+1 yılKaynanamındır tabiki. Aşık olduğum adamı o yetiştirmiş (fiziksel, zihinsel, ahlaksal, karakteristsel.. vs olarak) emeği çok ona arkam dönük oturamam
33 Yorumla
Soran+1 yılÇok katılmıyorum maalesef ara sıra belki verebilirim ama eşimin arabasında arkada misafir gibi oturmak bana göre değil
- +1 yıl
İşte bende annemi (kv) arabanın arkasında misafir gibi oturtamam bu da bana göre değil. Kendi annemize bunu yapmazdık bence , eşimizin annesine de çok görmememiz lazım ki sonra gelin saygısız diye içten içe kaynana damarı kabarmasın ) arkam dönük oturamam ben utanırım saygısızca geliyor bana 🤷🏼♀️
Soran+1 yılHerkesin Fikri saygım var ama kendi anneme de aynısını yapardım. Eşimin yeri benim yanımdır. Saygıya bağlarsak herşeyi yanmışız
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kültürümüzde büyüğe saygı ve hürmet olması gerektiğinden , yaşı büyük birisinin isterse ön koltukta oturması gerekmektedir. şahsen, kendimden büyüklerin 1 adım önünde yürümekten ve oturmaktan imtina ederim. Saygı başta taşınılacak en güzel erdemliliktir. Eşim uzun yıllardır, yanımda durmaktan bana benzemiş kesinlike kendisinden büyük biri varken ön koltuğu tercih etmez.
10 Yorumla
+1 yılAna bana da hak ver eşimle sonuçta senden daha fazla süre geçireceğim sen öldükten sonra derim ya daa tamam hanımlar eşim sen direksiyona geç ana sen de yanına ben de arkada otururum ha evlenir miyim o da muamma 🫢
12 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum işte böyle cevap verilir bu soruya
- +1 yıl
Saygılar 🎩
Ya allah aşkına oğlunu kocam yapmış almışım eve ön koltuk da kayınvalidemin olsun onun derdine mi düşücem skfjajd işin şakası bu ama ön koltuktan başka hiç mi derdiniz yok otursun kadıncağız ne var hiç uğraşmam böyle şeylerle
21 Yorumla
Soran+1 yılDerdimiz yok aynen şu an ağlıyorum 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖn koltuk gençlerin hakkı bence...
13 Yorumla- +1 yıl
Oğluma sordum bu soruyu cevabı ikinizide arkaya atarım dedi..😄😄
Soran+1 yılHahah değişik bir yanıt vermiş 😅
- +1 yıl
O da haklı bizlemi uğraşacak.😄
Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Kendi aralarında anlassinlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilimin tabi ki. hatta sevgilim kullanabilir o derece
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye her seyde kaynanayı üstün görmeye çalısırlar ki adam evlenmis eşi olmus tabii ki eşinindir bekar olsa hadi neyse anası otursun ama evliyken çokk saçma her hareketi saygı ya da saygısızlık olarak göreceksek isimiz var. Ayrıca bazı kaynanalar oğlumun evi istediğm zaman evine giderim diyor hayır efendim oğlun evli ortak yasadığı bir alana istediğin zaman gidemezsin bekar olsa hadi neyse.. bazı kaynanalar gerçekten oğlunu paylasamayacaksa evlendirmesin ön koltuk senindir kızım otur 🌼
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle doğru olan bu annesini oturtmak isteyen de annesiyle yaşar nokta 😅
Cevap sahibi+1 yılAynen nokta hatta ünlem 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılBenim annem şuanda bile arabaya herhangi bir kız arkadaşımı alacaksam kendisi evden çıkarken bile arka koltuğa oturur, önde o otursun der.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar naif bir hanımefendi☺️
- +1 yıl
Annem pamuk gibidir :)
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖn koltuk daima eş kişisinindir, kadın/erkek farketmez, çünkü artık yeni bir aile kurulmuştur.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılAraç boş olsa bile anam öne oturmuyor. Kadın vali gibi 😂
28 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olanlar aşırı şanslı ya
- +1 yıl
Ön koltuk olayı pek şans degıl ya. Ergenlık tamamen.
Soran+1 yılHer konuyu ergenliğe bağlamak çok saçma eşimin yanında oturmak istemem normal bence.
- +1 yıl
Arabanın arka koltugunda oturunca cook uzaklaşmış olmazsın kı. Sonucta arka , ön fark etmez aynı yere gıdıyor. Arabada ana varken de sarılıp arada öpme olayı olmaz.
Eşin işe gidince ne yapacaksın diye düşündüm 🥺
Soran+1 yılKonu ayrı kalmak değil ben aile kurmuşsam hep beraber ben o annesi bir yere gidiliyorsa yanında ben oturmalıyım yeni ailesi benim çünkü arkada kendimi misafir gibi hissederim ve zaten beni araba da tutuyor konu ayrı kalmama ya da eşi anne ile paylaşmama konusu değil
- +1 yıl
Araç tutuyorsa o çok farklı ve haklısın. Diğer türlü büyütülecek konu degıl.
Gerekırse eşime verırım anam öne otursun ben arkada da otururum. Uzak kalmış ya da aıle duzenım bozulmuş sayılmaz.
Soran+1 yılElbette her görüşe saygım var ama dediğim gibi beni hem mide açısından hem de psikolojik olarak çok iyi hissettirecek bir durum değil bu
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin. Ama emin ol evlenınce bu duruma takılmazsın :)
Kayınvalidem otursun. Ön tarafta oturursam ben kendimi kötü hissederim zaten.
22 Yorumla
Soran+1 yılKaldı mı böyle gelinler?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki oturabilir benim için hiç sorun olmaz. Büyüklere saygım sonsuz.
21 Yorumla
Soran+1 yılÖn koltuk benim ya geçecekler o işleri 😅
+1 yılTabii ki senin. Ama saygı da kusur etme, eşinle atanı açmıyor ise, kararlarınızı hayatiniza saygılı ise arada da otur sen de. Ama sürekli bir arada iseniz üzerinde hakimiyet kuemaya çalışıyor ise bence izin vermeSen ii olur
10 Yorumla
+1 yılön koltuk eşindir
öncesinde annenindir kimse kusura bakmasın13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çekemeyen güncellemeyi dinlesin 💃😅
- +1 yıl
Kraliyet ailelerinde bile kral evlenince Kraliçe Anne yeni Kraliçeye reverans yapar daha ne diyim ahahahhaha
Soran+1 yılBir zahmet artık 😅💃
+1 yılAnnem sordum 😀, ne işim var önde arkada otururum , geline önde otursun dedi😄
11 Yorumla
Soran+1 yılAnneye tebrikler😅
+1 yılBana farketmez ben kedi gibi arka koltuğa kıvrılırım🥺
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kıvrılamam 😅
Anlayışlı kayınvalide oğlunun yanının artık gelini olduğunu bilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bilir
Hiç fark etmez ama anlayışlı biri olsun da annesi rızasıyla önü versin daha güzel olur :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBu görüşü sevdim
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Aranızda anlaşın dedim 2 dk önce sorusunu sormuş kız 😅😅
16 Yorumla
Soran+1 yılPolitik hain😅 sen sus
Soran+1 yılSeninle oturmam için arka koltuğa birinin geçmesi gerekiyor🙄
Soran+1 yılUlaştırcam ben yerine sen rahat ol
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. koltuk değil padişah tahtı sanki ne abarttınız
13 Yorumla
Soran+1 yılSoru altı üstü fikrini merak ettik söylersen?
Soran+1 yılYani kayınvalide diyorsun tamamdır
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılKaynanam oturabilir ben şoför koltuğunda oturuyorsam tabi 😎
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum belki o ihtimalde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim migdem bulanıyor arka koltukta oturamam bu sebeple ön koltuk benimdir 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun da bulanıyorsa?
Allah aşkına tantana çıkıcaksan arabamız olmasın..
Huzur kaçırıyor anca.
Ki benim yerim eşimin yanıdır. Annesidir saygı duyarsa hoş olur..
Fakat yaşlı biri olursa öne oturabilir 🙃🌷20 Yorumla
+1 yılOtursun. Ne olacak? Yalnız sıcaksa hava camları açmama laf etmesinler. Bazıları "Rüzgar çarpıyor." diyor. Benim de onlara çarpasım geliyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası arabam yok. Ehliyetim var ama kullanmak hoşuma gitmiyor. Evlenirsem ve araba alırsam direksiyon koltuğu eşimin olur. Haliyle ön koltuk da benim olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen böyle şeylere takılmam. Kayınvalidem oturabilir sorun etmem ben. Koltuk sevdası yok bende 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılO koltuk benim😅
Cevap sahibi+1 yılAhaha evet genelde erkeklerin araba sevdası kadınların koltuk sevdası vardır 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşında bir kadın bunu soruyorsa zaten mesaj bellidir 😃
16 Yorumla
Soran+1 yılAy ay yaşım kimlere dert olmuş 😅
- +1 yıl
Yok yani genç bi kadın olarak bu soruyu sorma gereksinimi soruyorsa burdan erkek olarak gerekli dersler alınmalı manasında dedim 😃Yaşa yakılma yani genç kadın manasında dedim
Soran+1 yılSizin fikrinizi alabilir miyiz?
- +1 yıl
Valla bence ego yapılacak bir durum olmamalı iki kadın içinde. Hangisi arkada otursa daha değerli değersiz olmuyor sonuçta. Ama sonuçta mantıken bakıldığında eşim oturmalı diye düşünüyorum. Çünkü artık kız nasıl baba evinden çıkınca artık farklı bir düzene giriyor o yolda o düzeni kuruyor. Aynı şekilde iki kişi yanyana bi yolda ilerleyecek. Mantıken onun oturması doğal. Bilmem anlatabildim mi. Dur bidaha okuyayım sanki anlatamadım 😃
Soran+1 yılKatılıyorum teşekkürler 😅
- +1 yıl
🙂🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılÖn koltuk tabi ki sizin hakkınız fakat arabada Anne Baba gibi bir aile büyüğü varsa saygı gereyi ön koltuğa oturulur
10 Yorumla
+1 yılSadece erkeklerin mi arabası var mesela benim de arabam. olabilie eşimi arkaya atabiirim annem gelir öne 😅😅
10 YorumlaSadece annemin değil kızın anneside gelse ön koltuk onundurda annelerimiz yokken sadece kız ön koltuğa oturabilir hak bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılHasta mı? Yani beli mi kırılmış? Ayakları mı tutulmuş da arkaya oturamıyor? Bu arada benim kayınpederim otururdu eskiden...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Eşin tabi ki bir gün kayın valideme siz oturun dedim oda kızını oturttu bundan sonra hiç yer vermem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. ben araba sürerken herkes arkaya oturmak istiyor ön koltuk daha fazla bulantı yaptırıyormuş :d
10 Yorumla
+1 yılÖn koltuk meraklısı kaynanayı salın kullansın arabayı, oğlunu da Rose'un Jack'i çektiği gibi arka koltuğa çekin, miss..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Arabayı ben sürerim eşim nereye isterse otursun, şaka bir yana böyle şeylerin tartışması çok mantıksız.
10 Yorumla
+1 yılŞahsen kendi annem diye demem hiç öyle ön koltuk düşüncesi yoktur zaten arkaya oturur öyle bi durum olsa bile
10 Yorumla
+1 yılBu konılara fazla takılmam 😃
13 Yorumla
Soran+1 yılKaçma cevap ver 😅
- +1 yıl
Ben hanımı seçeyim o zaman 🙄😁
Soran+1 yılHeh şimdi oldu 😅
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Benim validem kendi akrabalarına gidince kendi oturur benim akrabalarıma gidiyorsak beni oturtur canımın içi çok güzel dengeledi
10 Yorumla
+1 yılBabamın varsa abimin yoksada Anemin ama Annem on koltuğa binmeyi sevmez çıksa çıksa Ablalarimla sorun çıkar.
10 Yorumla
+1 yılEşimin ehliyeti vardır umarım 😂 Ben arka koltukta uzanır keyfime bakarım 😂 Eşim sürsün anam önde otursun
10 YorumlaTabii ki benim o da gitsin kendi kocaisnin yanına otursun 🤣
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun etmem böyle boş şeyleri ya bundan mutlu olacaksa otursun mutlu olsun ne farkeder
10 Yorumla
+1 yılÖn koltuk benim. Arka koltuk eşimin. Bagaj da gereksiz insanların yeri.
10 Yorumla
+1 yılön koltuk hakkı yoktur bizde eşim zaten sırasını anneme verir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yıleşim ve kayınvalide arkada
köpeğim önde olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kaynana sağ ön koltukta oturacaksa arabayı gelin kullansın.
10 Yorumla
+1 yılAnnemin tabi eşim oraya ön koltuğa oturursa bunun için hiç hoş olmaz
10 Yorumla
+1 yılEşimin annesi ön koltukta oturabilir, benim için sorun olmsz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞoför koltuğunda iyiyim ben naparlarsa yapsınlar derim.. Keyifli geceler..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOturmak istiyorsa otursun oyle triplerim yok benim.
10 Yorumla
+1 yılBen müsadeyi kayınvalideme veririm, eşimin demesine gerek yok ki
13 Yorumla- +1 yıl
Oha bu ne güzel yorum ☺️
- +1 yıl
@softpowerr teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
kadınlar böyle yapınca erkeğin ezeceğini sanıyor ama baş tacı yaparım senin gibi kadını
Saçma bişey Bu koltuk kavgası istediği yerde otursun ister ön koltukta ister arka koltukta
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bunu problem edecek kişiyle evlenmem. Sahi, ben zaten evlenmeyeceğim.
Bir gün aklımı kaçırırsam diye işte ne biliyim13 Yorumla- +1 yıl
Neden evlilik fikrinden soğudunuz? Açıkçası ben de soğuduğum için bri erkek fikrini de duymak istedim 😂
- +1 yıl
Doğru valla haklısınız, katılıyorum. Ben açıkçası güven konusunda tam emin olamıyorum
+1 yılTakılmam öyle şeylere ben ama kayınvalidem oturursa daha doğru olur
10 Yorumla
+1 yılBenim olduğum yerde ben otururum eğer yoksam oturabilir tabi
10 Yorumlaesin olmasi lazim aslinda - hem arkada oturmanin nesi var ki
10 YorumlaArabayı o kullansın da ben arkada giderim bıktım İstanbul'da trafikten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBence sırayla olmalı çünkü bu işler inada binince dağ gibi sorun oluyor evlilikler bitiyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bırakın bu ön koltuk takıntısını. Arabanın önü de arkası da aynı yere gider.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani ön koltuk hiç umrumda değil ama sürücü koltuğuna ben otururum , ben kayınvalidemi rahat ettiririm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kedimin. Onlar arkada otursun.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi eşinin arabasında kendi otursun benimkinde ben oturayım bi zahmet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim arkaya, annesi yanıma gelsin. Biz kız kıza müzik dinleyeceğiz.
10 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne