Aşk İlişkileri Yakışıklı ve uzun boylu erkeklerden hoşlanıyor olmakla beraber sevgili olmak beni bence harika bir kadın yapıyor sence? isteklibirisiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 114 Yapay Zekaya Sor Zengin, uzun boylu ve yakışıklı erkeklere itaat ederim. Güncellemeler+1 yıl Görüşlerimi beğenenler 69 adım öndedir. ❤ Yakışıklı ve uzun boylu erkeklerden hoşlanıyor olmakla beraber sevgili olmak beni bence harika bir kadın yapıyor sence? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Sizin kararınız 1 0 Yorumla
SoliFa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl https://youtube.com/shorts/q26D7eLbf2c?feature=share 2 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. İtaatkar olmak marifet ister. Sadece itaat ediyorum demek yetmez gerçekten sahibine teslim olması gerekir 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Kişilik 3 ya da 5. Sırada diyorsunuz.İnşallah her şey istediğiniz gibi gider.Mutlu ve huzurlu yarınlar. 1 0 Yorumla
Slav___Kurt Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İtaat etmek yerine pencereden aşağıya atsan olmaz mı? Sayende kuş gibi uçmayı öğrenirler. Tabi ki kanatları varsa. 1 0 Yorumla
Shevell Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Yani zevkler tartışılmaz öyle hisediyosan devam et karar senin yanlış anlama iyi veya kötü demiyom sana kalmış 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Vay be iyi ki beni, görmüyorsun demek yanmıştım çıra gibi. 2 0 Yorumla
FotoModel Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Sorunun detayında adeta beni tarif etmişsin. 1 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl 69 un her türünü yaparız, sende bu istek varsa 1 0 Yorumla
Adıcan_mustafa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl her şey boy değildir. her şey dış güzellik de değildir. 1 0 Yorumla
kefenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Dayı kapatın şu trol hesapları ya arkadan koysam öndeki kalkar bide erkek ariyormus 1 0 Yorumla
Zulukune Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zengin yakışıklı erkeklerde senin gibi qmı basürlü kaşarla evelenecekti zaten. 1 1 Yorumla SSvermiştim +1 yıl seninle mi evlenelim Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bende güzel seksi zengin kadınlara itaat ederim 🙂 1 0 Yorumla
baranTek125 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl bizd ekadın versiyonu için böyle diyoruz ama herkese nasip olmaz 1 0 Yorumla
MariaPuder000 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bu saydıklarının yanında birde güvenilir karakteri düzgünse bende itaat ederim sjdjsj 2 0 Yorumla
daisyqueen00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İtaatta etmem yanıma yakışır ama illa yakışıklı erkek demem. 2 0 Yorumla
ibo454733 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Benim yaşıma yakın olsan bir düşünürdüm ancak çok küçüksün canım yaa 1 0 Yorumla
BiSigara Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sizi görmeden yakışırmı yakışmazmı bir şey demek doğru olmaz. 1 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sen öyle diyorsan öyledlr. 1 0 Yorumla
saçmahayattsaçma Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boğa burcu musun 1 0 Yorumla
merağımıgider Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 64% +1 yıl Beni takip etmeyi bırak 1 1 Yorumla merağımıgider +1 yıl Sende acayipsin, takibi bırak yazıyorum sende aşık gözler ile beğeniyorsun Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Doğrudur, sen işini biliyorsun. 1 0 Yorumla
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Şöyle tasmalı falan mı bu teslimiyet :) 1 0 Yorumla
Pergamonkralı35 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Senin gibi bir kadını elde tutmak da kolay olmaz 1 0 Yorumla
ÖndenVerBana Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 70% +1 yıl Herkesin bir tercihi vardır saygı duymakla kızım 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. O yüzden memleket bu halde işte 1 0 Yorumla
T1mur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. İtaat etmeni bekliyorum 1 0 Yorumla
meraklıbirkova Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Şuna kısaca finansal köle desek mi acaba 😄😄 1 0 Yorumla
inadınasevv Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Millet delirmiş artık parayla evlen djdk 1 0 Yorumla
Voong Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı. Güzel düşünce yapısı :D 1 0 Yorumla
SooN1TürK Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Site ne zaman fake leri kapayacak merak ediyorum 1 0 Yorumla
Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biri benden bahsetti sanırım 😂😂 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bu kadar yalanı nerden buluyon bakayım sen 😅 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğrudur 1 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Harikasın 1 0 Yorumla
Karahan55 Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 96% +1 yıl Ben de😂😂 1 1 Yorumla Karahan55 +1 yıl Yeni fotolar daha iyi, bak bundan sonra kısmetin açılacak. Yazdım şuraya…😜 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Sizin kararınız
İtaatkar olmak marifet ister. Sadece itaat ediyorum demek yetmez gerçekten sahibine teslim olması gerekir
Kişilik 3 ya da 5. Sırada diyorsunuz.
