Aşk İlişkileri Tanımadığım erkeklere özel fotoğraflar atmam günah mı? Sıkıldımm67 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendimi suçlu hissediyorum ama durduramıyorum Güncellemeler+1 yıl Fotoğraftaki kuru popolu ben degilim bu arada Tanımadığım erkeklere özel fotoğraflar atmam günah mı? Cevapla Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Yanlış bir şey 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yok sevap!Cennetin kapısını aralamışsın tövbe Allah ım ya 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. şu an kendini geçmişe takılıp üzme ama elinden geldiğince düzgün olmaya çalış ne bilim hemem herkese güvenme bişeyler yapacaksan iyi tanı onla Bi sonran olacak mi Bi düşün derim yani attıgın adımı iyi seç derim kankam 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. umarım sen değilsindir ne öyle ince kuru popo ııyhh balık etli böyle löp löp kilolu olacak kız dediğin 0 0 Yorumla
Elmayanak01 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İlgi manyağısın ve bu bir psikolojik hastalık umarım düzelirsin erkekler böyle kadınları çok küçük düşürücü gözle bakıyor. 0 0 Yorumla
teachaaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Şu an bu paylaşımı görüp de neden bana da atmadın diyenlerden dolayı günah 😊 0 0 Yorumla
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hahaha değil hatta sevap çok insan mutlu olup dua ediyordur :) 0 0 Yorumla
Ayaktayapar Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Suç bende günah bende olsun yeter ki sen at😉 0 0 Yorumla
Zulukune Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yok bacım ne günahı biraz da sevap istiyorsun cennete bilet almışsın hem de 1 sıraya 0 0 Yorumla
SonKapıkuluLardan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bu senin mesleğin profosyonel düşünmen lazım 😂😂😂 0 0 Yorumla
FotoModel Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Atmayınca rahatsızlık duyuyorsan gitmen gereken yer PSİKİYATR 0 0 Yorumla
alptugalkin Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Cok sorgulamamak lazım, sanal ilişki yaşadım tekrar yaşamak isterim. 0 0 Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. yok, garibani güldürmek sevap derler lkfg 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Garibanı sevindirmek sevaptır 0 0 Yorumla
wesgibbins Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. Tanıdıklarına atarsan da günah. 0 0 Yorumla
gizli_hazine Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. e evet suç. ve günah evlenince yap onları 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Devamını getirmiyorsan büyük günah lsjdks 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bana atsan büyük dua ederim 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. özel fotodan kastın nedir? 0 0 Yorumla
Alparslnn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yooo değil istersen bana da atabilirsin 0 0 Yorumla
Shevell Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Tanımadına degil tanıdına bile atman günah 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. hoşuna mı gidiyor onların seni beğenmesi? 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kime neye göre atıyorsun? 0 1 Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Sen yolla hele ben derecelendirmesini yapacağım sana Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Değil kardeism 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevap yavrum 0 0 Yorumla
ByDemokraat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. günah değil mi? 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne kadar özel. 0 0 Yorumla
İnspiref06 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Bak keyfine 0 0 Yorumla
gokhanlan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Bişe olmaz dewamke 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok sevap 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sevap 0 1 Yorumla bırakamıyorum7 +1 yıl Sen sevap işliyor musun ki😂 boş ver işleme Yorumla
meliscikkkk Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Günah değil at gitsin 0 1 Yorumla CHT5234 +1 yıl Lan 😂😂 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bana yok mu 0 0 Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl yo değil 0 1 Yorumla CHT5234 +1 yıl Bunu söyleyen ateist 😂😂 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Yanlış bir şey
Yok sevap!
Cennetin kapısını aralamışsın tövbe Allah ım ya
şu an kendini geçmişe takılıp üzme ama elinden geldiğince düzgün olmaya çalış ne bilim hemem herkese güvenme bişeyler yapacaksan iyi tanı onla Bi sonran olacak mi Bi düşün derim yani attıgın adımı iyi seç derim kankam
umarım sen değilsindir ne öyle ince kuru popo ııyhh balık etli böyle löp löp kilolu olacak kız dediğin
İlgi manyağısın ve bu bir psikolojik hastalık umarım düzelirsin erkekler böyle kadınları çok küçük düşürücü gözle bakıyor.
Şu an bu paylaşımı görüp de neden bana da atmadın diyenlerden dolayı günah 😊
hahaha değil hatta sevap çok insan mutlu olup dua ediyordur :)
Suç bende günah bende olsun yeter ki sen at😉
Yok bacım ne günahı biraz da sevap istiyorsun cennete bilet almışsın hem de 1 sıraya
Bu senin mesleğin profosyonel düşünmen lazım 😂😂😂
Atmayınca rahatsızlık duyuyorsan gitmen gereken yer PSİKİYATR
Cok sorgulamamak lazım, sanal ilişki yaşadım tekrar yaşamak isterim.
Yok sevap tabi günah
yok, garibani güldürmek sevap derler lkfg
Garibanı sevindirmek sevaptır
Tanıdıklarına atarsan da günah.
degil devam et iyi yoldasin
yok sevap. manyak mısın tabk günah.
Anonimsen sorun yok 😂
Yok knk baya sevap
e evet suç. ve günah evlenince yap onları
Devamını getirmiyorsan büyük günah lsjdks
Tanıdığın erkeklere neler yapıyorsun?
Bana atmazsan büyük günah
Bana atsan büyük dua ederim
zevk alıyorsan devamm
özel fotodan kastın nedir?
Yooo değil istersen bana da atabilirsin
Tanımadına degil tanıdına bile atman günah
Yok günah değil çok büyük sevap
hoşuna mı gidiyor onların seni beğenmesi?
Niye durduramıyosun. Bağımlılık mı oldu 😂
Kime neye göre atıyorsun?
Sen yolla hele ben derecelendirmesini yapacağım sana
Değil kardeism
Tabiki gunah. Yani beynini kullan biraz
Sevap yavrum
günah değil mi?
Bana atmadığın için günah mdkdkckcj
Ne kadar özel.
Günah ama who cares?
Bak keyfine
Bişe olmaz dewamke