esime destek cikiyorum bana bu konu da yardimci olur musunuz?