Sonsuza kadar bir kisiyi zihinsel olarak dahi aldatmadan durabilir mi? Çünkü kadinlarda bu olmazmis, olani da bilincli yaparmış.
Erkekler nasıl yaratıklar? Anlamama yardımcı olun. Kimseye guvenemeyecek miyiz bu hayatta
Sonsuza kadar bir kisiyi zihinsel olarak dahi aldatmadan durabilir mi? Çünkü kadinlarda bu olmazmis, olani da bilincli yaparmış.
Erkekler nasıl yaratıklar? Anlamama yardımcı olun. Kimseye guvenemeyecek miyiz bu hayatta
İçgüdüsel duyguyu veren yrafan bilinci yapılabilen bir canlı olarak kadına bilinçli yapıyor diyorsun ya şimdi o zaman sizler bilinci olarak bizlerden çok daha beter siniz ki cinsiyet vasfı olarak bakılan insan duygu düşünce ve gelişimi varken insan derecesinde her şey aynı durumda iken sadece erkeği görmek te buyuk bir çürümüş beyin seslenişi dir
Sen anlamadan ne konusuyorsun ya. Hayvanlarada bile bu sekildeymis. Aciklamicam git kendin arastir
Siz kadınlar şizofrenimisiniz acab diye düşünmeye başladım artık panaroyak düşünceler içinde soru soruyorsun
Cevap
9Cevap
Karakter meselesi bu. adam gibi seven bir kişiyi düşünür
Karakter ile alakadar bu...
Karakterli, iffetli olan ve kıskanıp Allah'ın emaneti gibi gören başkasına bakamaz. Cinsiyet ayırt etmeksizin...
Degil mi.. bu erkeklerin kendilerine zemin hazirlamalari ve irade konusunda kolaya kacmalarindan kaynaklı. Duygularina bile ket vuramayan kisiyle kim birlikte bir hayati paylaşmak ister ki.. anlamak lazım işte, gozu açık olmak lazım. Ayrica kendini zorla durdurmakla da olmaz. gerçekten seven ve icten bir bagliligi olan erkegin, tipki kadin gibi kimseden etkilenmeyecegini bakmayacagini gozunun görmeyeceğini çünkü sevdigi kisinin icinde o yeri tamamlamis olacağını düşünüyorum. Bir erkek icine bir kadını tam anlamiyla yerlestirememisse o erkekten bir cacık olmaz.
Elbette her şey karakterde bitiyor.
Kolaya kaçmak hayatin her alaninda var. "İhtiyacım var, uymuyorsa ayrilalim" diye cinsi diretmelerde bulunan meziyet yoksunu bir erkek ileride ne derece sadik olabilir esine?
Ya da kendini teşhir etmekten, sergilemekten keyif alan ve kadınlığın zaafi olan "beğenilme" dürtüsü ile yaşayan kadin ne kadar eşini mutlu eder de kıskandırmaz? Tartışılır.
Erkek de kadın da "bir" olmak adına helal daireyi arzular da nasibini bekler. Hakkıyle bekleyen ve kendini bilip sadık kalabilen ebedi mutlu olur.
zihinden aldatma nasıl oluyor. sen yanından kaslı yakışıklı bi adam geçince bakmıyor musun o zaman bu da aldatmak olur
Tabi ki de bakmiyorummm... Görüyorum ama ilgimi çekmiyor, ben zaten birlikte oldugum kisiyi kafama koymusum onu düşünürüm, isterse dünya güzeli olsun yine de etkilenmem
sanmıyorum yanlış bilgidir. böyle bi içgüdü yok
Benim icgudum mu yanlış
evet
Aa ahahajja
Doğruluk payı var. Biz daha çok sevgi doluyuz. Bunu birçok kişi ile paylaşmak isteriz😄
Var bi doyumsuzluğumuz ama bilmiyorum artık
He he kadınlarda olmaz.
Biri içgüdüsel diyoruz biri bilincli.
"Erkekler nasıl yaratıklar? Anlamama yardımcı olun." Demişsin ya her erkeği bir kadın yetiştirmiştir. Doğal olarak nasıl "yaratıklar" yetiştirdiğinizi siz bilmezseniz kim bilir?
Yalan o
Yalan mı yani iradelisin bundan mi bahsediyorsun
Hmm bu yalan degil yani. Çünkü yalan oldugunu soyluyorlar boyle diyen bir erkege. Kadinla kurduklari bag ile ilgili bir durum degil mi?
Bir kisiyi bile icinden dahi hayal kursa o aldatmak olur ihanet olur ne kadar igrenc bu...
Doğru...
Tamam da biri aciklasin bunu
Doğru...
Hic guvenemeyecek miyiz? Neden kimse aciklamiyorr
elbette güvenilir kişiler var.
Doğru bence
Bence doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?