@bazenyokluk
Sen ne anlamak istiyorsan onu anlıyorsun anladığım kadarıyla sen zaten uzaklaşmak için bahane arıyormuşsun... Nereden bu sonuca vardın dersen sen ona fikrini sormamışsın, neden benden habersiz aldın diye, belki sürpriz yapacaktı belki hoşuna gideceğini düşündü, henüz onun ne düşündüğünü bilmeden yüz yüze gidip sormamışsın bile ve olaya sadece kendi perdenden bakmışsın ve onun sana fikrini sormadığını mesaj ile söylemişsin. Eminim o da aynı şekilde hatta daha fazla kırılmıştır sana böyle aklına bile gelmeyecek bir konuyu bu kadar büyütüp onu ortada bıraktın diye.. Karşındaki ile empati kurmayıp ona fikrini sormadan bu sonuca varmışsın ve fikirlerini önemi olmadığını düşündüğünü söylüyorsun. Eğer bunu ona sorduktan sonra öğrenseydin ki gerçekten seni düşünmemiş haklısın diyebilirdim fakat malesef burada senin haksız olduğunu düşünüyorum, pireyi deve yapmışsın karşındaki senin nasıl düşüneceğini akıl edememiş fakat sen onun ne düşünüpte bu mobilyaları aldığını düşünmeye tenezzül bile etmemişsin benim fikirlerime önem vermiyor deyip kendini haklı çıkarmaya çalışmışsın. En kısa zamanda ondan özür dilemelisin ki burada hatası büyük olan sensin bu yüzden senin öncelikle özür dilemen gerekiyor ''Tamam haklı olabilirdim fakat çok abarttım.'' diyerek ve daha sonra da onun senden özür dilemesi gerekiyor.. Eğer yine de özür dilemezse gerçekten fikirlerine önem vermediğini düşünmekte haklı olursun, iyi akşamlar.02 Yorumla- +1 yıl
Sormadigimi nerden biliyorsun sordum bana dedigi sey sen pahali seyler begenirdin. fakat bn ona boz kiraciyiz ucuz birseyler aliriz demistim beraber almaya karar vermistik o kiralik ev bulduktan iki gun sonra gidip mobilya almos ve bn hala gormedim bizim evimiz ama sadece o biliyor evin ve esyalarin nasil oldugunu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz kizlar bazen olaylari cok buyutuyosunuz. Bir erkek hic bir zaman sizin kadar ince dusunmez, ama eminim senin secme hakkin olmadigini dusunerek degil "askiim ben esyalarimizi aldim" suprizini yapmak icin yapmistir. Cok kirildiysan bunu hayatina mâl etmek yerine konusup derdini anlatabilir esyalari yeniden secerek ustesinden gelebilirdin. Bu arada iki esyayi da cok begendim cok zevklisin deyip gonlunu yapardin.
İste sana mutlu saglam bir evliligin temeli = anlayis= hosgoru..
Senin yaptigin tavirla ancak sirket kurulur, evlilik badka birsey..22 Yorumla- +1 yıl
Konu mobilya degil konu benim istek ve fikirlerimin onun icin bir onemi olmayisi
Cevap sahibi+1 yılKonu mobilya degil, konu senin halledilebilir seyleri hayatina mâl edecek sozler soyleyebilmen.
+1 yılaslında sonuna kadar haklısın ve mesajında da kendini cok güzel ifade etmişsin. böyle bişey yapmamalı. ama sunu da düşün. yarın begene begene aldıgın esyadan sen de sıkılacaksın. yani ayrılmanızı gerektirecek kadar büyük bir mevzu değil. tamam tavrını koy ve yaptıgı syin yanlış oldugu konusunda da hiç bir şekilde geri adım atma. ama ayrılma da bana sorarsan. niye böyle bişey yaptı özel değilse?
02 Yorumla- +1 yıl
sen pahali seyler begenirdin Dedi bna fakat bn ona biz kiraciyiz ucuz birseyler aliriz demistim beraber almaya karar vermistik o kiralik ev bulduktan iki gun sonra gidip mobilya almos ve bn hala gormedim bizim evimiz ama sadece o biliyor evin ve esyalarin nasil oldugunu
- +1 yıl
böyle bişey yapmaya hakkı yok ya. sen pahalı begenirsin ne demek ki. sonucta birlikte karar vereceksiniz uygun bişeyler bakardınız ki konusmussunuz bunu. çok hata etmiş ama konusulup halledilir bişey yani sen yine tepkini koru ama nişan falan atma. anlat gerekirse duygu sömürüsü yap =) ama orta yolu bulun yani.
+1 yılAman yarabbim nasil boyle bisey yapabiliyor. Bu resmen seni yok saymak cignemek.
bence tepkinde haklisin geri adim atma. O seni arayacak ve mecbur o esyalar degisecek senin sectiklerin alinacak. Asla kendini ezdirme hakkini savun. Sabirla bekle o senin gonlunu alacak. Geri adim atma03 Yorumla- +1 yıl
Inşallah
- +1 yıl
Boyle sert tavir aldigin icin birdaha senden habersiz is ceviremeyecek. Dik durusunu bozma
- +1 yıl
Umarim oyle olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Değiştirelim demişler aramışlar ve sen hala başta bana sormalıydınız almalıydınız filan diyosun sen çeyizini alırken sordunmu belki
... nla vardın çocuğa kör topalamı vatıyosun lafı çok ağır daha nişanlısın hak sillesinin sedası yoktur bir vurdumu devası yoktur senin garantin var mı garanti belgen var mı sen eşyalarla değil kocanla evleniyorsun adam ustune duşenin hepsini yapar nitelikler be niceliklerini sen belirleyemezsin öyle kocayı napcan ama senin gibi gelinde olmaz olsun ilerideki geçim şartlarına bak sen bir araba çarpar sabaha kadar körde olunur yopalda çooook ağır konuşmussun çok inanamıyorum ben olsam yuzugu atardım yuru git sübaneke 😃10 Yorumlakaynanan ilk hamlesini yapmış.. l*n ne kaynanalar var ya, nışan yapılırken bunlar konuşulmalıydı aileler arasında. kimse karışmayacak ikisi gitsin beğensin alsınlar onlar kullanacak demeliydi..
ama kesin bak çocukda suç arama bence tamam biraz düşüncesizlik yapmış ama düğün arefesinde erkek biraz noluyorum l*n olur. stres sıkıntı biraz salaklaşır yani. doğru düşünemez ve karar alamaz. saflığına vermelisin. ben beğenmedim de değiştireceğiz de skoru eşitle 1-1 yap ki mesajın net olsun kaynana03 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle oldu kaynanam bni aradi yikama yaglama yapti tamam gel degistirin falan dedi bnde olsem gelmem bir kere hice sayilmisom hevesim kalmadi oglun gitsin istedigini alsin dedim gonlumu almaya calistida bir halta yaramadi
- +1 yıl
Hayatta degismem basta dusuncklerdi
Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Tabi kızmakta haklısın ama elinizde gidip değiştirme ve senin beğendiğin modeli alabilme fırsatın varken neden yok yere kırıp dokup çocukça davranıyorsun ki. Herkes hata yapabilir ama hataya hatayla karşılık vermenin doğuracağı pişmanlıklar ne olacak?
