34 yaşımdayım. Yaşımdan küçük erkekler bana çok çekici geliyo. Çoğu çocuksu olsa bile buna karşı koyamıyorum. Eskiden böyle değildim. Bende yaşımdan küçük duran biriyim. Kendi yaşıtlarım veya benden büyük erkekler bana çok kart geliyor. Sizce bu normal mi? Niye yaşıtım olan erkeklerden hoşlanamıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça normal kendinden büyük birini sevebilirsin kendinden küçük birisini sevebilirsin ilişkide yaş konusuna takılmak çok saçma bana göre zira ben de kendimden çok büyük birisini de sevmiştim kendimden küçük birisini de sevdim yani hayatta her şey olabiliyor her şeyi açık ol ama şunu söylemeliyim ki büyük daha avantajlı küçüğe göre.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGençliğini yaşayamadın belki ya da arayışın değişti bilmiyorum. İki insan reşitse ve her iki taraf da razıysa bence kimseyi ilgilendirmiyor. İlla bi problem aramak şart değil toplum normlarına uymuyor diye. Ama kişisel olarak belirgin farklar bana irite edici ve art niyetli geliyor. Örn erkek kadından 20 yaş büyükse (kız 18-25 aralığındaysa 15 bile rahatsız ediyor hatta) kadın tarafındaysa 10dan fazla sıkıntı bence. Ben hep anne-çocuk baba-çocuk ilişkisi kuruyorum sanırım kafamda belirli yaş farklarında. Ve her ne kadar olmaması gerekse de kadınlar 10-12 yaş dolaylarından itibaren anne olma potansiyeli taşıyor. O yüzden böyle düşünüyorum.
00 Yorumla
18 25 yaş arası kızlar genelde olgun ve evli erkekler kendilerine çekici gelir.
30 ve üstü kadınlar daha taze ve enerjik çıtır erkekler arzu ederler. Tabi 18 yaş üstü.
18 25 yaş arası erkekte kendi emsal yaşıyla olanı tercih eder
30 ve üstü erkekler de 18 25 yaş arası kızları tercih ediyorlar.
Bunun subyancilik ile alakası yok. Herşeyi sapikliga vurmayın. Yaratılış itibariyle gen lerimiz maalesef böyle. İnkar edenler sadece kabul etmek istemeyenler oluyor halbuki onlardada bu his var.00 Yorumla
Inan onlar seni daha cok seviyodur onlar için tam milf sin sen 😏 kıskandım valla onlari
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
133Cevap
Sevgilimin De senin yaşında bir kuzeni var kadında aynı senin gibi kendinden Küçükler’den hoşlanıyor yüksek ihtimal ile benim sevgilimi gördüğünde dibine giriyor birkaç kez de sevgilim ayağına masaj yapmış yaparken de birkaç tane Öpücük kondurmuş kullanmış sevgilimi
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Bunun 40'li yas sendromundan kaynaklandigini dusunuyorum, insan 40'a merdiven dayayinca yaslandigini (ki yaslilik denmez ama) kabul etmek istemiyor galiba, sanirim bu nedenle de kendi sayindan kucuklere ilgi duymaya basliyor ama buna ihtiyaciniz yok hanimlar, her yasta guzelsiniz -en azindan guzel olmayi basabilenleriniz var-
02 Yorumla
Soran+1 yılAslinda tam olarak ondan da degil. Ben yasimdan genc gosteriyorum ve kendi yasitlarim bana cok kart geliyor
- +1 yıl
Yine yazdiklarimdan uzak degilsin diye dusunuyorum ama oyle bile olsa bunun kotu bir yani yok. Bir yil kadar benden daha buyuk bir kadinla yasadim, benden buyuk olmasina ragmen davranislari yasi kadar olgun degildi fakat bu kotu bir sey degil cok eglenceli biriydi ama bu iliskinin sadece "bu kadar" olacagini bilerek yasadim.
