Eşim İstanbula gitmişti bende annemgile geldim kaynamgilde kaldıktan sonra annemgile gittim sonra eşimle bir kere tartıştık atlattık güllük gülistanlık sonra ise bunun annesi baslamazmi beni aramaya ne zaman alıyım diye ben onlarda 2 haftadan fazla kaldım annemgilde bunu yapmamı istemiyor sanki yabancının. Yerinde kalıyorum annemgilde babam beni çok özlüyor herneyse ben gelmiyecem dedin sonra biz diyetisyene gittik Allahtan varsa doktoruna sevmedim başından savar gibi sorular sordu sonra ben dedim ki " yok ben gelmeyeceğim ben yapmıyorum zaten ben annemgilde kalacağım dedim" sonra bana "maden gitmeyecek niye gittik dedi bende kendin git anne tutmayın seni dedim ondan sonra telefonun takviminden bakmış salı günü randevumuz var diyo çok fena bir insan bende gitmeyecem dedim sonra bisey demedi bi kaç gün sonra böyle yaptığın olmuyor baban söyleniyor bende ben kötü bisey yapmıyorum ki annemgilde kalıyorum dedim herneyse bunları geçelim çok uzun sürer sonra ben bir durum paylaştım ama dua amaçlı evet kaynanama sinir oldum ama napiyim içimdemi tutsaydım sonra eşim bana WhatsApp dan mesai attı aynı şu şekilde
Hersey bitti soğudum senden
Ben o aşkı içime gömerim
İstanbul'daki gelince ne Eşyan varsa topla git bitti dedi
Bir durum yüzünden ama ben tabiki öyle olmadığını biliyordum annesinin doldurusuna geldi ona bu kelimeleri o yazmış kurana bastirttim affettim siz olsanız affedermiydiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer