Kız arkadaşımla evlenmek istiyorum?

Ben Amerikada bir havayolu şirketinde havayolu pilotuyum. Amerikada yaşıyorum. Sevdiğim kız ile yaklaşık olarak 1 yıl önce bir kafeteryada görüşmüştük. Geçenlerde yol giderken birbirimize rastladık, kıza yemeğe götürme teklifinde bulundum. Oda haliyle kabul etti. Yemek esnasında dayanamayıp kıza aşık olduğumu ve onunla evlenmek istediğimi belirttim, karşımdaki kız ise her şeyi zamana bırakalım zaman bize ne gösterecek bilemeyiz diye karşılık verdi. Dün akşam yine yemeğe çıktık, aynı konuyu bu sefer ikinciye söyledim, bu durumdada bana geçmişte yaşadığı bazı olayları anlattı. Ailesinde annesi ve babasının kavgası hiç eksik olmuyormuş ve boşanmıyorlarmışta, aile içerisinde sürekli şiddet psikolojisini alt üst etmiş. Onun dışında birde geçmişte bir erkek arkadaşı varmıştı, oda kıza tecavüz etmeye kalkışmış. Onunda belasından zaten zor kurtulmuş. Yani anlayacağınız babasının uyguladığı aile içi şiddet ve eski erkek arkadaşının kıza tecavüz etme girişimi kızda erkeklere karşı aşırı bir güvensizlik duygusu yaratmış. Bende haliyle kıza sırılsıklam aşığım ve bu kızla kesin olarak evlenmek istiyorum. Ne yapmalıyım arkadaşlar bana lütfen yardımcı olunuz...
Kız arkadaşımla evlenmek istiyorum?