Küçükler acemi olur seni zorlar, nereyi diyeceğini nasıl diyeceğini bilemez, korunma yöntemlerini bilmez ama sen kucağımda büyütür emziren emziren büyütürüm diyorsan keyif senin keyfindir bir şey diyemem, yaşını şu an göstermezsin on sene sonra ne olacağını bilemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAkıl ve sohpeti geride bırakmış sadece arzularına kulak vermişsin.. Senden küçük birinin sohpeti seni sarmaz yer içer birlikte olursun ama cinsel doyumdan sonra karşıdaki sana aptal gelir. Bu yüzden yaştan ziyate akılli ve seni frenleyecek birine ihtiyacın var.
00 Yorumla Daha masum görüyor olabilirsin psikolojik olarak ve tabi daha enerjik sosyal gördüğün için olabilir, hele birde fazla sosyal biri değilsen. Normal bir şey yaş dediğin şey sayıdan ibaret ama şu var eğer sen bu güne kadar teoride ya da pratikte bunu yaşamamış ya da düşünmemişsen pratikte sadece zevk ruhsal buhrana yol açar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılNormal yani ne olsa normal olacaktı. Ben 26yım 18 yaşındaki güzel kızda ilgilimi 40 yaşındaki güzel kadında. Tabi 34-35 üstü yani 40 a doğru bu sayı azalıyor. Ama Tuba Büyüküstün dan şimdi nasıl etkilenmeyeyim ki. Herhangi bir yaş grubundan etkilenmende sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılNormaldir herkesin zevki farklı , bende benden büyüklerden hoşlanıyorum yaşıtlarım asla ilgimi çekmiyor
57 Yorumla- +1 yıl
en buyugu kactı pekı
- +1 yıl
@bunlar_hep_meraktan 33
- +1 yıl
normal 33 de snn 24 ıse
- +1 yıl
@bunlar_hep_meraktan evet bencede
- +1 yıl
40 45 olmasın da yanında cok yaslı kalır
- +1 yıl
@bunlar_hep_meraktan o kadar değil ya
- +1 yıl
ewt nerden tanıstın o 33 yasındakı ıle
normal. kızların geneli erkekler geç olgunlaşiy yeaaa diyerek amca sevdiğinden seninki garip gelmiş millete
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarla takıldıkça daha genç hissediyorsun. Yaşının ilerlemiş olmasıni hazmedemiyorsun pek. O erkekler de seninle ciddi bir yola girmeyince bir kaç sene içinde yaşlı amcalara mecburen bakmaya başlarsın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Normal bence yaşlı erkeklerde kücük kızlara bakıyor ne var bunda
40 Yorumla
+1 yılBende yaş konusunda biraz takıntın oluşmuş. Birde sen enerjik birisin. 😅😅Sakin ve oturmuş tavırlı erkekler pek hoşuna gitmiyor :))) sana eksin lazım güzelim 😅😅
00 YorumlaBenimle. tanismadigin için olabilir
Benimle tanissan Allah'ım bir daha asla yaşımdan kucuklere bakmayacagim diye illahla edebilirsin o zaman sorunun hallolmus olur00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşın ilerledikçe psikolojik olarak etkilenip daha genç erkeklerden hoşlanman normal ama sağlıklı bir ilişki olmaz, herkes dengi dengine.
10 YorumlaBana küçükler genelde itici geliyor. Özellikle hal ve davranışlar. Erkeksi bile değiller
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 28 yaşındayım 35, 36 yaş erkekleri yaşlı görüyorum yalnız değilsin.. bende 25-28 yaş arası istiyorum
212 Yorumla
Soran+1 yılEvet niye oyle. Hatta bazilari 30 yasinda bile cok yasli duruyo. Niye oyle erkekler ya
Cevap sahibi+1 yılBakımsız birçoğu birde.. ondan da kaynaklanabilir.
