AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Demek ki uzaktan bakmak kızı çok etkiliyor, siz yazınca etkisini kaybetti sihiri bozuldu demek ki
Yazmayip direkt selam verseydin farkli olurdu
Ergen bi kız
aklısıra zoru oynuyor peynir
Uf kendini bişey sanmış bu şöylelerinin bi tarafını kaldırmayın yazma bidaha o koşar peşinden
Şöyle peşimden koşsunlar diye nazı Saçmalığa döken kızlar seviliyor 😂😂😂
böylelikle sen de kızın zekasını ölçmüş oldun kısa yoldan öyle düşün
Sana mı soracaktım yazıp yazmayayı de.
Bas engeli
kanka boş ver su kizi yaa ona mi kaldin yazma sürünsün pesinden
Hepsi aynı kendilerini tatmin ediyorlar başka bisi değil
buu ego bu vücuda fazla :) Allah böyle insanlardan uzak tutsun
Öyle söyleyebilir ama bakışlar devam ediyorsa sen yine de vazgeçme hala istiyorsan...
Hiç yazmasaydın da gelip konuşsaydın diye düşünmüş olabilir.
Direkt engelle aklı sıra kendini naza çekiyo işte klasik Kezban türk kızı kezo
Yaşı 20 ama kızın akıl yaşı 12 14 arası banko. Bazı kızlar cidden olayı abartıyor istemiyorsan da istemiyorum dersin çekilirsin kenara hem bakıyor üstüne birde baksen vallahi pes
Bu cevabı aldıysan hemen engelle merak eder çünkü peşinden kosturacak aklinca
Ne halt etmeye bakıp duruyorsun o zaman demedin mi?
Herkese mi bakıyormuş öyle anlamadım ki
Dediğin gibiyse böyle tepki vermesi tuhaf olmuş ama belki o anlamda bakmıyordu bunu da bilemeyiz.
lan kaç anlamda bakacak gel gardaşım felan mı dicek
Onun bakışından rahatsız olup sert bir bakışta olabilir, nasıl gördüğün önemli olan.
1-2 defa olr o dediğin. mal olmayan anlar yani
tabi gerçekte ne olduğunu bilmiyoruz anlatılana göre düşünüyoruz bizde
Ay ne bileyim ya, milletin bakışı da bana dert olacak değil.
Biraz daha özgüvenli ol kanka kendini ezerek ondan dı şundan dı falan gibi konuşma rahat ol
Neden böyle demiş sordun mu? Sevgilisi vs mi var acaba, neden ha bire bakışıyor o zaman? :D
Bence sen ondan tarafa baktığın için bakmıştır dalgınlık yoksa sevdigi için bakmaz herkes ilk önce ağız yoklama yap konuş normal ondan sonra açıl derim ben
Bakisiyosa üstüne bu cevap çelişkili olmuş.:) ya da naz yapiyodur
Onun yerine konuşsaydın
Internetten herkes yaziyor
Kendini ulaşılmaz yapmaya çalışıyor, veriyorsa vur geç, yoksa yol ver.
Niye bakıyormuş ozaman derdi neymiş direk onu sorsaydin keşke kendini bişey zannetmiş aptall
Hayatında başkası vardır belki ya da ilişki istemiyordur
Salla dünyada bir. o kız yok. Yeni matina yap sok. gözime
bana niye böyle erkek rastgelmez anlamıyorum bakan adam bana ne bakıyorsun o.. demişti
Ahxjakfjdjc
hahahahahahahahahahahah
abla inan ki bende bir kere bu çocuğun ki gibi yaşamıştım lisede ama işte senin gibi değil bazıları maalesef
Onu görmemezlikten gel ve laf atarsa da bi' gün cevap dahil verme. Ona böylesi gerekiyor ki yaptığı da hoş olmamış.
sıradan bir Tc kızı yazma sende daha bakarsada bakma.
