1 yılErkekler sorun çözerken nasıl olduğuna değil sonuca odaklanır. Erkekler çok sözcük üretme yeteneğine sahipken kadınlar sözcüklere anlam katma konusunda başarılıdır. Erkek ne yapacağını benimser. Görsel algılamada, erkekler işlerine yarayan kısmı algılar. Bir erkek duygularını öfkelenerek gösterir. Çok sinirli olan erkeklerin depresif olduğu gözlenmiştir. Kadın duygusallığı romantizm olarak, erkek ise erotizm olarak algılamaktadır. Erkek yetenekli ve güçlü olduğunda ve bunun karşı taraftan hissettirildiğinde mutlu olur. Erkek mutluluğu başarıda ve sonuçta arar. Erkek, kadın tarafından yönlendirilmek istemez. Bu durum kendisini eksik ve güçsüz hissetmesine neden olur. Kadın ise yardımcı olmayı, destek vermeyi sevgi ifadesi olarak algılar. Erkek bir sorunla karşılaştığında sessizleşir, konuşmak istemez ve kendi içinde çözüm üretir. Savunduğunu şiddet ve kavga ile göstermeye çalışan erkeğin aksine kızlar kavga ortamlarından uzak duygusal bağ ve konuşma yolu ile kendilerini ifade etmeye çalışır. Kısacası erkeklerin de kadınların da duyguları tamamen farklı.
11 Yorumla- 1 yıl
ifade edişiniz harika peki nasıl anlaşılır ve uyum orta yol bulunabilir karşılıklı olarak? bir de bu denklemde yönlendirilmeyi isteyen erkekler ne tarafta kalıyor? sevgi gösterme konusunu nasıl değerlendirirsiniz? erkeğe nasıl seveceğini kadın öğretmez mi bir nevi? erkek kendiliğinden destek olmak kendiliğinden çiçek almak vs konusunda mahir olabilir mi? kadının tatlı yönlendirmeleriyle bunu öğrenerek yapan erkekler az ve değersiz değil. söylendiği gösterildiği halde yapmayanlar sorumsuz bence hatta belki bencil ve sevgisiz de olabilir ya da sadece heyecansız üşengeç vs.. fikrinizi önemsedim bu sebeple soruyorum şey bir de babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? :)
En İyi Cevaplar
Bence erkekler duygularını ifade edemiyor çünkü bu zayıflık olarak algılanıyor ve toplumsal olarakta bunu aslında vurguluyoruz. Erkekler aglamaz, adam ol, sen kız mısın ağlıyorsun gibi gibi gibi. E bu durumda erkekler duygularını bastırmayı öğreniyorlar ve sonuç duygularını ifade edemeyen duygusuz oluyorlar 🤷🏼♀️
10 Yorumla
1 yılHayır tabiki genelleme yapmak çok yanlış.. Sadece erkekler duygularını kadınlar kadar belli etmezler.. Öyle adamlar var ki yoğun duygulara sahip.. Bunu kim söylediyse işgüzarlık yapmış..
30 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılUmursamaz canlılar ölüyorum bitiyorum dediğine o hevesleri çabucak geçiveriyor 😅 bugün sana ölen yarın başkasının yolunda pas pas samimiyetsiz Maymun iştahlı canlılar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılSırtı ısınmayasacıların evet çoğu öyle maalesef onların duyguları bacaklarının arasında gizli 😂nalet olasıca pislikler
35 Yorumla- 1 yıl
Okurken sırtımdan bıçaklandım :D
- 1 yıl
@yeterhayeterhayat tamam bişii yokkkk bişii yokkkk 🤣🤣
- 1 yıl
@yeterhayeterhayat haha 🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır erkekler duygusu olan varlıklar. Fakat bir süre sonra duyguları nasırlaşıyor.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal olanı da vardır fakat ben çoğunun duygusal olduğuna inanmıyorum (ben de aşırı duygusal biri değilim)
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılDuygusuz değiller sadece duygularını iyi gizleyebilen canlılar...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 1 yılben duygusuzum
10 Yorumla
1 yılErkekler sadece iki yerlerinde duygu hissederler biri midelerinde diğeri de c*insel organlarında sdfsdfdf 😅😈✌️
22 Yorumla- 1 yıl
Yazıklar olsun😃
- 1 yıl
İşte kendisini ve hemcinslerini objektif eleştirebilen bir erkek 😈😃😅
1 yılTam tersine erkekler daha duygulu. Benim karşılaştıklarım daha duyguluydu bende. Belkide ben çok ruhsuz😄🤭
11 Yorumla- 1 yıl
Olabilir 😃
Hayır, aksine canları isterse aşırı duygulu olabiliyorlar :)
11 Yorumla
1 yılHayır, kadınlar kadar duygularını belli etmezler sadece.