İnşallah her şey istediğiniz gibi gider.
Mutlu ve huzurlu yarınlar.
İtaat etmek yerine pencereden aşağıya atsan olmaz mı? Sayende kuş gibi uçmayı öğrenirler. Tabi ki kanatları varsa.
Yani zevkler tartışılmaz öyle hisediyosan devam et karar senin yanlış anlama iyi veya kötü demiyom sana kalmış
Vay be iyi ki beni, görmüyorsun demek yanmıştım çıra gibi.
Sorunun detayında adeta beni tarif etmişsin.
69 un her türünü yaparız, sende bu istek varsa
her şey boy değildir. her şey dış güzellik de değildir.
Dayı kapatın şu trol hesapları ya arkadan koysam öndeki kalkar bide erkek ariyormus
Zengin yakışıklı erkeklerde senin gibi qmı basürlü kaşarla evelenecekti zaten.
seninle mi evlenelim
Bende güzel seksi zengin kadınlara itaat ederim 🙂
bizd ekadın versiyonu için böyle diyoruz ama herkese nasip olmaz
Bu saydıklarının yanında birde güvenilir karakteri düzgünse bende itaat ederim sjdjsj
İtaatta etmem yanıma yakışır ama illa yakışıklı erkek demem.
Benim yaşıma yakın olsan bir düşünürdüm ancak çok küçüksün canım yaa
Sizi görmeden yakışırmı yakışmazmı bir şey demek doğru olmaz.
Buluyorsan ne mutlu sana..
Sen öyle diyorsan öyledlr.
Boğa burcu musun
Beni takip etmeyi bırak
Sende acayipsin, takibi bırak yazıyorum sende aşık gözler ile beğeniyorsun
İtaat etme bence ama, bilemedim. 😂
Olabilir, 1.81 im bende.
Doğrudur, sen işini biliyorsun.
Şöyle tasmalı falan mı bu teslimiyet :)
Senin gibi bir kadını elde tutmak da kolay olmaz
sevgilimi oluyoruz yani şimdi :D:D
Herkesin bir tercihi vardır saygı duymakla kızım
69 adım yaklaştım:)
Çok azgınsın varya öyle böyle değil
O yüzden memleket bu halde işte
İtaat etmeni bekliyorum
Şuna kısaca finansal köle desek mi acaba 😄😄
Evet maşallah ne melek bir kadın
Millet delirmiş artık parayla evlen djdk
Güzel düşünce yapısı :D
Site ne zaman fake leri kapayacak merak ediyorum
Neyseki zengin değilim oradan kurtarıyorum
Zenginse oda her kadına itaat eder
69 sevdiğin pozisyon mu?
Konuşabiliriz o zaman
Biri benden bahsetti sanırım 😂😂
Bu kadar yalanı nerden buluyon bakayım sen 😅
Zengin olmasin diğerleri olsun itaat edermisin?
Siz kızlar üzülmeye her zaman hamkumsunuz
Ayn harika biri olyyon
Doğrudur
dogru dıyosun
Dm den yazsana ben yazamiyorum
1.50 buyun var türlü türlü huyun var 😂😂
Harikasın
Ben de😂😂
Yeni fotolar daha iyi, bak bundan sonra kısmetin açılacak. Yazdım şuraya…😜
Mesaj atsana sen bi bana
Öyle birinin sana bakması için neyin var. d
Slime