Biriyle evlilik düşüncesiyle tanışmak istiyorsunuz diyelim. Nasıl hareket etmeli bir kız? Nasıl bir adım atmalı? Niyetini belli etmeli mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYakın davranmalı ama lakayt da olmamalı..
İlgili olmalı, merak etmeli, daha yakından tanımak istediğini göstermeli.. Kişiliği ve karakteri ile alakalı sorular sorabilir..
Ama tüm bunları yaparken karşı tarafında bunlara kestirip atan cevaplar değil, konuşmak istediğini anlamalı..
Sohbet sarıyorsa devamı gelir bence..
027 Yorumla
Soran+1 yılOnunla ilgili sorular sorduğum zaman niyetimi anlar ve eğer gönlü varsa adım atar değil mi? 😁
- +1 yıl
Salk değilse anlar.. İstiyorsa karşılık da verir, istemiyorsa kısa cevaplar verir, bahane uydurup işlerim var diyerek kaçabilir.. :))
Soran+1 yılPeki bunu deneyeceğim ama ne soracağım bilmiyorum 😂 ne olacaksa olsun yolumu bileyim bende😂
- +1 yıl
Nerde okudun, ne okudun? diye başlayabilirsin..
Ordan okuduğu şehirle alakalı sorular sor, nasıl güzel mi vs.. Ordan yürürsün :))
Devamını da ben söylemeyim
Soran+1 yılAçık öğretim okumuş sosyal medyasında yazıyor 😁😁 başka şehirde yaşamadı hiç 😁
- +1 yıl
O zaman gezdiği sevdiği şehirleri sor..
Hem nelerden hoşlandığını da anlamış olursun..
Soran+1 yılBu sene tatile gittin mi falan desem olur mu ki? Çok mu damdan düşer gibi olur 😂 ya da havalarda çok sıcak bu sene tatile de gidemedik sen gittin mi falan? Olur mu ki😂😂
- +1 yıl
Öyle damdan düşer gibi sorma..
Üniversiteyi nerde okudun diye başla bilmiyor muşsun gibi.. Cevabı neticesinde peki gezdiğin gördüğün sevdiğin şehirler var mı diye devam ettir..
İstersen senin yerine de ben konuşayım 😄😄😄
Çocuğu elinden kaparsam kızmak yok ama
Soran+1 yılHahaha olur benim yerime konuş ama numaranı istediği zaman benim numaramı ver lütfen kapma çocuğu yani hakkımı helal etmem yoksa 😂😂
- +1 yıl
Elhamdülillah erkeklerden hoşlanmıyorum :))
Sen daha önce bir insan evladıyla iletişim kurdun mu? Tanıdın mı? 😄😄
Soran+1 yılReel hayatta karşı cinsle pek iletişim kuramıyorum. Hoşlandığım biri olduğu zaman özellikle onlardan uzak durdum. Bir kere internetten biriyle tanışmıştım iletişim kurmuştum duygusal anlamda. Ama onu da çok yanlış tanımışım zaten. Bide internet ortamında tanışmak kolay da reel hayatta çok zor hiç anlamadığım konular 😂😂
- +1 yıl
İlk adım cart curt demişsin.. Abi sevdiysen ilk adımı sen atacaksın.. Baktın çukur var geri çekersin ama adım atmadım diye de pisman olmazsın.. Yanlış bir şey değil tanışmak, evlilik niyeti.. İlk adımı erkek atsın diye beklemeyin hele bu zamanda...
Efendi erkekler sapık konumuna, taciz konumuna düşmemek için, bırak ilk adımı, ilk mesajı bile atmaz..
Beğendiysen at adımı, torunlara da söylersin dedenizi ben kaptım diye fena mı :))
Soran+1 yılKorkuyorum başıma kakarsa diye. O yapmadı diyelim annesine söylerse falan iki gün sonra o başıma kakarsa.. bunları düşünüyorum ben aslında. Yoksa ilk adım atmakla ilgili bir problemim yok aslında. 😁
- +1 yıl
Ohoo böyle hayat mı olur.. Yaptığın şey yanlış mı ki başına kaksın? Kakarsa sende icraat yoktu ben napim dersin.. Onda da utanma varsa utanır :))
Soran+1 yılBen her şeyi çok ince detaylı düşünme gibi kötü bir huya sahibim ne yazık ki 😁 bana göre yanlış değil tabi. Ama bazı erkekler de kadınların ilk adım atmasını doğru bulmuyor. Bilemedim ki. 😂 Hem benim onun yanına gidiyor olmam bile bir adım zaten😂
- +1 yıl
O zaman sorun yok :) zaten yapıyorsun devamını da getir :)
Soran+1 yılTamam deneyeceğim işi içinden çıkamazsam sana danışacağım yine ama? 😂
- +1 yıl
Oldu, sonra da beni düğüne davet et 😄
Soran+1 yılBu iş olursa nikah şahidisin derdim de damada ne diyeceğim 😂😂
- +1 yıl
O zaman Ümit Besen'den nikah masası şarkısını açarsın :))
Soran+1 yılAhaha hiç de sevmem😂
- +1 yıl
He aç da nikah masasında terkedil :))
Yine birilerinin evlenmesine sebep olduk,
:(( Biri de şu garibana sebep olalım demiyor 😄
Soran+1 yılAhaha Alalh korusun 😂
Elimden gelse de evlendirsem seni de keşke 😂😂- +1 yıl
Allah razı olsun duâ et yeter :))
Soran+1 yılRabb'im iki cihanda da yanında olacak, seni sevip sayacak, senin sevip sayacağın, gönlüne göre hayırlı bir eş nasip etsin inşallah.😇
- +1 yıl
Amin, ecmain :)
Soran+1 yıl😇
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılEvlilik düşüncesi sonradan düşünülür ciddi düşündüğüm bir kızsa zaten baştan söylerim tanışmak isterse niyetimi anlar zamanla o karar verir
012 Yorumla
Soran+1 yılBenim ona karşı hislerim var ama çok tanıdığım bir insan değil. Ayak üstü muhabbet ediyoruz o kadar. Onun bana karşı hisleri var mı bilmiyorum. Adım atmak istemiyorum açıkçası ondan bekliyorum. Ama nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum ki. Sürekli görebildiğim biri de değil ne yazık ki. Onunla tanışalım eğer kafa yapımız da uyarsa anlaşırsak evleniriz yoksa sohbeti sonlandırırız diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Adım atınca ne oluyor
Soran+1 yılBilmiyorum ama ben kadınların adım atmasını doğru bulmuyorum sadece 😁
- +1 yıl
Çok saçma düşünceler neyse inşallah atar diyelim
Soran+1 yılSaçma değil. Sadece insanlar farklı düşünebilir. Saygı duymak gerekir. Ben böyle düşünüyorum böyle olsun istiyorum. Ama o adımı nasıl attırabilirim bilmiyorum. Bu işler nasıl yürüyor hiç bilmiyorum.
- +1 yıl
Sosyal medyadan takipleş oradan konuşma başlasın madem yüz yüze pek muhabbet yoksa zamanla yüz yüze de daha sık konuşur olursun
Soran+1 yılO da bir adım ama 😁
- +1 yıl
Sende hazır piş ağzıma düş peşindesin
Soran+1 yılÖyle demeyelim de sadece ilk adımı atmış olmak istemiyorum. Korkuyorum 😁
- +1 yıl
Kadınlarla uğraşmak zor bebek gibiler inşallah karşılıklıdır ve mutlu olursun yine de iyi geceler
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi geceler 😇
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHemen değil.. önce arkadaş ol. dosthane konuş. mesafeyi elden bırakma ama.. sonra subliminal. mesaj ver.. evlilik istediğini belli et
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok tanıdığım bir insan değil. Ayak üstü muhabbet ediyoruz o kadar. Onun bana karşı hisleri var mı bilmiyorum. Adım atmak istemiyorum açıkçası ondan bekliyorum. Ama nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum ki. Sürekli görebildiğim biri de değil ne yazık ki. Arkadaş olacak kadar bile konuşamıyoruz ki. Bana karşı hisleri olsa numaramı ister mi acaba?
- +1 yıl
Ooovv o öyle beklersen çok beklersin.. adama cesaret verceksin.. sicacikk gulumse.. bakışlarınla dikkatini cek.. sonra merak etme sohbet açılır
Soran+1 yılGözlerinin içine mi bakayım? 😁
+1 yılkendin gibi yani ne isen o olmalısın karşıdaki insan seni doğru şekilde tanımalı ve notunu vermeli doğal ol yani
015 Yorumla
Soran+1 yılDoğal olurum onda sıkıntı yok da mesele nasıl tanışılır? Yani çok tanıdığım bir insan değil. Ayak üstü muhabbet ediyoruz o kadar. Onun bana karşı hisleri var mı bilmiyorum. Adım atmak istemiyorum açıkçası ondan bekliyorum. Ama nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum ki. Sürekli görebildiğim biri de değil ne yazık ki.
