Kadınlar gerçekten paralı erkekmi severler yoksa bu şehir efsanesimi esprili erkek artık makbul değilmidir
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kadınlar gerçekten paralı erkekmi severler yoksa bu şehir efsanesimi esprili erkek artık makbul değilmidir
Sorumluluk sahibbi adam seviyoruz istiyoruz
Sorumluluk sahibi adamlar ne yapar eder çalışır, emek verir. Emek veren adam az da olsa kazanır. Benim kendi adıma gözüm tok sen çok iyi bilrisin. Bolluğu da gördüm zorluğu da. para bir çok konuda rahatlık sağlıyor evet. Ama sırf paralı diye de kendime olan saygımı ayaklar altına almam
Benden aşağıda olunca aşağılık kompleksine mutlaka kapılıyor maddi yönden. Sanki kapılmayacak gibi dursa da eziklik bir yerinden sızıyor bir biçimde. ( zaten olmam da hadi es kaza olduysam)
Bu yüzden maddi olarak asla benden aşağıda bir insanla olmam. Alt kültür yapısında oluyor bir kere. Ne senin yediğinden anlar ; ne senin giydiğinden ne de senin gezip gördüğün yerden.
Ne yaşadığın yerden ne başka şeyden.
Üstelik bunlar kendisinde olmadığı için eziklik psikolojisiyle tüm varlığını aşağılamaya çalışır ki bu en komik halidir o tarz insanların. Olmaz olamaz. Kadın en az kendisi kadar paralı erkekle olmalı.
Hatta mümkünse adam kendisinden evet daha paralı olsun ki karşısında az ezilsin.
Ne kadar ezilmem dese de erkek ezilir çünkü.
Ezik bir psikolojiden geliyor erkek, kadın üstün olunca. Kendisi üstün sansın da ezilmesin garibim ahahahah:)))
Neyse soru neydi ha paralı erkek mi?
Evet kadın kendisi de paralıysa paralı erkek sever.
Diğer sefil perişan kadınlarsa sınıf atlamak; adamların üstüne binip sömürmek ve geçim kaynağı edinebilmek , kendi ailelerinde görmedikleri yaşamı yaşayabilmek için meslek edinmek yerine kısa yol olarak paralı erkek tercih edebilir. Genelde ne yazık ki hep bu tarz kadınlar toplum içinde ya kocasından gördü, sonradan gördü vs gibi aşağılamalara maruz kalır.
Bu yüzden bir kadın paralı bir erkek bile tercih edecekse; önce kendi kendini bir meslek sahibi yapacak. Sonra tercih belirleme durumuna geçecektir.
Bu dünyada istersen en zengin insanın çocuğu ol, istersen en zengin adamın sevgilisi en değerli ve saygıdeğer para kadının önce kendi kazandığı paradır. Sonra diğerlerininkini sevsinler tabi…
Saygılar.
Aslında sizinle tarzımız bir birine çok benziyor siz parasıyla hava atan erkekleri eziyorsunuz bense parasına ve güzelliğine güvenen kadınları yanlış hareketinde ezmeyi seviyorum Allaha şükür ben maddi imkanları yerinde olan biriyim bu güne kadar beni parasıyla eze bilecek ya da bunu yapmaya cesaret edecek bir insan evladı cikmadi cikamazda boyle kadınları asla yanımda barındırmam ama şuda bir gercekki olaki böyle bir şeye yeltendi özel arabamla aldığım yere taksiyle dönmek zorunda kalır
Kesinlikle yanlış anlamışsınız ben parasıyla hava atan erkekleri ezmeyi sevmem. Ben erkekleri ezmeyi severim. :)
Onu önceki yazilarinizdan zaten bildiğim için ben bu soruyla alakalı yazdım ortada yanlış anlaşılan birsey yok merak etmeyin aslında neyi bekliyorum biliyormusunuz burada kadın dilinden anladığını zanneden ama o dilini sizin tarzinizdaki gibi bazı yürekli kadınlar oturma organlarına sokuyorlar bu erkek musvetteleri ne sizin sorularınıza geliyor neden siz öyle kişilerin sorularına gidiyorsunuz sanırım burada iyice bu tarz kişilere iyi korku salmissiniz ya da bu kişiler sizi çok iyi tanıyor ve sizden uzak duruyorlar bu yüzden tebrik ediyorum sizi 👏👏👏
Yahu ben siteye kısa zaman önce girdim bu bahsini ettiğiniz kişiler kim bilmiyorum. Söyleyin ben gideyim bunların sorularına. Ben kimseden çekinmem. Benden de kim niye çekiniyor bilemiyorum. Benden çekinmeleri için beni tanıyor olmaları gerekir ki hiç kimseyle tanışmışlığım yok. Bu durumda baya üst akıl sahibiler demekki:)
Yok aslında çok aptallar o yüzden bence tanımanıza gerek yok boşu boşuna onların kalitesizligine inmeyin
:))) hahahaaa e peki madem ne diyeyim ama gerçekten merak ediyorum birgün bulacağım bunları emin olun
Bilemem belkide uzakta aramayın böyle kişileri ne dersiniz belki çok yakininizdadirlar😉😉
Yemin ederim yaşattığını yaşa diyen bir eski sevgilimin sözlerini yaşıyorum şu anda. Ne dese yalan söylediğini düşünüyordum hep😂😂😂😂 Bu sitede hiç kimseyi tanımıyorum… yakınımda kimse yok.
Ben size bu konuda yardımcı olucam merak etmeyin 😜😜
Bu arada şunuda söylemeden edemeyeceğim profil resminiz çok güzel bir seçim sadece ASİL kadınların tercih edeceği güzellikte müsaade ederseniz isminizi bilmediğim için size ASİLYA demek istiyorum
Valla kendinize yardımcı olmuş olursunuz bahsini ettiğiniz kişiler kimse yakınımda olmadığına bir türlü inanmadınız. Ben tekim. Kimsenin tekelinde olamayacak kadar güçlü ve başına buyruk kişilikler bu işlere girmezler en azından burdan anlarsınız. Kimlerden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama burdaki hiçbir saçma tipleme benim seviyemde değil uğraşmam..
İyi akşamlar dilerim.
Bende iyi akşamlar dilerim ASİLYA hnm
Çok rica edeceğim ismim Su. Başka hitaplarda bulunmayınız kafanızdaki kurgular birgün silinip beni tanıdığınızda yanlış kişiye yanlış hitapta bulundum diyeceksiniz..
Ben içimden geleni yazdım sizi kırdıysam kusura bakmayın ama cidden bu siteye çok fazla bir üyesiniz buradakilerin zeka seviyesi sizinle yarışamaz keşke şu an kapanmamış olsaydı eskiden bir site vardı sormam lazım diye sizin gibi bir zeki kadının orada yazmasını gerçekten çok isterdim bu arada ben sizin her dediğinize sonuna kadar inanıyorum merak etmeyin kafamda herhangi bir kurguda yok bundan lütfen emin olun bu güzel sohbet için teşekkür ediyorum bazen iki zeki insanın sohbeti gerçekten güzel oluyor emin olun kalitesiz kişilerle sohbette çekilmiyor emin olun o yüzden iyi ki varsınız
Evet çevremde gördüğüm kadarıyla paralı erkek tercih ediyor kadinlar bu çok üzücü kendinden kaç yaş büyük ama dinlemiyor bu yüzden tartisiyirum hatta sevmiyorum parası var dedi sinir oldum. Bana gelme bir daha çalışanlarmın ahlakını bozuyorsun dedim.
Ben kocamdan maddi olarak daha iyi durumdayım. Paraya bakmadım hiç...
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Bu devirde evet para her şeyi açtığı için para diyorum insanlık da bir yere kadar villanın içinde oturup gözyaşı dökmeye razıyım ben.
Para belki çoğu kapıyı açar ama her kapıyı açmaz benim için.. Mesela İNSANLIK diyorum ne kadar önemli bir şey.
Evet paralı erkek severler
Paralı erkekler itici geliyor bana.. normal seviyede olsun, muhtaç olmayacak kadar
Onun egosunu lego yaparım
aynen öyle :) maalesef :) çok merak ediyorum sonra dan hayvan muamelesi görünce kocalarından pişman oluyorlar mı :)
Eğer paran varsa hayatında vardır o yüzden kızların çoğu paralı erkek isterler
Hayır benim sevgilim parasız ama onu çok seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?