Sinir krizine girmiyoruz diye duygusuz mu görünüyoruz. 🙄

Sinir krizine girmiyoruz diye duygusuz mu görünüyoruz. 🙄
Kesinlikle erkeklerin duygusuz olduğunu düşünmüyorum sadece duygularını belli etmek istemiyorlar ve duygularını bastırıyorlar. Erkeklerin düz mantık düşündüğüne inanıyorum o yüzden duygusuz gibi görünüyorlar
Bence duygusuzlar.. her insan bir değil tabi ki de.. ama hormonlar gereği kadınlar daha duygusal olurlar mesela.. ama bir de karakter gereği duygusal olmaları var.. erkekler daha düz mantık düşündükleri için kadınlar gibi olaylara yaklaşmazlar.. bir de kadınlar sürekli kötü erkekleri sevdikleri için de erkeklerin kalbi yok.. ya da erkekler duygusuz gibi şeyler diyorlar.. doğru insanı seçseler.. doğru seçim yapsalar kadınlar üzülmezler aslında bakarsak.. ben duygusalım aşırı mesela
İlkel canlılar erkekler.. beyinlerinin duygusal bölümü var ama o odaya bir gireyim demek akıllarına gelmez çünkü işlerine öyle gelir... hayat felsefeleri.. at avrat silah.. günümüzde daha yumuşayarak ye iç yat oldu.. geçmişten günümüze böyleydi.. elli yıl da geçse bu organizma değişmeyecek..
yani şu dünyada en fazla bir iki erkek duyguludur onun dışındaki erkekler duygusuz !!
Bu değişmeyen bir kuraldır. Tabii bazıları duygu numarası yapıyorlar ama genel olarak erkeklerin hepsi öyle
Cevap
31Cevap
Hepsi duygusuz değilim, çoğu odun ve kafasi bel altı çalışan yaratık işte...
Umursamaz canlılar yapıp edip sonrasında ben bir şey yapmadım diyorlar
Merhaba ben o duygusuzlardan oldum sonunda 😃
Hayır erkekler duygusuz değil sadece duygularını saklarlar
Herkes görmek istediğine bakar, bakmak istediği şeyleri görür ve duyar.
Oyuzden prensip sahibi, karakteri oturmuş insanları tercih ederse insanoğlu daha mutlu ve mesut bir hayat yaşayacağını inanıyorum.
Duygu göstermeme konusunda hangi cins daha ileri düzeyde başarılı bilemem ama kendi adıma konuşmam gerekirse şu yaşıma kadar söylediklerimin ve yaptıklarımın her zaman altına imzamı atmışımdır.
Vicdanım ve gönlüm rahat herkes istediği gibi düşünmekte özgür.
Her erkek duygusuz değildir, kadınlar kötü erkeklere şans veriyorlar sonra da o erkek onları üzünce tüm erkekleri duygusuz sevmesini bilmiyorlar falan diyorlar
Aynı bu şekilde
Erkekler kadınlar kadar duygusal değildir…
ama şu dönemde çoğu erkek çocuk durumunda … sorumluluk alma durumu çok az olduğu ve karakter gelişimi aksadığı için…
yani duygunun dışa vurumu daha çok çocuksu bir taraftan oluyor erkeklerde…
gerçekten karakteri oturmuş bir erkeğim duygysunu göstermesi özgüven demektir … tam tersine …
Bu soruyu kızlara sormayan nadir erkeklerden biriyim. Bunu sormak bana ayıp geliyor ve sormaktan çekiniyorum. Daha da kötüsü, sorulduğunda kızdan direkt engel yemek. Benim için yasaklılar arasında. En basitiyle hasta olup olmadığını sorarım.
Diğer erkekleri bilmem ama ben baya duygu şelalesinde yıkanan bir erkeğim 😃 genelleme de yapmıyorum çünkü her erkek bir değil. Birinin duygusuzluğunu görüp durumu genele yormaktan kaçınırım bana göre bu bir önyargıya selam vermektir
Alakası yok.
Allah canlıları yaratırken hepsine ayırt etmeden duyguları yerleştirmiş.
Sadece erkeklerin çoğu duygularını yansıtmayı bilmez.
En iyi yorum bu bence. Teşekkürler 🙏
Rica ederim. Asıl ben teşekkür ederim desteğin için @Histenge12
Rica ederim 🙏🏼
Hayır, önemli olan zamanında duygularını göstere bilmek.
Ya aslında bu şerefsizler ne yaptıklarının ilk baştan beri farkında farkında olmasalar ailesi kesinlikle görür ulu orta yapar saklayarak yapıyorlar çünkü kimse görmesin diye
Duygusuz mu? Asil duygusuz kadinlar. Sadece kendi duygularini dusunuyorlar. Kendi istediginiz olmayinca biz duygusuz oluyoruz. Erkek ne hissetti diye dusunmuyorsunuz.
Duygusuz canlı yoktur hayvanların bile duyguları vardır... erkekler sadece prensipleri gereği göstermezler
Aslında çok düşünüyoruz ama kadınlar gibi içimizdekileri kusmuyoruz. Kadınlar ile fırsatta saydırıyor daha da susmuyor.
Karşılıksız aşklarda görülen bir durumdur, böyle durumlarda her zaman karşı taraf duygusuz olarak lanse edilir...
Biz erkekler duygusuz değiliz sadece toplum, yetiştirilme tarzından dolayı bunu tam olarak nasıl ortaya çıkaracağımızı bilmiyoruz hepsi bu
Tek bildiğimiz regl zaten. 😃😃Geçende de burada birine söylediğim gibi "Keşke biraz da kendinize dönüp bakmayı bilseniz."
Duygusuz değil de daha çok sorumsuz, ilgisiz. Hayatının merkezine Sevdiği şeyleri koyup sevdiği kadıni koymayan tipler.
Evet çok. Ağladığını söylesen taşa dönüşüyorlar. Duygu yok erkeklerde.
Genel konuşmaktan nefret ederim. Hiçbir alakası yok cinsiyetçi yaklaşımdır
Her erkek duygusuz değil duygusuz olan kalbi kararmış olan dir
Kadınlar emin olsun merhamet olarak erkekler kadınlardan daha duygusaldır.
Aslında duygusal karakterleriz ama bunu çok fazla yansıtma taraftarı olmuyoruz..
Biraz gamsız görüyorum ben erkekleri, kadınlar daha cok etkileniyor.
bazen regl olduğunu unutuyoruz tartışmanın nedeni en son aklımıza gelebiliyor regl misin sorusu herşeyi çözüyor
Duygusal olunca gülüyorum. 😁 Yine de duygusal değiliz galiba karşıt cins kadar.
Sığ düşünen varlıklar
Erkekler kadınlardan daha iyi duyguludur da , duygusuz hale getiren yine kendileri
Hiç de değil kesinlikle.
Bazıları maalesef öyle ama hepsi diyemem
Genele bakınca öyle ama ben değilim 🤣
O kadar duygusuz varlıklar ki tarifi yok
Bence evet ya aksi Düşünülemez.
Duygusuz evet :))
Onu asani baglar bunlar erkekleri degil
Duyguları bastırılıyor zorla
Sınırları zorladığınız çoktur.
çok daha duygusuzuz : )
Yani biz öyle düşünüyoruz
Hepsi için evet diyemem