Konuyu tam olarak anlamadım ancak bana göre burada çok basit ve Evet ergence bir konuşma var aslında buna ergence de demek istemiyorum ergenleri bu şekilde küçümsemek istemiyorum Her neyse kalkıp koca koca belli bir yaşa gelmiş insanların birbirine yok Sen çirkinsin yok Ben çirkinim demesini doğru bulmuyorum bu tarz sohbetleri sağlıklı gelmiyor bana yani eğer burada bir yanlış hata sorun varsa bunu karşı taraf kadar sen de yapıyorsun böyle bir sohbetin içerisine girerek
Dalga geçiyor sizle ama siz ciddi olsanızda yinede devam ediyor bunu yapma sebebi dediğim gibi sizle dalga geçiyor tamamen ve bir nevi egolu bir kisi bu kisiyle iletisim kurmamanız daha doğru olacak çünkü sizi inandırmıs duruyor ki kafanıza takmıssınız siz iyi bir insansanız zaten hiçbir sekilde evde kalmazsınız sizde bir gün evlenirsiniz ama bu tür kisilerin kisilerin dediklerini kafaya takarsanız olmaz çünkü sürekli kafanıza takacağınızdan dolayı hayata pozitif bakmazsınız negatif bakmaya baslarsınız bu neden den dolayı herkesin ne dediğine bakmayın sadece kendinize inanın ve kendiniz ne yapacaksınız kendi düsüncelerinizin pozitif olanlarına odaklanın böylesi çok daha iyi olur sizde bir gün evlenirsiniz.