11 Yorumla
1 yılErkeklerin duygusuz olduğu algısı, toplumsal cinsiyet kalıplarından kaynaklanır. Aslında, her birey farklıdır ve duygusal deneyimlerini ifade etme şekilleri çeşitlilik gösterir. Bazı erkekler duygularını bastırabilir ancak bu onların duygusuz olduğu anlamına gelmez. Duygusal ifade, kişinin yetiştirilme tarzına ve bireysel özelliklerine bağlıdır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır duygusuz değil ama cinsiyetle alakası olamaz etik kavramların. Dişil organizma Eril bireye ihtiyaç duymadan üreyebilme imkânı var mı acaba Eşeysiz üreyebilme fırsatları bile yok genellikle bazı belli belirli canlıların Eşeysiz ürediği yani Cinsel Birleşme olmadan ürediği evet doğru bir gerçek. Ancak biz insanoğulları olarak Eşeyli bir canlıyız.
13 Yorumla- 1 yıl
@Sedalı008 Ancak duygusuz canlılar derken acaba ne anlamda duygusuz diyor
- Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı.
1 yılSon olaylardan sonra erkeklerden nefret ediyorum.
10 Yorumla Çoğu duygusuz, bazısı göstermeyi sevmiyor, gösterenin de kıymeti bilinmiyor. Yani erkekler de şaşırdı bizim yüzümüzden 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Öf valla öyle
1 yılAbim tam bir duygusuz ahtapot. Ondan biliyorum ki bazıları ciddi ciddi duygusuz veya çok iyi gizliyorlar
14 Yorumla- 1 yıl
bir ara baskın yapayım mı
- 1 yıl
Edecem
1 yılBizim duygularımız daha derin, kim böyle bir şey söylüyorsa o kişi karşısında ki kişiyi manipüle etmek istiyor kesinlikle
11 YorumlaHer canlıda duygu vardır. Empati kısmında sıkıntı yaşıyorsunuz zaman zaman.. Tabi biz de bazen duygusuz, acımasız olabiliyoruz..
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılYok ya değiller. Devamlı erkek adam ağlamaz şöyle böyle dendiği için duygularını gösteremiyorlar sadece
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Vallahi de billahi de bizim gibileri duygusuz falan sanmıyorum ama tabi ki duygusuz erkekler de vardır
12 YorumlaErkekler duygusuz değildir. Sadece çoğu zaman kadınların beklediği tepkileri vermediğinden dolayı ruhsuz diye tanımlanıyor. Yoksa günler geceler boyu kahreden üzülen gözyaşı döken nice "adam" lar vardır da kimsenin haberi yoktur.
23 Yorumla- 1 yıl
@bisolukk belki de bilmesi gereken kişi görmek istemiyordur..
1 yıl
Hayır, erkekler duygusuz canlılar değildir. Duygular herkesde vardır, ancak erkekler toplumsal normlar nedeniyle duygularını ifade etme konusunda daha az rahat hissedebilirler. Duygusal deneyimleri ve ifade biçimleri kişiden kişiye değişir.10 Yorumla
1 yılHepsi öyle diyemem duygusal hassas olanlar da var. Ama bir çoğu duygusuz valla
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır tabiki , duygulu olmalarına izin verilmiyor o yüzden duygusuz görünüyorlar
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet duygusuz canlılar tâbi duygu ne gezer erkolar da nsks
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Çoğu erkekte olan duygu , bir ço kadında yoktur belkide
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılBunu genel olarak söyleyemeyiz ama büyük bir kısmı duygusuz ve çıkarcı inşallah hadım olurlar 😂
11 Yorumla
1 yılHayır, tabiki duyguları vardır.
En basiti öfke ve kibir. Bunlarda birer duygudur.
16 Yorumla- 1 yıl
Aslında bunu daha rahatça kavranması için söyledim. Yoksa sebmeyen kimse yoktur. Bir çiçek, böcek, yemek, anne, baba herşeyi sevebiliriz. Bu bir duygudur. ya da yoldan yanında hızlıca geçen bir arabaya sinirlenebiliriz. Bu da bir duygu. ya da biri bize silah doğrultusunda korkabiliriz.
- 1 yıl
Bir çiçeği, böceği, anneyi, babayı sevmek olumsuzluk mu?
- 1 yıl
Olumlu duyguları olmadıklarını düşündükleri kişi veya kişilerin duygusuz olduğunu düşünüyorlar. Daha kolay anlaşılması için bu örnekleri vermiştim. Olumlu duygular beslemedigini düşündüğümüz kişiler duygusuz değildir.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılErkekler kadınlardan daha duygusal canlılardır...
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. yok yahuu ben çizgi filmlere bile ağliom üğğğ
12 Yorumla
1 yılErkekler duygusuz değil duygularını belli edemeyen düşüncesiz hödük yaratıklar
12 Yorumla- 1 yıl
Öyleyimdir 🌹
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBazen gerçekten öyleler. Hayret ediyorum bu duygusuzluk karşısında.
13 Yorumla- 1 yıl
Sen duygusuz değilsinde, değer bilmez ve verilen değeri görmezsin daha çok fikrimce. Umarım alınmazsın 😛.
- 1 yıl
Oh şükür 😸.
1 yılAslında biz erkekler duygusuz canlılar değiliz sadece toplum yüzünden
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKatılmıyorum buna,, genelleme yapmak zaten başlı başına yanlış.. kadınlara göre erkekler duygularını kontrol etmekte daha başarılı sadece,, diyelim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılİçlerinde vicdanlı kalplere sahipler bea..
Duygusuz olsalardı ne ağlarlardı ne de affedici olurlar..
Erkeklerin de duyguları var ama belli etmezler..10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılErkek pek belli etmez duygusunu
https://www.youtube.com/embed/t1FeyTe7Aeg10 Yorumla
1 yılEvet. @shewolfwoman yorumundan sonra benim bir şey dememe gerek kalmadı. Çünkü doğru demiş. 😂😂
22 Yorumla- 1 yıl
😂😂✌️ @_gunes_00 dimi 😂
- 1 yıl
@SheWolfWoman tespit gibi tespit olmuş 😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılSence duygusu olan biri 8 ,9 ay konuştuğu kişiye acımasızca küfür edip engel atar mı
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDuygusuzlar işte çıkarlar var aşka inanmıyorum çıkarlar güzellik fizik şehvet
1 yılEsas duygusal olan erkeklerdir
https://www.youtube.com/embed/xSjSPQIZdQs10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılErkekler duygularını kendi kendine yaşarlar yalnız olduklarında yoksa duygumu yaşatirlar onlara
10 Yorumla
1 yılYerine göre değişir ama bizler genelde “aşırı” duyguları gizlemeye çalışıyoruz. (Aşırı sevinme veya aşırı üzülme gibi)
10 YorumlaDuygularını belli etmeyi sevmezler
11 YorumlaBazı erkekler gerçekten de duygusuz çünkü bunu o kadar belli ediyorlar ki genel olarak erkeklerin hepsinin öyle olduğu kanaatına vardırıyorlar.
10 Yorumla
1 yılkalpsiz olduğunu idda eden barışı gördüm az evvel 😅
10 Yorumla
1 yılonbinlerce şarkının, yüzbinlerce şiirin çoğusunu onlar yazdı biz değil
10 Yorumla
1 yılAslında empati eksikliği var o yüzden bu biraz duygusuzluğu olağan kılıyor
10 Yorumla
1 yılÖyle o hale getirenler de kadınlar. Bütün şiirleri kadınlar yazmış öyle duydum.
14 Yorumla- 1 yıl
@bisolukk yok çiçegim böceğim sen ve senin devrelerin aşkı bedende zannediyorsunuz halbuki hiç sordunuz mu kendinize? Anne baba sevgisi bitmez. Ama ikisi de yaşlanır moruklasir ama asla güzelliğini kaybetmez ! Öyle yazılır o şiirler. https://m. youtube. com/watch? v=2SIx81L7gA0&pp=ygUOS3VydXNhIGZpZGFuaW0%3D
- 1 yıl
@bisolukk evet kardeş.
1 yılYok be ne erkekler var benden daha dişi ahdjf
10 Yorumla
1 yılBazen öyle olduklarını düşünmüyor değilim o derece duygusuz davrandıkları oluyor
10 YorumlaHayır. Öyle olsaydı şairlerin, yazarların çoğu erkekten çıkmazdı
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılVarsada biz bilmiyoruz görmedik bu kadar da saklanmaz ki
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Duygusuzluk değiller, sadece duygularını belli etmeyi sevmiyorlar gibi.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Duygularımızı gizliyoruz ayağına yatıyorlar ama duygusuzlar evet. Direkt odun diyebiliriz onlara.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Duygularımızı gizlemek zorunda kaldığımız için duygusuz sanıyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılDuygusaldan kastimiz eger minnos boyle herseye aglayan gozleri dolansa keisnlikle hayir ama sinirlerini konrrol edememe aglamadigi icin ofke kusma kararlarini duygularina gore vermeyse evet bu konuda master yaparlar
00 Yorumla
1 yılOnlarında duyguları var tabi sadece kadınlara oranla az
10 Yorumla
1 yılEvet canım duygusuzlar sadece seks düşünürler, seks için evlenirler, seks için ilişki kuraralar, seks tapabileceği kızlara bakarlar , haa birde para kazanmak için yırtınırlar😅
23 Yorumla- 1 yıl
@Zühregezegen sen duygusuzsun
- 1 yıl
- 1 yıl
Ne oldu komik mi :)
1 yılDegil sankiyorum. Tum sairler tum ozanlar erkek yani bi yerde
00 Yorumla
1 yılbu cinsiyet değil karakter meselesi. erkek kadın farketmez duygusuz olanda var duygulu olanda.
10 Yorumla
1 yılAksini düşünen var mı ki
12 Yorumla- 1 yıl
Duygusuzz
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBen duyguluyum milleti bilmem😬
11 Yorumla
1 yılHayır tabiki genelleme çok yanlış
11 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım