gecen hafta boşandım.
sosyalleşmeye başlarken nelere dikkat etmeliyim?
Biraz naif bir insandım eskiden. Artık değilim galiba.
Hiç kimseyi tanıyasım yok aslında. Bu isteksizlik nasıl gider?
gecen hafta boşandım.
sosyalleşmeye başlarken nelere dikkat etmeliyim?
Biraz naif bir insandım eskiden. Artık değilim galiba.
Hiç kimseyi tanıyasım yok aslında. Bu isteksizlik nasıl gider?
Zor bir süreç geçireceksin
Öncelikle bekar ancak bir o kadar tecrübeli olduğunu ve diğer insanların böyle olmadığınu anlaman gerekiyor.
Ve boşanmış olduğundan daha ilgi göreceğini ve bu ilginin niteliğini bilmeden insanlara yaklaşmaman gerekiyor.
Yorucu ve toksik bir evlilikten çıktıysan, biraz zaman geçince ruh halin normale döner. Mümkün olduğunca eski çevrenden çıkıp yeni insanlar tanımanda yarar var. Ve tabi ki seçici olmalısın, herkes hayatına kolay girememeli.
Evet narsist biriyle evliydim.
Ooo böylesi çok zordur. Ama en azından bundan sonraki hayatın için ne gibi insanlardan uzak durulması gerektiğini öğrenmişsindir bu sayede.
Cevap
17Cevap
😀 hoş geldin. Bence biraz yalnız kalıp kafanı topla ve dinlen. İhtiyaç duyman lazm sosyalleşmeye
Zamana burak kasma kendini. Arrik zorunlulukların sorumluluklarin ve olmazsa olmazların yok. Zaten artık yasinda geçmiş. 20lwrinde yasaman gerekenleri 30larinda yasamaya calismak komik duruyor.
Geçmiş olsun
Bence biraz kafanı dinle zaman geçsin
Daha sağlıklı dusunebilirsin
Yok
Calisiyorum ordan da cikcam ama
Is yerine yeni girdim anlasamiyorum ordaki ortam beni sarmiyor. Herkes bi gergin falan
Çalışmıyorsan iş bul hem uğraşın olur hemde sosyalleşmen kolay olur, arkadas ortamı bulursun
Gider ama zamanla heycanlandığın zaman yeniden sen eski sen olmaya karar verdiğinde
Zamanla geçer. Ufak bir bunalım dönemi sanırım.
Öncelikle kendini toplamalısın. Yalnızlığa alışmalısın ve çocukların varsa onlara çok iyi anne babalık yapmalısın
Hayatı akışına yaşamak iyidir, çok dert edinip planlama yapmaya çalışarak tadını kaçırmanız muhtemel
Okadar özendimki sana bende şu an boşanma aşamasındayım senin yerinde olmayı isterdim
Yavaş yavaş, zaman her şeyin ilacı, acele etme.
kısa surelı seyler yasamalısın bence
zamana bırak gereksiz insanları sokma hayatına
Kac yasindasin kac yıl evli kaldin
30 yasindayim 6yil evliydim.
Zor oluyor sonrası
Cocuk var mı
Rebound.. guzel filmdir izle.
Çocuk kaxtane
Yok
Eyvah eyvah
Yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?