Astroloji & Burçlar Başak burcu kadınları çekici geliyormu size? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Başak burcu sevgiliniz oldu mu size karşı davranışları nasıldı şu huyu olmasa evlenirdim dediğiniz bi huyu var mı.. Güncellemeler+1 yıl Başak burcu sevgilisi olan yokmu ya hepsini yari yolda bıraktınız demi hainler 😏😏 Başak burcu kadınları çekici geliyormu size? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AkhilleusunTendonu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Ünlülerden örnek ver bilmiyorum başak kim var çevremde 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Mesela bergüzar korel merve boluğur gamze özçelik Yorumla AkhilleusunTendonu Boğa +1 yıl Bergüzar iyi de diğerleri mental açıdan sıkıntılı Yorumla Soran +1 yıl 😂😂Bergüzar diyelm ozaman Yorumla AkhilleusunTendonu Boğa +1 yıl Güzel kadın evet, bir başak olarak puanım yüksek Yorumla Soran +1 yıl Ben o kadının hayata bakış açısını da beğeniyorum evliliği de gayet iyi gidiyor maşallah diyim Yorumla AkhilleusunTendonu Boğa +1 yıl Maşallah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kapalı bir kız teklif etti bilmiyorum bi çekiciliği var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Başak kadinlarinin bu huyunu seviyorum seviyorsa istiyorsa saklayamaz direk söyler hatta çoğu iliskilerinde ilk teklif eden o olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sence napmalıyım sever mi sence Yorumla Soran +1 yıl Başak kadını kararlıdır diger kizlara pek benzemez sadece fazla ilgi ister bunu da her kiz ister Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten severler mi ya ve kendi hedefleri uğurlarında kararlilar midir emin degilim cidden Yorumla Soran +1 yıl Severler samimiyet ilgi gördüklerinde daha cok bağlanırlar bence bi sans ver Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl cok zekiler o yuzden isterdim sirtim yere gelmez ama aseksueller istekli degiller o yonleri cok kotu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅😅Başka yokmu Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Başak erkekleri karizmatik entelektüel olurken kadınları tam tersi kaba ve itici 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya neden öyle düşünüyorsunuz ben kendi adima konuşurum gayet kibarım tabi karşımdaki öküz olursa kısasa kısas yaparm o ayrı 😆 Yorumla
selimym Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Aslan +1 yıl Çok sempatik oluyorlar bana göre 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 😇öyleyiz de değer bilen yok Yorumla selimym Aslan +1 yıl Değer bileni bulamamışsın demek ki 😊 Yorumla selimym Aslan +1 yıl Birkaç sorum olacaktı yardımcı olur musun Yorumla Soran +1 yıl Tabi sor Yorumla selimym Aslan +1 yıl Burdan uzun olur bir kaç tane o yüzden Xp seviyem düşük olduğu için yzmyorum 😔 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ünlülerden örnek ver bilmiyorum başak kim var çevremde
Mesela bergüzar korel merve boluğur gamze özçelik
Bergüzar iyi de diğerleri mental açıdan sıkıntılı
😂😂Bergüzar diyelm ozaman
Güzel kadın evet, bir başak olarak puanım yüksek
Ben o kadının hayata bakış açısını da beğeniyorum evliliği de gayet iyi gidiyor maşallah diyim
Maşallah
kapalı bir kız teklif etti bilmiyorum bi çekiciliği var
Başak kadinlarinin bu huyunu seviyorum seviyorsa istiyorsa saklayamaz direk söyler hatta çoğu iliskilerinde ilk teklif eden o olur
sence napmalıyım sever mi sence
Başak kadını kararlıdır diger kizlara pek benzemez sadece fazla ilgi ister bunu da her kiz ister
Gerçekten severler mi ya ve kendi hedefleri uğurlarında kararlilar midir emin degilim cidden
Severler samimiyet ilgi gördüklerinde daha cok bağlanırlar bence bi sans ver
cok zekiler o yuzden isterdim sirtim yere gelmez ama aseksueller istekli degiller o yonleri cok kotu
😅😅😅Başka yokmu
Başak erkekleri karizmatik entelektüel olurken kadınları tam tersi kaba ve itici
Hayır ya neden öyle düşünüyorsunuz ben kendi adima konuşurum gayet kibarım tabi karşımdaki öküz olursa kısasa kısas yaparm o ayrı 😆
Çok sempatik oluyorlar bana göre
😇öyleyiz de değer bilen yok
Değer bileni bulamamışsın demek ki 😊
Birkaç sorum olacaktı yardımcı olur musun
Tabi sor
Burdan uzun olur bir kaç tane o yüzden Xp seviyem düşük olduğu için yzmyorum 😔