Boyle kizlara deger veriyorsunuz işte. Suc sizde...
abi kadın doğru söylüyo
Trip atiyor kolay lokma deilim diye sende tamam de ve birdaha bakisma asla bak nasil pesinden geliyor
boş ver başkasında şansını dene. Ben denedim oluyor. 😃
Bu erkekler her şeyi yanlış anlıyor, kız bakmamıştır sen kendi kendine gelin güvey olmuşsundur yani neymiş biz bakışıyoruz. Ya bende miyopum veya dikkat eksikliğim var arada gözüm bi noktaya kitleniyor., yani ne mana bakışıyoruz
Doğruyu diyorsunuz göz kitlenmesi de olabilir her bakışma aşka sevgiye bağlanmaz yani nasıl bakması önemli heyecanlı , mutlu , utangaç vs gibi bakismalar olmalı sadece boş boş da bakıyor insan bazen gözü bir yere kitleniyor ama dediği gibi her gün bakıyorsa da o zaman sıkıntı var
iyide bunu söylemenin bir usülü vardır
şimdi bu erkeğe bu şekilde davrandı
bu tepkiyi alan erkek bir daha kimseye açılmaz
sonrada ağlayın erkekler niye açılmıyor niye cesareti yok diye
cesaretini kırıyorsunuz
olabilir dersin ki "şey ya kusuruma bakma ben yanlış anlaşılmaya neden oldum galiba" gibi girebilirdi
ne sanki zorla taciz ediyormuş gibi tepki vermek
ayıp be.
Haklısınız o kız dikkat etmesi gerekirdi yinede çocuğa yeşil ışık yakmıs sevmiyorsa begenmiyorsa öyle şeyler istemiyorsa orada onun yaşına yakın genç delikanli varsa o yöne doğru bakmamali dikkat etmeli kendine yani kız gerçekten çok suçlu ben hiç bir erkeğe bakamam yanlış anlaşılma olur diye yoluma bakarım kimseyle göz teması kurmamaya çalışırım çünkü bir bakma ile umutkananlar olabiliyor kızda gerçekten çok büyük suç var böyle yapmamaliydi her gün her gün o çocuğun olduğu yere doğru malak malak ne bakıyor yani hakaret hak ediyor bence
@2022YeşilGözlü03 bakmamıştır ya bu erkekler böyle her şeyi üstüne alınıyorlar kusura bakmasın kimse insanlık yaptığım her gün kolay gelsin dediğim adam geçen gelmiş bana canım nasılsın diyor, çok var beyle erkekler ulan adam kolay glesini bile cilve yapıyorum sanıyor bu zihniyet arkadaşlar kesin bu çocuk kendi kendine gelin güvey olmuş yoksa kız öyle bir tepki niye versin
Ailesinden baskı ve şiddet gören birisi olabilir bazı aileler kızlarina çok baskı ve şiddet uygulayorlar erkek arkadaş yaptırmak istemiyorlar çocuk her gün bakisiyoruz demiş yani belki de doğrudur ne bileyim kız belkide korktuğu için oyle karşılık verdi bilemeyiz çünkü ailem bana da çok baskı şiddet uygularlar hayatım boyunca herşeyden uzak durdum ailem yüzünden halada öyleyim
Pis niyetli erkekler kizlarin yanlis on yargilar gelistirmesine neden oluyor
on yargili kizlar yuzunden pirlanta gibi erkekler ozguvenlerini kaybediyor
kötü insanlar davranis seklinizi degistirmesin sadece dikkatli olmanızı saglasin...
Dediğin gibi olabilir ancak bu şekilde umut verip karşısındaki kişi kendi açıldıktan sonra ego tatmini yapmak adına reddeden kızlar çok.
Çevrem sevgili erkek arkadaş yapmayi uygun bulmuyor yani siz daha gelişmiş yerlerde belki görmüş geçirmişsinizdir ben hiç görmediğim için bilemiyorum sevgiliye erkek arkadaşa hoş bakmayan bölgelerde çok az saklı gizli sevgili yapanlar varsa nadirdir ben ego tatmin etmek için bir kızın oyke yaptigini hiç görmedim ama dediğiniz gibi yapanlar da vardır büyük ihtimal
@2022YeşilGözlü03 Anadolu'nun bağrında da yaşadım. Üniversitedeyken bölümüm gereği bir sürü yakın arkadaşım kızdı ve doğrudan kendilerinden de işittim bunu.
Üniversite içindeki kızların kafa yapisinj bilemem cilginlastiklari simardiklari zaten bu geriden belli oluyor genelde bu tarz egoist kızlar ünilerde oluyor olgunlasmiyorlar hava görkem şimarıklık yani en iyi öğrencinin bile arkadaş ortamında okulda huyu bozulabilir bence okuldan yola çıkarak konuşmayın ünite gidenler ne kadar da reşit yetişkinde olsa beyin yapısı hayat ile olgunlasmiyor bence üniden dışarıya bakmaya çalış
@2022YeşilGözlü03 Üniversite dışındaki kızlar da aynı. Şu an üniversitede de değilim zaten işim var gücüm var.
Bilemiyorum sen şehirde felan yaşıyorsan belki vardır böyle şehirler her şeye müsait çünkü ama küçük yerlerde böyle şeyler pek görmedim ben varsada tek tük nadirdir var mı onunda bilmiyorum
Her neyse bu kızın yaptığı doğru değil orası kesin iyi geceler dilerim herkse
Senı begenmıyor emın ol begense naz yapmaz dı.. Sadece sen baktığın ıcın oda bakmıs egodan hepsı bu. Ilgıyı alakayı kes artık bakma ozmn sana kendısı mesaj atar
Senin hic bi sucun Yok kiz tuhaf ve igrenc böyleleri her seyi hak eder
Aslında bakismiyordunuz sana bakınca bu mal niye bakiyo böyle demiş olabilir.. afedersin sana demiyorum iç sesi olarak tahminde bulundum hjhj ben öyle diyorum şahsen hjhj
İnsanoğlunu anlamak zor ben daha kendimi çoğu zaman anlayamıyorum 🤦🏻♀️
niye bakıyodun o zaman ooooorrrrrossssspuuuuuuuu diyeydin
Aynen oyle
Umduğu hayak ettiği farkliydi demekki bakisirken daha kiymetli oluyor
Öyle deme, iyi ki böyle davranmış, dengesiz olduğunu şimdiden görmüş oldun. Bu sayede diğer kızların değeri anlaşılır umarım :)
Net naz yapıyor, biraz zoru oynuyor. Sen devam et, sabret:))
acaba bu kisim oncesinde kizi rahatsiz edicek bir sey soylemis olabilir misin farketmeden
kanka bu kızlar böyle işte erkeklerin onurları gururları ile oynamaya bayılırlar
Erkekler ne yapsa kadınlara yaranamıyolar üzme kendini
Bahane arıyordum kısmında tık diye gitmiş üzgünüm..
Kızın kafa sakat dengesiz yani hergün bakıştınız ilgisini belli etmiş mesaj altıncada keşke yazmasaydın demiş boş ver bakma sende zaman kaybı olur bundan sonra
Bahane arıyordum nedir ya kıza daha tatlı şeyler söylesene kız terslemekte haklı yani
belki de sadece bakışmak ona heyecanlı geliyordu sen yazınca büyüsü bozuldu
Neden dediğini bilemeyiz kim bilir hangi kafayla yazdı
üzücü :( konussaydın daha iyi olabilrdi ama belki cekinmissin
nese o kaybetti öyle düsün;)
Bi yerde tanıdık geldi bu sahne.. KIZLAR DEĞİŞİK YA ÇÖZEMEDİM
Kız mal taklaya gelmeyin sizde oğlum ya 😂
Neden yazmasaydın keşke dediğini sorsaydın.. Hergün bakışıyoruz deseydin?
Sen baktığın için kız sana bakıyor olabilir mi
Siz böyle kızlara tav oluyorsunuz. Suc sizin...
Bence de umursama. Kabalık etmiş ağır kezo vakası.
Sen ne bakıyorsun diye bakıyordur belki
sen hiç yazmadım say de ve engelle bence
Bu türk kızlarının hepsi kezban yaa
Şaka değil mi? Şakasına söyledin umarım.
Üstüne alınanlara söyledim
önünüze gelene yazıyonuz sizde