Zaten her şey yolundaymış gibi bide sevdiğim kızın beni bırakması yıktı beni neden yüzüm gülmüyor bu dünyada suçum yaşamak mıydı ve eski evime gidip o silahı kafama dayayasım geliyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dur dur önce bir sakin ol ve benimle konuş bana herşeyi anlat ne olduğunu ne yaşadığını konuşalım seninle hatta ses de atabilirsin ağlayabilirsin çekinmene gerek yok ama bu kadar erken bırakma kendini bak şu an zor şeyler yaşıyorsun ayakta kalmak çok zor ama ben yanındayım gerçek manada söylüyorum şimdi kendini bırakırsan bir daha kalkamazsin ve daha görecek güzel günlerin var
İşlerimde başarılı olamadım aşırı duygusalım şehir şehir gittim geldim neyse dedim bazen mutlu bazen mutsuz günlerim oldu bunaliyorum artık çekemiyorum ve sevdiğim kızın da terk etmesi beni yıktı zaten kalkacağımı düşünemiyorum günde 2 paket sigara içmeye başladım 1 haftadır artık inzivaya çekildim uyku girmez oldu gözüme
Bak her şey kötüye giderken kızın da gitmesi seni yıktı biliyorum kendini çok yalnız yarı yolda kalmış hatta ne yapacağını bilemiyorsun su an inanması çok güç ama geçecek bak inan bana bunları da atlatacaksin çünkü bu ssnin ilk yıkılman değil evet belki bu sefer büyük yıkıldın ama üstesinden geleceksin
Ne yapacağımı bilmiyorum psikoloğa gitmeyi düşündüm derdimi anlatamam anlamazda zaten bi tek o vardı o da gitti yüz üstü bıraktı beni dertlerle başbaşa kaldım duvarlar üzerime geliyor derdimi dökecek kimsem yok aile desen hepsi uzakta kaldı
Benimle konuşabilirsin istediğin zaman ben seni dinleyebilirim sıkılmadan
Ama yalnız kalmak kendim düşünmek istiyorum diyorsan da çok soyutlama kendini hatta bana kalırsa şöyle bir dediğin gibi psikolog iyi olur senin için
teşekkürler tek moral veren siz oldunuz insanların bu kadar kırıcı olduğu bi toplumda size rastlamak ne güzel şimdilik biraz dinlenmeye ihtiyacım var günlerdir uykusuzum psikoloğa gitmeyi düşünüyorum bu hafta ayrıca kızla konuştum barışmadı şu an ama ne engelliyor ne de iletişimi kesiyor kendine iyi bak zorla sevemem dedi
Bana kalırsa sizi yarı yolda bırakan birini beklemeyin kendisi dönmek isterse de kabul etmeyin biraz kendinizi düşünün kafanızı dinleyin kötü olacak yalnız hissedecek olursanız bana yazabilirsiniz ben psikolog sizin için iyi olur en kısa zamanda gitmeye çalışın kısa zamanda kendinizi toplamanıza yardımcı olur bu arada bu süreçte insnan kendine pek dikkat etmez yemesine içmesine ama falan az da olsa yemek yiyin çok düşünmemeye çalışın birşeye ihtiyacınız olursa ben burdayım kendinizi yalnız hissetmeyin siz çok güçlüsünüz
Düşünmem artık o kızla ama aklıma gelince beraber gezip oturduğumuz zamanları düşününce fotoğrafları görünce içim sızlıyor aklıma gelmemesi için ne yapabilirim bu arada çok teşekkür ederim
Fotoğraf video mesaj varsa hepsini silin unutmak istiyorsaniz bunu yapmak zorundasınız numara arama kaydı yani telefonda hatırlatacak bir şey kalmasin anılar var kalbimde aklımda diyorsan onu bir uğraşla zamanla yok edersiniz bu ne bilim spor olur ya da başka bir şey olur
geriye kalan fotoğrafları falan sildim bakalım namazında bir insandım ihmal edip unuttum tekrar namazada başladım içim rahatlıyor bi nebze
Yaaa ne kadar güzel bu zamanda namaz kılan çok az insan var ve inanır mısınız bende ve yakın bir arkadaşım da namaza başladı insanın içine huzur veriyor bir ferahlık geliyor namaz kılıyorsaniz hiç aksatmayin her şey kısa zamanda yoluna girer merak etmeyin
inşallah bakalım sizinde hakkınızda hayırlısı her şey gönlünüzce olsun
Teşekkür ederim amin Allah hayırlı olan neyse onu Versin inşaAllah
Berqber edelim abi
olur önce benim kafama sık