Soran+1 yıl@ermmts yok ya sadece vucutta degil yuzleri de cokuyor saclar beyaz ve kellesiyor
Soran+1 yıl@ermmts ben 34 yasinda kadinim hala 18 yasinda gibiyim valla 😆
Cevap sahibi+1 yıl@ermmts evet haklısın ama spor yapan bir millet değiliz.. latin erkeklerine baksanıza mesela bebek gibiler batı dünyası dahil
Cevap sahibi+1 yıl@ermmts sigaranın da cilt yaşlanmasına çok etkisi var mesela sağlıklı beslenip spor yapan içki ve sigarası olmayan insanlar daha genç görünüme sahip.. bizim millet çok yağlı yiyor
- +1 yıl
Bizim millet mikro yiyeceklere önem vermiyor. Yemek kültürümüz çok yağlı haklısın. Üstüne bizim milletimiz de karaciğer yağlanması oldukça fazla görülüyor kimse siroza çeviresiye kadar fark etmiyor. Sigara bırak cildin kalitesini sperm kalitesine kadar etkileyen bir şey. Spor yapan insan (öyle dümdüz koşan , kardio yapanlardan bahsetmiyorum) zaten hayvan gibi beslenmesine önem veren kişiler oluyor. Vücut zaten fit ve çekici oluyor. İnternete adonis kası oblik kası yaz biraz bak. Sadece o 2 kas çeşiti bile çekici olmasına yeter bir adamın. Yüz bakımı kolay şeyler.
- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılBende tam tersi 27 yaşından küçük erkek çocuk gibi oluyor onu mu büyütecem
20 Yorumla
+1 yılBende kendimden yaşça büyük kadınlara ilgi duyuyorum. Yaptığım kötü mü bilmiyorum. Ama kendimden küçüklere ilgi duymuyorum. Niye bende bilmiyorum 🙈
00 YorumlaBu tamamen bir tercih meselesi belkide kendinden yaşça küçük Biriyle birlikte olursan o zaman anlarsın fikrin değişebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 2t yaşında bir genç ise sorun yok. 15 yaşında bir çocuk düşünüyorsan problem var. Yetişkin birileri olunc birkaç yaş önemli degil
00 Yorumla
+1 yılSenin yaşından büyük erkekler evli zaten. 34'ten büyük olup bekar olan erkek de pazarda sona kalan çürük mallardır.
00 YorumlaKoca görevini yapmasa gözün bize kayması normaldir, genç sınırsız performans görünüyordur gözüne
00 YorumlaGençlere de olgunlar çekici geliyo. Sanırım yaş ilerledikçe değişen bişey bu.
07 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir evet
Soran+1 yılEvliyim
Soran+1 yılOnu tanisan boyle demezdin tersini solerdin 😊
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl39 yaşındayım, sadece 40 yaş üstü erkek gibi geliyor. Diğerleri sanki öz kardeşim 😀😀😀 tabiki herkes farklı olacak
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha hareketli enerjik sosyal oldukları içindir zevk meselesi tabiki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Bir süre sonra sanırım herkeste böyle bir durum oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısını yaşıyorum yaa.. Kendime şaşırıyorum.. Bende 33 yaşındayım 😏
436 Yorumla- +1 yıl
en kucugu kac yasdındaydı pekı
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan 27-28
- +1 yıl
normal 18 19 olmasın da
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan yok artık.. Aynen olmasın..
- +1 yıl
:) ögrencı yetıstırme kursu gıbı olursun sonra
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan 😄aynen. Allah muhafaza
- +1 yıl
nıye tecrubelerını aktarrırsın ögretmen gıbı evli msin bekar mı pekı
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan vakit harcayamam ona.. Evliyim..
- +1 yıl
hımm evlilerde uslu degıl artık dimi kac yıllık evlısın heyecan ıcın mı zevk ıcın mı takılıosn
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan ben hayatı yaşamış Bi kadınım... canım isterse uslu olmam da 🤪. Son boşandığı eşimle tekrar evlendim şimdi.. Bu arada ben 10 yıldır kullanıyorum siteyi.. Farklı hesaplarla🤩bursa takılmayı seviyorum
- +1 yıl
hımm bende bayadır eskıyım eski ile neden evlendın ya biliyor mu eşin fırlama herseyı yapan bi r karısı oldugunu yoksa gızlı mı yapıosun
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan napıyorum kii? Burada tkaıldığımı kimse bilmio gerek görmüyorum da. Bilmesine gerek yok kimsenin. Kocam benim nasıl biri olduğumu bilio.. O da işine gelirse napıyım..
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan yani kocam benim kafam atarsa herşeyi yapacağımı bilio...
- +1 yıl
genc erkeklerle burada mı gorusuyosun yoksa reel e dökuyo msn isi
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan hayır hiçkimseyle hiç bir yerde görüşmüyorum.. Sadece bakınca hoş görüyorum.. Başka bişey yok
- +1 yıl
hımm o herkeste var reel e dokmuyorsan normal
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan hayır hiç olmadı.. Sadece beğeni
- +1 yıl
hımm oda normal ınsanız netıcede birini dusundun mu hıc begendıklerınden
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan hayır
- +1 yıl
o kadar cesaretın yok o zmn kac erkekle oldun sımdıye kadar
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan saymadım hiç ama çok.. Bilmediğim birini dğşünmektense bildiğimi yaşadığımı düşünürüm 🙂
- +1 yıl
hımm eşini dusunuyosun yanı sadece yatakta
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan düşünmesem bile eşim bilir onu.. O da istediğini yapabilir
- +1 yıl
hımm hic itiraf ettın mı baskasını ıstıyorum burada dıye
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan hayır ama başka biriyle oldum sonra öğrendi falan hala onu istediğimi de bilio söyledim bir aydır falan bişe demiyorum..
- +1 yıl
ne söyledın onunla bırlıkte olmak istedıgını mı
- +1 yıl
baska biriyle bırlıkte olunca eşinden sogumadın mı birde dıger kısının neyı senı etkıledı yatak performansı mı fızıgı mı
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan işin gerçeğini söylemek gerekirse.. Yaklaşık iki yıldır eşimi sevmiyordum ve birinden hoşlanırsam beraber olurum diyordum kendi kendime.. Sonra iş ortamında birinin bi bakışı ve elleri beni çok etkiledi.. Sonra sadece seks için görüşmeye başladık sonra eşimden ayrıldım eşim bunu biliomuş zaten.. Bana sordu bende doğru dedim. ayrıldıktan sonra sordu ama. sonra eşim bana o seni başkasıyla aldattı başkası vae onun hayatında falan dedi ben de bana ne dedim. yaşadık bitti falan dedim. Geçen eşim benim telefonumu kurcalarken grcr onun numarasını bulmuş gece kaldırdı beni bune diye bende istiyorum napıyım dedim.. Neden onunki nasıldı falan dedi ben de anlattım trendyoldan d... do almış o boyutta..
Cevap sahibi+1 yılEiime karşı hiçbirşy hissetmiyorum sadece o çok istediği için evlendik ve küçük kızımız var mecbur da kaldım gibi.. Onu sevmediğimi bilio. Söyledim çünkü sevmiyorum seni içim almıyo dedim. Ama yine de evlenmek istedi benimle.. Kendi bilir.. Ha bu arada eşimde sekste çok iyidir.. Fazlaca tecrübelidir
- +1 yıl
hımm vibratör aldı ise adamınki hatrı sayılır buyuklukte o zmn ayrıldıgın dönemde yaptı isen de normal ya her kadının ıstegı olabılr demek nasıldı diye sordu meraklı koca anlatsaydın şöle buyuktü çatır çatır yaptı dıye :)
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan evet öyle anlattım ısrarla sorunca.. Evet adam iyiydi.. 😉
- +1 yıl
hımm aklını canını aldı yanı yatakta :) bırde amac sadece seks olunca ıkı tarafda zevk pesınde olur
- +1 yıl
kocana yapmadıgın o adama özel yaptıgın bısı oldu mu dans özel kıyafet sperm yutma ya da anal
- +1 yıl
d m ye gelır mısın merak ettım yaşadıklarını
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan hayır kocama yapmadığım hiç bişey yok.. Kimseye de ayrı davranmadım şimdiye kadar
- +1 yıl
dm ye gelır msn pekı
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde kalmışlığın ve artık işlerin eskisi gibi yürümeyiceği için yaşıtlarınla gençlere yönelmişsin. Bir rpoblem yok ama yaşın geçmiş.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de 35 yaşındaki bir adamın cinselliği ile 25 yaşındaki adamın cinselliği aynı değil 25 yaşındaki adam 6-7 posta atar gecede ama 35 atamaz maks 4 Oyüzden ağzının tadını biliyorsun
00 Yorumla
+1 yılsanırım çevrendeki erkekler hayattan kopmuş :D
00 Yorumla
+1 yılÇok normal ben 20'li yaşlarımda hep 30-40 arası m. il. f giderdim şimdi 32'ye geldik elizabeth :(
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl30+ olunca cinsel ihtiyaçlar dayanılmaz olabilir bu onun sonucu
00 Yorumla Kimsenin tercihleri eleştirilemez. Sadece saygı duyulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal olabilir. Artık beynin kendinle yaşıt veya büyük erkekleri etkileyemem diye düşünüyor olabilir.
07 Yorumla
Soran+1 yılHayir ondan dolayi degil. Kart geliyorlar bana
Cevap sahibi+1 yılHiçbir zaman mı hoşlanmadın?
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBen onlardan cok genc duruyorum cunku
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bu. Mesela olgun kadın seven erkekte var.
Cevap sahibi+1 yılDüşününce kendimden yaşça büyük bir kadın bana da çekici geliyor.
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenden buyukler dede cunku sende dede istemiosun anlasilan evde kalmissin zaten yasimdan kucuk gosteriyorum diyosun ama bu 34 yasinda olma geercegini degistirmiyo
00 Yorumla
+1 yılPerformans enerji arayışı, tıpkı erkeklerin yaşından küçük kız arama sebebi gibi
00 Yorumla
+1 yılkörpe cıtır zevklı olur acemılıklerını gormek
00 Yorumla
+1 yılBen de küçük çıtır kızlardan çok hoşlanıyorum yaşıtlarım hiç ilgimi çekmiyor
00 Yorumla
+1 yılbi yaştan sonrna öyle olması nomral çok dnaışanım var o tarz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşte bu be.
Ben de 18 yaşındayım ama 30-40 yaş arası kadınlar çok ilgimi çekiyor. Yaşıtlarım ilgimi çekmiyor. Neredesin sen hemen söyle bana lütfen 😍 senin yaşıtların olan kadınlar genelde "erkekler geç olginlaşiyir yiaa" diyerek 40 yaşındaki amcalara yöneliyor. Bizim gibi 18'lik çıtırlara da çocuk muamelesi yapıyor 😂 çünkü toplumun onlara öğrettiği bu.
