Tekrar konuştuktan kısa bir süre sonra sana bu konuyu açtıysa seni özlememiştir ki. Seninle ilişkiye girme potansiyelini düşünüp yazmıştır o kadar. Senle yatıp kalkıcak yatıp kalkıcak belki de sonra bırakıp gidecek nerden biliyorsun sevdiğini bırakmıyacağını? Neden ayrılmıştınız.
Dejavu yaşadım şu an Herneyse bu insanın seni bırakmıyacağı ne malum da sen onunla olmak istiyorsun anlamış değilim. Ayrıca tekrar görüşmeye başladıktan sonra ne kadar zaman geçti, ne kadar zaman sonra ilişki teklif etti?
bence erken tekrar ayni sebeplerden ayrilmsyacaginiz belli degil pisman olmamak icin biraz daha bekle derim en azindan bir ay daha, ve Şu an istemedigini soyledigindeki tepkisi de onemli anlayisli karsiliyorsa iyidir
Kendi benden 4 yaş büyük ve açıkçası tecrübeli bu benim aşırı çekinmeme neden oluyor bir keresinde bana laf arasında bazı şeylerde çok da iyi değilsin ama yaşından dolayı normal demişti bu da benim çekinmeme neden oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Seni sevdiğini mi zannediyorsun 😄 senden istediğini alacak ve gidecek.2 gün sonra ağlarsın sevgilim beni terk etti diye
2 yıldır birlikteyiz 3 e yakın hatta sayısız birliktelik de yaşadık bilmeden yorum yapma bence
Küçüksün bence erken.
Ayrıca piiman olur muyum diyosun. Emin değilsin. Emin olunca pişman olmayacağını bilince yap
Bir şeyler yaşıyoruz zaten ama o ilerisinde ısrarcı biraz
Onun ısrarcı olması istemesi senin kararını etkilemesin. Kararı verecek sensin ona göre karar verme.. erkek bu ister.
1 ay kuralı var bence. Bu konuyu dahi açmamalı. Seven cinsellik için gelmiyor.
Öncesinde 2 seneye yakın ilişkimiz oldu bazı nedenlerden dolayı ayrıldık birkaö Ay sonra geri döndü şu an tekrar başlamadık ama konuşuyoruz
Farketmez
Henüz yaşın o kararı vermen için çok hızlı bir yaş iyi düşün
Pişman olur muyum
Yaşa birşeyler seviş oral yap tamam ama bekaretin ileride sana sorun açabilir bence teslim etme
Vereceksen ver. daha önce yaşamıyormuydunux
Öpüşme sevişme oldu
Ama ilerisi hayır
Tecrübesiz olduğumdan çekiniyorum
Şimdi ilerisini mi istiyor
Evet
Geçen oldukça ilerledi ben durdurdum bugün görüşelim diyor
Sen istiyormusun?
Evet ama çekindiklerim var
Ne o çekindiklerin
Tatmin edemezsem
Saçmalama yaa sen bırak kendini ona. o ayarlar herşeyi tecrübesi varsa. Özelden konuşalım istersen
Aklını fikrini seviyim
Neden öyle dedin ki
Yarım kalan işi tamamlamak için
Ben istiyorum ama erken mi sizce
O zaman olun
Yapma evlen ona sakla
Yapın yapın ölmeyecekmiş gibi yaşayın
Amacı cinsellik.
Neden
Yani nasıl anladınız
Tekrar konuştuktan kısa bir süre sonra sana bu konuyu açtıysa seni özlememiştir ki.
Seninle ilişkiye girme potansiyelini düşünüp yazmıştır o kadar.
Senle yatıp kalkıcak yatıp kalkıcak belki de sonra bırakıp gidecek nerden biliyorsun sevdiğini bırakmıyacağını?
Neden ayrılmıştınız.
Uzak mesafe ve ailem den çekiniyordu
Dejavu yaşadım şu an
Herneyse bu insanın seni bırakmıyacağı ne malum da sen onunla olmak istiyorsun anlamış değilim.
Ayrıca tekrar görüşmeye başladıktan sonra ne kadar zaman geçti, ne kadar zaman sonra ilişki teklif etti?
1 hafta
Tamam amacı cinsellik. Başka bir şey değil.
Senin ilkin bile olsa sana sahip çıkacağını sanmam, kullanır başkasına geçer.
ne zamandir gorusmeye basladin tekrardan
1 Ay
bence erken tekrar ayni sebeplerden ayrilmsyacaginiz belli degil pisman olmamak icin biraz daha bekle derim en azindan bir ay daha, ve Şu an istemedigini soyledigindeki tepkisi de onemli anlayisli karsiliyorsa iyidir
Anlayışlı
Yap gitsin ya. Bakire misin?
Evet
Önem verdiğin bi konu mu
Onunla olsun istiyorum başkası ile değil
Aşırı önem verdiğim bir şey değil ama yine de korkuyorun
O zaman yap gitsin. Eğer tecrübesizlik yüzünden çekincelerin varsa yaz bana merak ettiklerini konuşalım
Kendi benden 4 yaş büyük ve açıkçası tecrübeli bu benim aşırı çekinmeme neden oluyor bir keresinde bana laf arasında bazı şeylerde çok da iyi değilsin ama yaşından dolayı normal demişti bu da benim çekinmeme neden oluyor
Ama benden etkilendiğini de görüyorum
M s j atarmısn
Olmaz ya
Neden
Özel bir kişi değil ileride herşeyi etkileyecek ilişkilerin evliliğin her şey de karşına çıkacak
birlikte ol o zaman
Öl bişey olmaz hayır işlemiş olursun
Akilli ol kullanılma