00 YorumlaÇok güzel yapmışsın Seni bastan hice sayan hep ole yapar hatasini gorsun ucuza denk getirdiyse diyenler haksizlar ucuzsa bir bikac çeşit vardir mutlaka götürüp kendi ucuz esyalarini kendi secseydi kardesim sen esek basimisin kendi beğeniyo. degistirelim diyorsa git kendi beğendiğini al. pasa pasa alacak yuz verme. cok sinirlendim damada :)
00 Yorumla
+1 yılCanim smdi dusundum biraz senin yerinde olsam bnde cok kizardm snn gbi mesaj atardm ama bide dusundum neden oyle yapmistir diye belki kendi parasina gore almistir cunku sen secseydin illaki guzel olanlar pahali oluyo buyuzden belki alamayacakti ama senin icinde hep o kalacakti belki bunu dusunmustur :/
06 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten temel sorun para ama bn ona daha o soylemeden demistim biz kiraciyiz ucuz borsey aliriz
- +1 yıl
Evet oylede kuzum senin hevesin illaki onda kalack aklina gelecek keske para yetseydi onu alsaydik falan diceksin illaki diceksin biliyoruum belki adam boyle hem kendi hem senin uzulmemen icin almistir
- +1 yıl
Umarım oyledir canım
- +1 yıl
Bak kuzum o seni umursamasa nisanlanmak gibi buyuk bir adim atmaz. Cok kisi seviyorum diyo kizi ilgi manyagi yapiyo konu evlilik olunca geri vitese takiyolar bnce birbirnizi seviyosaniz bunlari umursamayin birgun kendi evinizi alirsaniz o zmn sen secersin. Kiraciyiz diyosun kiralik evlerde esyalar mahvoluyo.
- +1 yıl
Haklison cnm. ama geri adim atamam atarsam hep boyle olur.
- +1 yıl
Sadece tavrini ortaya koy kizginligini belli et hatasini anlamasini sagla ama iliskinizi koruyarak iliskinize zarar gelmicek bir sekilde yetiskin insanlarsiniz boyle seylere ben kustum oynamiyorum diyemezsinizki insallah mutlu olursunuz kuzum
yaa ne kadar aptalca bı dusunce ALLAH askına adam begenmıs almıs bırak ya takılsın oturacagınız sey aynı ha bır cekyat ha bır teklı sandelye onemlı olan su aranızdakı sevgı ama sende sevgı yok baksana nelere takılmısı ya bastan koparmısın ılıskıyı ayeppp bee
02 Yorumla- +1 yıl
Erkek mantigi. daha once beraber begenicez demistik ama
İkiniz seçmeniz lazımdı tek başına gidip aldiysa yanlış yapmış ama bazı kızlarda şu huy var erkek benimle evlenmek istiyor benim istediğim herşeyi alacak diye düşünüyorsanız kaybedersiniz ben nişanı bu yüzden attım benim aldigim maaş belli alabileceğimiz fiyat belli ama birşey almaya gelince her zaman dusuncemizin iki kat fazkasindaki eşyalara bakıyor
04 Yorumla- +1 yıl
Yaa iide bn ona demistim zaten simdilik ucuz biseyler alalim bir gun kendi evimiz olunca daha iisini aliriz ama o simdi napti.
- +1 yıl
Şans işte.
Bence sonuna kadar haklısın. Ufak bir hata değil ki bu, resmen bilerek yapmış, yani bu akdar eşşek olunmaz bence. O ne la mobilyaları tek seçiyorsa yalnız yaşasın o zaman... resmen karşıda kini insan yerine koymamk gibi bir şey. Bence haklısın bırak yenilerini alsın...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. En güzelini yapmış cocuk helal oldun kim verdiyse o aklı çok tecrübeli biriymiş... Eğer siz o eşyaları birlikte alsaydınız aldıktan sonra ayrılacaktınız emin ol... Git ve nişanlının elini öp kimden akıl aldığını sor onada teşekkür edin.. Bİrde dünya malı için kalp yorulmuz pozitif düşün.
10 Yorumla
+1 yılHiç iyi yapmamışsın sen bu adamı seviyosun sevdiğin kişiyi üç beş parça eşya için neden üzüyosun eminim o da pişmandır ya da sana süpriz yapmak istemiştir sakın ayrılma ufak tefek şeyler için ortak bir çözüm bulun ve sen git mesaj at kırdıgın icin özür dile o da özür dileyecektir bence ortak bir cözüm bulun bütün zor şeyleri aşıp bu noktaya gelmişsiniz kolay engellerde takılmayın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılAbi şunu anlayın artık biz erkegiz erkek ince düşünmek tabiatımızda yok sonuç odaklı çalışırız bizi böyle seviorsanız sevin sevmiyorsanız keyfiniz bilir adam o an sana jest yaptıgını düşünmüş almış olabilir asıl sen onu kırmışsındır belkide haberin yok bide böyle düşün___?
00 Yorumla Dugunlerin en can sıkıcı seyleri bu mobilya isi oluyo ya ama haklisin tamam fiyat marka belki erkek tarafinin karar verecegi seyler ama seninle birlikte almasi gerekiyordu. Degisir ama sıkma canini
01 Yorumla- +1 yıl
Inşallah:(
cocuk akıllıca iş yapmiş bence bütcesi kendi aldıklarına yetiyordur sana soylemek istememiştir bunu belki seninle gitse ezilip büzülecek belkide kim bilir senle gitse aldıgından daha uygunada alabilecekti buda var yani daha youn başındasınız bunları aşabilirsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Konu mobilya degil konu benim istek ve fikirlerimin onun icin bir onemi olmayisi bn zaten ona asla pahali birsey aldrtmazdim kiraciyiz cunku
Sen haklısın tabiki ama mesajda biraz abartiya kacmissin. Eşyalar eve gelmediyse değiştirme imkanin olabiliyor beğenmediklerini dgistir nisanlında neden kendi basina boyle birşey yapmis ki kafasına biri girdi kesin.
00 Yorumlayanlış arkadaş belki adam ucuz buldu ya da hoşuna gitti ne yaparsın zıtlaşmak sevdiğin insanla kavga etmek de nedir. hele ki nişanlısın. bence bunun için özür dileo da bir daha yapmayacaktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış yapmışsın bu mesajı yazmakla şimdi oda kırılmıştır. Mobilyaları teslim almadan değişme şansınız vardı değişebilirdiniz ama bir aşığın kalbini kırmak zedelemek kötü olur...
02 Yorumla- +1 yıl
Erkek mantigi. daha once beraber begenicez demistik ama. ve burada kwlbi kirilan benim onunkirildigini hic sanmiorum
- +1 yıl
Erkek mantığı diye bir şey yok dayanışma var
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence o adama bir iyilik yap ve nişanı at, daha fazla zehir etmeye hakkın yok hayatı. gerçek dünya diye birşey var, her istediğiniz olacak diye bir kural mı var belki maddi sıkıntılar var belki başka bir sorun var umursamazlıktan bahsediyorsun da, şımarık bir çocuktan hiç bir farkın yok
00 Yorumla
+1 yılÇok ayıp etmiş ama bundan dolayı da ilişki bitmezki hadi çocukluk etmeyin barışın mobilyaları değiştirmeye gidin normalde bayan seçer mobilyayı bu seferlik hor gör seviyorsan affet sonradan pişman olma
02 Yorumla- +1 yıl
Msjima cevap bile vermedi kirildim ve hicbisey yapmiyor
- +1 yıl
Adamı tanımıyorum eleştirmek istemem ama bu yaptığı düpe düz öküzlük
+1 yılBence haklısın iyi yapmışsın, o eşyaları sen ve nişanlın ortak kullanıcaksınız senin fikrin çok önemliydi.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic degil bence cok simarik davranmissin. Bir mobilyayi bu kadar abartman normal degil sen degil nisanlin senden ayrilir eger ozur dileyip uzlasmazsan.
12 Yorumla- +1 yıl
sen pahali seyler begenirdin dedi fakat bn ona biz kiraciyiz ucuz birseyler aliriz demistim beraber almaya karar vermistik o kiralik ev bulduktan iki gun sonra gidip mobilya almos ve bn hala gormedim bizim evimiz ama sadece o biliyor evin ve esyalarin nasil oldugunu simariklikmi bu
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum ama bizler pahali seyleri begeniriz nisanlinij da maddi durum acisindan sikinyisi olabilir ustune gitmemelisij benve birbirinizden ozur dileyin daha kavgalar icin ck erken bence
+1 yılkendini acındıran insanlardan zerre haz etmiyorum. o otoriteyi kuramadıysan nişanlının üzerinde bu senden kaynaklanan bir sorun.
