Geçmiş önünüze çıkıyor mu? Benim çıktı ne yapmalıyım?

2 sene önce biri vardı arkadaştık ama ikimizinde birbirine ilgisi vardı hiç söylemedik hep hal tavırla belli ettik şakayla kimseyi bulamazsak birbrimize kalırız derdi bizim o zaman beraber olma şansımız yoktu arkadaşlıkta bozulmasın diye sustuk sonra iş için şehir değiştirip gitti ama gittiğinden sonra her şey değişti hiç aramadı ben aradım iki kez o hiç geri aramayınca bir daha bende aramadım ve biz öyle koptuk şimdi 4 aydır hayatımda biri var hoşlanıyorum iyi biri ilgisi sevgisi de hoşuma gidiyor mutluyum ama eski o arkadaşım aradı buraya gelmiş görüşelim dedi bende gittim iki saat oturduk ama çok kötüyüm dağıldım ne yapcamı bilmiyorum onu görmek kötü etti bana napıyosun ne var ne yok dediğinde hayatımda birinin olduğunu söyledim güldü sevindi ama o bal gözleri öncesinde bi doldu bişey diyemedi çok üzgünüm ama çokta kızgınım sessizce gittiği için. Hayatımdaki kişiyle devam edicem ama ona haksızlıkmı ediyorum bunu ona söylemelimiyim ben tamamen bitirince başladım bu ilişkiye ama kafam karıştı işte:(

Geçmiş önünüze çıkıyor mu? Benim çıktı ne yapmalıyım?