sen işini biliyorsun ama 🙂00 YorumlaTercih meselesi nereye aitsen nerde mutlu isen orada ol kime ne aldatma vs yasak ilişki hariç
00 Yorumlayaşıtların ölsün zaten demi dağı taşımı şaapalım biz :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sen ne alaka diyeceksin belki ama tam evlenilecek kadınsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde +35 sonrası olgun erkeklerin tercih etmedigi kadınların bu kızgınlıgını bastırma yönetimini dile getirmesi olayı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç ilgisi bile yok
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılmilf olma yolunda ilerliyorsun. ablalık yap tabi öğrensinler.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bence yaş sendromu yaşıyorsn orta yaş sendromu yanii
ayrıca olgunun tadınıı hiçbi gençç veremez onunda bilincinde ol :D00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ben de benden zayıf cılız ve küçük seviyorum artık
230 Yorumla- +1 yıl
Yaş ilerledikçe insan kendinden küçükleri daha çok arzuluyor
Cevap sahibi+1 yıl@_stetoskop evet emzrmek istiyorum onları sjsjsj
- +1 yıl
Düşünsene bebek gibi enselerine yapardın
- +1 yıl
senin yaş kaç şu anda
Cevap sahibi+1 yıl@_stetoskop 24 ben
- +1 yıl
Kaç yaşında erkeklerden hoşlanıyorsun peki hangilerini emzirmek istiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@_stetoskop 18 19
- +1 yıl
ben ensem keşke
Cevap sahibi+1 yıl@Uc_harfli yasal değil tövbe tövbe
Cevap sahibi+1 yıl@Uc_harfli nasıl yani
- +1 yıl
çıtırcısın yanı sende
Cevap sahibi+1 yıl@Uc_harfli korktum biraz
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan evet
Cevap sahibi+1 yıl@Uc_harfli söylediklerin korkunçtu
- +1 yıl
acemılıklerı mı yoksa yakısıklı olmaları mı hosuna gıdıyo
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan ikisi de
- +1 yıl
hımm ögretmenı mı oluyosun ablası :)
Cevap sahibi+1 yıl@Uc_harfli 😦
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan hıhı
- +1 yıl
yatakta mı yoksa sadece duygusallıkda mı ogretmenısın
Cevap sahibi+1 yıl@bunlar_hep_meraktan sence
- +1 yıl
bilemiyorum nasıl ablasın :)
- +1 yıl
d m gelır mısn
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende olgun yaşımdan büyük kadınlardan hoşlanıyorum bence sen kendini hala genç gördüğün için gençlerden hoşlanıyorsun istediğin zaman yazabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenç yaştayken kendinden büyük erkeklere ilgi duymuşsan şimdi akışın tersine dönmeye başlaması normaldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala genç erkekler tarafından beğenildiğini görmek istiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama bende onlarla yaşıt gibi duruyorum
Cevap sahibi+1 yılŞahsen ben de büyük severim açıkçası seni merak ettim nasıl birisin 😅
Soran+1 yılAma evliyim
Cevap sahibi+1 yılO taraflarda işim olmaz
Soran+1 yılAynen bence de olmamali
+1 yılnormal tabiki askin yasi yoktur insan istedigiyle birlikte olmali eger karsidakide istiyosa yas bi engel degil kendini kisitlama ve yargilama bu konuda
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler demek ki yaşlandıkça çekiciliğini kaybetmeye başlıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeske benim de karsima senin gibi bi kadin ciksaydi ama nerde bende o şans:(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur öyle şeyler biraz da genç erkeklere vurdur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaştan dolayı artık o. Taze erkek arıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılMarifetlerimiz büyük oluyor doğru. Sende yaş dışında ne var koy ortaya hele
00 Yorumla
+1 yılKendini ifade etme becerin alt yaş grubunda kendini ifade etmen daha rahat.. çünkü fantezi düşüncelerini rahat kurgulayacak nedendesin..
00 Yorumla
+1 yılBende olgun bayanlardan hoşlanıyorum ve sürekli bununla ilgili soru paylaşıyorum tabi gizli kulanıcı olarak ama etkileyemiyorum olgun bayanları
04 Yorumla- +1 yıl
Belki onlarda böyle abes olacağını düşünüyolardır.. Ya da başka bişeyler görmek istiolardır.. Para, güç VS
- +1 yıl
Para ve güç aşırı olmasada var ama etrafımdaki olgun bayanlar kendinden küçüklere pek yüz vermiyorlar sadece benim şahsıma kast bişey değil
- +1 yıl
Ya aslında evliyim evli olmasam daha çabuk etkilme imkanım olur benden. Yaşça büyük bayanları
- +1 yıl
Hmm ondan olabilir o zamn
sende hala benim ruhuma sahip olmanla alakalıdır bence
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir
Yaş büyüdükçe yaşından ufaklar daha çekici tatlı gelmeye başlar. Otoriter olma baskın olma hissi daha ağır basıyor
00 YorumlaBence yaş ilerledikçe seçenek azalırken, seçicilik de arttığı için daha geniş bir aralık belirleniyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yaşımdan küçük erkekleri çekici bulmaya başladım, sizce bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler