İnsanların beyninin içine karışamazsın o ayrı bir olay ama seninle zaman geçirirken kafası başka yerde olan ve bilinç altında ne yapmaya çalıştığını gördüğün birine ne kadar tahammülüm edersin?

İnsanların beyninin içine karışamazsın o ayrı bir olay ama seninle zaman geçirirken kafası başka yerde olan ve bilinç altında ne yapmaya çalıştığını gördüğün birine ne kadar tahammülüm edersin?
Kafasının bizde olduğunu ispatladılarda biz mi görmedik sanki. Bu yüzden uzun süre tahamül edemiyorum kimseye kafasının bende olduğunu duy ama inanma kafasındayım çünkü ben.
Kimsenin kafasına ihtiyacımız yok ama insanı da canım yerine koymaya çalışmasınlar.
İnsanın beyninin içine bile karışırım maalesef huyum kurusun, kafası bendeymiş gibi davrandıysa bir zaman üzgünüm ama gerçekten bende olana kadar çabalarım sonra da bana çok acı çektirdin diyip yeterince yakınlaşmasına izin vermem
İnsanların beyninin içi bizi bağlamaz ama bazı noktalar vardır senin kafanın içindeki pis düşünceler beni rahatsız etme boyutuna ulaştıysa bu bana verdiğin değeri gösterir ı noktaya gelindiğinde insanın kendi öz saygısını kaybetmemesi adına dur demesi gerekiyor
Bazen insan kandırılmayı, duyguların hafife alınmasını yediremiyor ve dur diyemiyor doğru olan bu demiyorum ve böyle mutlu da olunmuyor biliyorum ama ne yazik ki durmaktansa çabalamayı tercih ediyorum.
İki günlük ilişkilerden bahsetmiyorum bendeymiş gibi davranıp hiç bende olmayan ilişkilerden bahsediyorum.
Seni anlıyorum ama bu sana zarar verir uzun dönemde de toparlaman zor olacaktır savaşmak sonunda zafer gelecekse gereklidir ama göz göre göre kaybedeceğim bir savaşa girme derim bazı insanların beyninin içiyle savaşamazsın onlar keyiflerine göre davranmayı meziyet sanarlar.
Farkındayım, aşktan korktuğum için böylesi işime geliyor olabilir
Korktuğumuz duygu bizi esir alır sal gitsin kontrol etmektense yaşa ki korkulacak bir şey olmadığını gör. Yaşa rahatla 😉
Bir gün inşallah, teşekkür ederim
Rica ederim 🙂
Ne kadar farklı sorunlarınız var 😅
Tahammül edemem, ilgi severim ben. İlgisiz insanla işim olmaz. 😶
Sorun benim olmaktan çıktı bak seninde sorunun oldu. Paylaşmak güzeldir düşüncesi ile sorup sorunuma sizi de alet ettim 😂😂
Ay "sorun" değil, "soru" diyecektim "n" fazla kaçmış 😅
Paylaşmak güzeldir de sorunları değil, yeteri kadar sorunlarımız var. Mutluluk paylaşın belki biz de mutlu oluruz 😅
Mutluluğu her daim paylaşıyorum aslında yüzlerde tebessüm ettirmek birinci görevimiz aşk olsun ama 😂
Evet bu doğru tebessüm ettiriyorsunuz. 😅
Şöyle demeniz lâzımdı, "sorularımla zaten gülümsetip, mutlu ediyorum" 😄
Bunu demem gerekmiyor zaten biliyorsun diye bilgi kirliliği yapmayım desem burdan döner miyim 😂😂
Bu fikir var mıydı, yoktu o yüzden olmaz. 😅
Bu fikrin varlığı sizde olduğuna göre varsayabilirim.😬
Uzatacağım yine ama affınıza sığınarak 😅
O zekiliği sizden bekliyordum. 😄
Beklentileri boşa çıkarmamak gibi harika bir yanım olduğuna da yeri gelmişken değinelim bence 🙂
Farkındayım, farkettim 😁
Güzel düşüncelerin ve olumlu bakışın için teşekkür ederim çok naifsin🙂
Ne demek, kısa ve güzel sohbet için ben teşekkür ederim ☺
Rica ederim efem🙂
Kendi haline bırakırım niye tahammül edicem diye kendimi harap edeyim
Kesinlikle öyle 👍
Cevap
1Cevap
Tahammül etmem
bende olmayan kafasını kopartırım yapacak bir şey yok
Hahah çok samimi geldi kusura bakma güldüm ama :))
Hiç önemli değil
teşekkür ederim çok ciddisiniz kafam yerindeyken iyi günler diyip çekileyim ben 🙂
Bir süre salağa yatarim sonra yüzleşir daha sonra da bedenini de kafasının oldugu yere paketlerim karşı ödemeli
o anki vakit boşluğum kadar sıkıldığımda kapının önünde olur dhdhd
Boş kafalar sadece boşluk doldurur zaten. Aynen katıldık
Kafasının yanına gönderirim
Sar ordan bir koca kafa 3 numaraya 😂
Kafası nerdeyse oraya gönderirim kalan kısmını.
hiç edememm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?