Sizce yaptigim dogrumu?

Nişanlım benden habersiz gidip mobilyalari almis. bende bir mesaj attim ondan sonra hic konusmadik konusmayida dusunmuorum sizce dogru mu yapiorum cok kirildim cunku en son attigim msjda bu.. b genc kiz icin en gzl hayaldr hevestir sen bunuda mahfettin Hadi her seyi gec anilarimizi o esyalarla biriktirip her birine anlamlar yuklicez ustelik ha deyincede yenilenmeyecek yillarca ben kullanicam temzliyicem o esyalari her gordumde bugun aklima gelicek sanki kor topal biriyle evleniosunda hicbiseye hakkim yokmus gibi davrandigin bugun gelicek aklima hic unutmicam bugunu umrunda olmasada beni gerckten hice saydin hic affetmicem seni umrunda olmasada
Güncellemeler
+1 yıl
Bazıları şımarık falan demiste bunun neresi simariklik? Biz daha once konusmustuk ve beraber begenicez tabikide demisti bende ona biz kiraciyoz ucuz biseyler aliriz evimiz olursa bigun daha iysini aliriz demistim. ama o sozunu cigneyip gidip almis bni arayip soyledi neden olarak bn begenseymisim pahali begenirmisim ki bn ona daha once ucuz bisey bakariz demostim. Cok simarigim gercekten.
Sizce yaptigim dogrumu?