Aşk İlişkileri Evlenecek olsanız, düğün arabasının arkasına ne yazdırırsınız? u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor Merhabalarrrr...Diyelim ki evleneceksiniz düğün arabanızı süslerken arkaya da söz yazarlar. Siz ne yazdırırsınız?#MustiEmre#Aşkilişkileri#düğünarabasıhttps://youtu.be/YhaQffypNBc Evlenecek olsanız, düğün arabasının arkasına ne yazdırırsınız? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence çiftin arasında olan bir espri veya olay yazılmalı yani mesela bir çift vardı iş için çay içmeye davet etmişler birbirlerini. Onlar "bir çay içelim dedik konu nerelere geldi" diye yazdırmışlardı. Bu tarz şeyler daha hoş olur gibi 😅 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Aaaa güzel fikir 😂 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Bence de 😅😂 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bİndik bir alamete gidiyorum kıyamete 🤣🤣🤣 yazdirdirirdim 1 5 Yorumla u MustiEmre +1 yıl 😂😂 düğüne giderken de aç müziğini Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Tabiki müzik önemliii 🤣🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sonuçta bir kere evleniyorum müziksiz arabaya mi biniyim 🤣🤣 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Yok yahu binme tabi 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl tamam pikiiii 😂 Yorumla
Tusem_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Evlenme dediler nau nau dedim 😂😂😂😂😂 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Yaaa harika 😂😂😂 Yorumla Tusem_1 +1 yıl Bencede harika xjsnxnx Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Yanımdan ayrılmasın istedim mecbur evlendim🙈😂 3 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Zorla evlendiriyorlar, kurtarın 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl 😂 Yaratıcıymış Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😅😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Yazı yazdırmazdım öyle şeyleri sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Sucuklu-Sütlac Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bizim düğün arabamızda; Ne Sinovac ne Biontech sana vuruldum bir tek yazıyordu 🙃 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl 😂 ne güzel ya Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Hiç bir şey.Benim hayalim boşanınca yazmak hsjsj 1 5 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Hahaha onu yapanda var ya hrhfhd Yorumla Odunumsuİnsan +1 yıl Evet hayalimi çalanları gördüm 😂 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Nolcak ya yaparsın elbet 😂 Yorumla Odunumsuİnsan +1 yıl Yapcam boşanma salonu bile tutabilirim shsj Yorumla u MustiEmre +1 yıl Abart sende jfjfjhfhf Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Bir sey yazmam çingene gibi Baş harflerimiz yeter zaten Her şeyi anlatmaya 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Niye ya şöyle yazsa mesela "Çiçek sevmek ayrıcalıktır" Yorumla birsuskuncicek +1 yıl O zaman düşerm bakk😁 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. "Bir gülüşü var sanki Beşiktaş sahaya çıkıyor"Bunu birkaç yerde görmüştüm güzel gibi 😄 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. " Nazar etme nolur çalış seninde olur " :) 1 0 Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ben kapacağımı kaptım hadi eyvallah yazdırırım sanırım hahhaha bilmiyorum ya 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hiçbir şey ya çoğu çok saçma. En fazla baş harfler. 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl hawli arabası yazdiririm 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Gerçekten bilmiyorum hawli havalı anlamında sanırım Yorumla benkendall +1 yıl Ever agshsjs Yorumla
Lifeisnice Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Onu damat düşünsün 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Senden fikir istese peki Yorumla Lifeisnice +1 yıl İçişleri bakanımi buldum ile başlayan güzelmiş. O olabilir Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben bişey yazmayı düşünmüyorum 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Agresifim, kompleksliyim ve de yeni gelinimOlabilir sanki fjfjfjhfhrdhfh Yorumla bayanagresif99 +1 yıl Evet olabilir 😂😂😂 Yorumla
ahdanix7 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Eğer o kişi ile evlenseydim kesinlikle bunu yazardım. 😃"Bi Kahve Döktük Konu Tuzlu Kahveye Kadar Geldi" 😂 1 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. hiç biri komik değil varoşluk kokuyor hepsi 0 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Görseldekileri sormadım ki sadece ne yazardınız dedim Yorumla
alitiqi2x Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Hayatımın en büyük hatasını yaptım siz yapmayin yazardım. 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bir şey yazdırmayı düşünmüyorum. Hiç gerek yok. 1 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sonsuza kadar mutlu yaşadılar... 1 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birsey yazdirmam ki yazdirmadim da 😅 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yazdırmayı sevmiyorum 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Düğün yapmayi düşünmüyorum 1 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçbişey, sevmiyorum araba süslemeyi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yazısız sade süslemeler daha güzel. Saçma geliyor o yazılar, gereksiz. 1 0 Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İsimlerin baş harfleri kısa ve öz 1 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Son pişmanlık neye yarar 1 0 Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Peki hayatım. 2 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Her sabahın birde gecesi vardır 🙂 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ben iptal siz devam 0 0 Yorumla
yazyağmuruu000 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Yazdirmam kroca 1 3 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Özlü söz yazması kroca mı mesela hrhfhd Yorumla yazyağmuruu000 +1 yıl Evet ne gerek var Yorumla u MustiEmre +1 yıl Varya daha o kısma gelesiye o kadar saçma sapan şeyler var ki hdhdhdjhfhd Yorumla