10 Yorumlahaklı saylrsnda fazla uzatlcak bir konu değil bu hayatım. erkekler böle şeyleri düşünemez normaldir yani
00 YorumlaEvde ki nesnelerle mi mutlu olacan yoksa evleneceğin şahıslamı anlamsız kırılman gerek yok yani
01 Yorumla- +1 yıl
Elbette eşim ile ama birseyleri paylasinca hersey daha guzel olur benim fikrimin bir onemi yoksa bnmde bir onemim yok ve bana beraber bakicaz demisti
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru demişsin haklısın. Buna susarsan ilerde dahada susturur seni. Hakkını savun yuvayı dişi kuş yapar o evin hakimi sensin ne demek mobilyaları almış? Sonuna kadar haklısın.
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım oledir
+1 yılSen 2 mobilya için bitirme aşamasına geldiysen sende eş meş olmaz zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafanız basmıyor ağacla tahtayla mutlu olacağınızı sanıyosınuz ben koca bir nişan dönemi beni böyle aptalca kuruntular triplerle boğan nişanlımı düğüne 2 hafta kala yüzükle beraber babasının yamına yolladım eminim şimdi istediği mobilyayı alıyodur
00 Yorumla
+1 yılEvet haklisin doğru yapmisin beraber hayat kurulduğu zaman herseyde fikrini danismasi gerekki paylasim olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yıl3 metre bezle bu dünyadan gideceğiz herkes hata yapar kesdirip atılmaz. Mobilyalar eve gelmediyse değiştirirsiniz olur biter.
11 Yorumla- +1 yıl
Kirildigim halde hicbisey soylemio
çok büyük ayıp etmişsin. haklıyken haksız konuma düşmüşsün. ağır laflar etmişsin. haklısın sana kabalık edip senin fikrini sormadan alması saçmalık ama senin yaklaşımın daha da kötü bence
17 Yorumla- +1 yıl
Kotu olan ne, ne hissettiysem onu yazdim
- +1 yıl
Belki oyle nerden biliyorsun
- +1 yıl
Sensin mayak bir trip nie atayim sana sen kimsin iki. daha once mahfettiki ole konustum demek istedim nasil anladin.
- +1 yıl
gel de bu kızla evlen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogru yapmışsın bence içinde kalacağına bilsin. sonucta beraber oturacaksınız tek yasamayacak en azından danışması lazımdı. ve şimdi senin gönlünü alması lazım
00 YorumlaTamam senden habersiz gidip almış ama tepkin biraz fazla olmuş bence. Belki sürpriz yapmak istedi. Mobilya işte ne fark eder ki.
02 Yorumla- +1 yıl
Konu mobilya degil konu benim istek ve fikirlerimin onun icin bir onemi olmayisi
+1 yılKeşke olmasaymış bir kadının hayalidir. dişi kuş yapar yuvayı ama bence çok ileri gitmişsin. gidip aldıysa bence bir sebebi var para vs sıkıntıdır bbelki. bence oturup konuşun firmaya geri verirsiniz olur biter. kırmayın birbirinizi 3 günlük dünya.
00 Yorumlahaklısın çünkü artık bu sadece onun hayatı değil artık çünkü bu artık sizin hayatınız
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ama hakli olmam hicbiseye yaramio
Senin fikirlerine önem vermiyosa o iş baştan yaş zaten
10 Yorumla
+1 yılDaha ilişkinin başında birbirinizi bu kadar az önemserseniz 1-2 yıllık bir ilişkiniz olur , karşılıklı saygı hoşgörü bu tip ilişkilerin sırrı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok büyütmüşsün belkide sana süpriz yapacaktı belkide parası ona yetiyordu seni kırmamak istiyordu senin daha pahalısını seçeceğini düşündü
10 Yorumla
+1 yılEvlenen arkadaşlara bakiyorum da özellikle bayanlar hep su laf var son şimdiki aklim olsa bu mobilyalari boyle almazdim esimde dahil buna sende öyle diyeceğin için bosubosuna nisanlini kirmissin
00 Yorumla
+1 yılçok doğru yapmışsın ne tür adamlar var ya seni düşünmesi lazımdı kaynanaya bak ya. çocuğu seviyormusun?
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılDünya malı için sevdiğini üzen kadından ne eş, ne aş nede anne olur. ben bukadar diyorum
00 YorumlabunuDA Dedigine Göre Tek Yaptıgı Öküzlük bu deyilmiş.
00 YorumlaBu işler çok zor. Bir yolunu bulup anlaşın hemen böyle kestirip atmayın.
00 YorumlaBiraz yatissin ortalik. elbet bu orta yol bulursunuz onada empati kur neden boyle bisey yapti diye mumkunse
00 Yorumlaattıgın mesaj sınırın altında olmuş gibi muhtemelen yaşın 23-24. daha olgun bir mesaj atabilirdin. okkalı birşey yani. hafif kalmış ama yaptıgı hatayı gorecektir üzme kendini.
00 YorumlaErkeklerin doğasında var düşüncesizlik uzulecegını tahmin etmemiştir
00 Yorumla
+1 yılhaklısın. sonuçta hersey ortak olucak. seninde fikrini almalıydı. dogru olanı yapmışsın. üzülme
00 Yorumla
+1 yılAbartıyorsun onun acısındanda bı bak belkı sürprız veya omuzundan yük almak istemiştir
11 Yorumla- +1 yıl
Oyle degil iste biz beraber alicaz die konusmustuk ve bn hala gormedim mobilyalari sadece aldigini biliorum supriz olsa foto atardi bunun adi umursamamak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHediye gelmis olmasin o da mssrafa girmemek icin ben aldim demiştir
03 Yorumla- +1 yıl
Yok babasi vermis parasini onla alakasi yok kesle ole olsa
Cevap sahibi+1 yılNerde odun var buluyonuz aferin size ade etsin tekrar seçin
Cevap sahibi+1 yılIade etsin yani. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşuna çocuk triplerine girmişsin bence söyleseydin değiştirirdiniz hata yaptığını oda kabul ederdi yol yakınken vazgeç araya zaman girdikce istesende toparlayamazsın
00 Yorumla
+1 yılNişanlanmisin bide mesaj atmamak olmaz dikkatli davranın biraz
00 Yorumlayanlış yapıyorsun herşeye rağmen anlayışlı olmalısın
03 Yorumla- +1 yıl
Bn hep anlayisliydim ama bu kaari fazla
- +1 yıl
Hmm peki.
Yanlış bir hareket bence abartmissin
12 Yorumla- +1 yıl
Neden
Gizli Üye(30-35)+1 yılmobilyalar değişir saçmalama sevdiğini üzme sende üzülme. değişmiyosa ceza ver :D
00 Yorumlaİyi yapmissin. Kaynananın parmagı var bu işte
04 Yorumla- +1 yıl
Orasi kesinde bn ogluyla kavga ettikten sonra bni arayip yikama yaglama yapti.
- +1 yıl
Onlarda benle gecireceklerini unutmasinlar ;)
herif harbi odunmuş haa
00 Yorumlasana danişmasi gerekti
00 Yorumlanişanı atsan ıyı edersın
01 Yorumla- +1 yıl
O kadarda degil
+1 yılEdebiyt parcalamissin :dd
00 YorumlaAbartmışsın ne var bunda
00 Yorumlabu naka hiiiiaaannnaa :)
00 Yorumla
+1 yılŞimdi senin tepkin tam olarak neye anlamadımki
02 Yorumla- +1 yıl
Beni umursamayip aldigi mobilyalara beraber alicaz die konusmustuk cunku