- +1 yıl
inan daha önce hiç sevgilim olmadı yoksa taktik verirdim tanışıyım diyede yanlış kişilerle tanışma ama fiziğe bedene tapanlarla adam gibi adamlarla senin kalbini kişiliğini gözlerini saçlarının kokusunu sevecek adamlarla tanış yeri geldiğinde baba gibi koruyup kollayan abi gibi kol kanat geren saçının teli bi zarar gelecek diye aklı çıkan kişiliği sadakati merhameti olan adam bul yoksa üzülürsün dikkat et
Soran+1 yılTam da dediğin gibi birini istiyorum hayatımda aslında. Tabi benim ne babam koruyup kollar ne abim kol kanat gerer... Zaten tam da bu yüzden bu konular benim için önemli.
- +1 yıl
bak o zaman çok daha dikkatli olacaksın bir kızın ilk aşık olduğu ve sevdiği insan babasıdır ve bu kız eğer babadan bu ilgiyi şevkati görmemişse en ufak ilgiye ve şevkate kanar ama bunu yapmamalısın insanlar çıkarcı menfaatçi sahte ama adam gibi birini bulursan o adam derki ben bu kızın yaralarını sarıyım çocukluğunda babasından göremediği ilgiyi şevkati vereyim çocukluğunun elinden tutuyum ver mutlu olması için çabalayım elini hiç bırakmayım der ama adam olan der tabiki
- +1 yıl
ama aşkın adı cinsellik sevginin adı menfaatbu devirde etrafımda insanlardan görüyorum seviyorum diyor 3 gün sonra boşanıyor adam seviyorum diyor 10 tane daha kızla konuşuyor ya seven adam sevdiği kadından başkasına kafasını kaldırmaz ama adamlık sanıyor işte maalesef insanlar
- +1 yıl
aile kavramı benim içinde çok hassas ve önemli o yüzden herkesten eş ya da hayat arkadaşı olmuyor be
Soran+1 yılFarkındayım. İlgiye sevgiye muhtaç kaldığım çok zamanlarım oldu ama artık bir ufak ilgi parçasına kanacak küçük kzı çocuğu değilim. Mantıklı düşünebiliyorum. Belki de olgunlaştım bilmiyorum. Sadece hayatı gerçekten tam da anlattığın gibi bir adamla paylaşmak istiyorum.
- +1 yıl
kız çocukları ile baba arasındaki bağ çok farklıdır büyüsen olgunlaşşsan bile için hep bi o yönden buruk kalır ama aklı başındasın ayaklarını sağlam basıyorsun konuşmalarından belli az çok ihtiyacın olan şey gerçek bir sevgi ama gerçek bir sevgi ben hep derim sahte bir insandan sa yalnızlık iyidir diye ama aslında yalnızlık hiç iyi bir şey değil her insan ister onu düşünen yanında olan biri olsun gerçek duygularla mesela para herşeyi yapar diyen insanlar var onlardan nefret ederim para gerçek bir sevgiyi asla satın alamaz gerçek sevgi de hiç bir şeye değişilmez ama işte nasip be
Soran+1 yılBende senin gibi düşünüyorum. Yanlış bir insanlar olmaktansa yalnızlık daha iyidir. Nefis bu ister tabi. Rabb'im nasip eder inşallah sevmeyi sevilmeyi. Para mal mülk hiçbiri umrumda değil. Huzurlu bir yuva istiyorum sevmek sevilmek istiyorum. Saygı görmek istiyorum o kadar. Aslında çok şey istiyorum
- +1 yıl
aslında çok şey istemiyorsun çok güzel bişey istiyorsun e yorumları okudum varmış biri zaten umarım olur hakkında hayırlısı
Soran+1 yılKalbimde aklımda var da ne olacak bilmiyorum. Adım da atmıyor ki😁
- +1 yıl
inşallah atar güzel bir hikaye olur rabbim kalbine karakterine göre birini nasip etsin senin iin dilenilecek en güzel dilek bu sanırım
Soran+1 yılAllah razı olsun. Rabb'im sana da seni seven hayırlı bir eş nasip eder inşallah, 😇
- +1 yıl
amin çok teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim😇
Ağırbaşlı duracaksın biraz kullandığınız kelimelerden tutun oturuşunuza kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların ilk adımı atmasini çok doğru bulmuyorum, sen kapi arala o gelsin yoksa erkek için değerin, kıymetin olmaz çok acımasız ama öyle..
014 Yorumla
Soran+1 yılBende ilk adım atmak istemiyorum. Yani çok tanıdığım bir insan değil. Ayak üstü muhabbet ediyoruz o kadar. Onun bana karşı hisleri var mı bilmiyorum. Nasıl oluyor bu işler hiç bilmiyorum ki. Sürekli görebildiğim biri de değil ne yazık ki. Kapı arala demişsin de o nasıl olacak?
- +1 yıl
Evet aynen bunu soylucektim.. ama. disi köpek kuyruk sallamali.. onun görevi bu
Cevap sahibi+1 yılÖrneğin, bir erkek çok net belli eder ilgisi olup olmadığını.. Bir konuda soru sor ya da yardım iste anlarsın.
Gene bir şey anlasilmadi mi sosyal medyadan istek at orada sana olan ilgisinden, dm den bir şeyler yazıp yazmamasindan anlarsın...
Aslinda basit.
Soran+1 yılSosyal medyadan eklemek de bir adım değil midir? O adımı atan kişi olmak istemiyorum 😁
Cevap sahibi+1 yılBen oyle yapmıştım cevabımı da net bir şekilde aldım, benim hikayeme bakmayıp başka kızların fotosunu beğeniyordu.
Sildim hafizamdan bir ton küfür ettim icimden...
Soran+1 yılBunun başka bir yolu yok mu? Yani numaramı istese ya da sosyal medyadan o eklese? Ona adım attırmak istiyorum ben😁
Cevap sahibi+1 yılDurup dururken hiçbir erkek gidem de şu kızın numarasini alam demez
Ortak bir paydaniz olmalı
Biz aynı is yerindeydik mesela destek istemistim bir is için
GIBI..
Soran+1 yılNe zor işler ya 🥺
Cevap sahibi+1 yılZaten sana ilgisi varsa en ufak bir adimi lehinize çevirir ama ilgisi yoksa istersen 40 tane adım at, umrunda olmaz
Farkına varır ama sana gelmez yani.
Soran+1 yılPeki gözlerinin içine bakmak yanlış bir sinyal vermek gibi mi olur? Yoksa ilgini belli etmenin bir yolu mudur? 😁
Cevap sahibi+1 yılBakabilirsin, o en masumu ☺️
Soran+1 yılYanlış bir sinyal vermekten korkuyorum😁
Cevap sahibi+1 yılValla benimki gibi m.. ci. ise uzak dur derim.
Yani kızları takip beğeni vs yağmuruna tutan bir tipse..
Önce fake hesaptan ekle bir bak bakalım twitter Instagram ne varsa
Soran+1 yılYok çok efendi düzgün biri.
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşı olmalısın belli bir süre sonra erkek senden etkilenip çıkma teklif eder
015 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş olacak fırsatta olmuyor. Bir gün görüyorsam üç gün görmüyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani bir tam anlat olayı
Soran+1 yılEsnaf kendisi ama babadan kalma kardeşlerle ortak bir mekan sanırım. O yüzden o pek durmuyor başka işi de var daha çok orayla ilgileniyor sanırım. Saat kaçta dükkanda duruyor falan belli bir zaman dilimi yok yani.😂
Cevap sahibi+1 yılne esnafı?
Soran+1 yılNe fark eder ki? 😂
Cevap sahibi+1 yılmesela lokanta işletiyorsa gidip yemeklerin çok güzelmiş yine gelicem dersin. kasapsa o olduğu zaman gidip tavuk parçalat sonra ona bu işte çok becerikli olduğunu söylersin. anladın mı onun yaptığı işe iltifat etmelisin.
Soran+1 yılAdam tekelci alkol alıp kafası çok güzelmiş mi diyim? 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılo varken değişik bir bira al. ve deki bu birayı diğer marketlerde göremiyordum artık hep sizden alacağım.
Cevap sahibi+1 yıldükkanın dekorasyonu çok güzelmiş çalıştığınız bir mimar var mı? bende ev dekorasyonuyla ilgili yardım almalıyım diyin?
Cevap sahibi+1 yıladam ben yaptım derse banada yardımcı olur musunuz? dersin
Soran+1 yılAlkol sevmiyorum. Adam da alkol kullanmıyor zaten. Neden alkol alayım 😂 öyle beğenilecek bir dekorasyon falan yok ortada bildiğin dükkan işte 😂
Cevap sahibi+1 yılo zaman elin dolu bir şekilde markete git. ve kasadaki ürünlerden bir şey al. adamdan poşete koymasını rica et. elin dolu olduğu için yardımcı olur. sonra çok naziksiniz de. bir bayandan bunu duymak beni çok iyi hissetirir açıkçası
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim 😇
Cevap sahibi+1 yılsiz kadınlar daha şeytansınız zaten. dişiliğinizi kullanarak herkesi etkileyebilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılhallet bu işi
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe evliligi bizimi yiyon knk ya senin amacin takilmacalik sevgilik ciddi bisey olmaz sizden
00 Yorumla
+1 yılkuyruk sallasın diyemem normal doğal olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam doğal olsun da ne yapsın yani? 😁
- +1 yıl
kız kendini belli etsin
Soran+1 yılNasıl işte?
- +1 yıl
çıkma teklif et
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelinlik giyip gitmeli.. İlk tanışmaya yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor işler