Ayrilmak istemiyor Benim ile ama benle ilgienmiyor Telefonla ariyorum konusmak istemiyor Dün bi disari cikti tek bi 3 Saat Sonra eve gidelim dedi ama arkadaslariyla olsa 7/24 disarda olur Bi iliski falan istiyor ama Ben onu da istemiyorum Şu an ilgielnmeyen erkegi napim ona baska erkeklere buluscami söledim kizdi ama gercekten de yapcam ilgisizlikten biktim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSoru bana hiç gerçekçi gelmedi açıkçası çünkü bu devirde özellikle kocana kalkıp da ben başka erkeklerle buluşacağım görüşeceğim dersen o erkek senin ya döver ya öldürür hiç kimse kusura bakmasın hala eğer seninle nikahlı bir şekilde yaşıyorsa veya sana karım diyorsa hatta sana yanaşıyorsa ya sen bunu söylememişsindir ya da eşin seni çoktan aldatıyordur ve artık salmıştır umursamıyordur ancak dediğim gibi soru bu sebepten dolayı bana hiç gerçekçi gelmedi
Eğer yine de gerçekse diye cevap vermek istiyorum şöyle ki eşin ilgisiyse büyük ihtimalle seni sevmiyordur eğer seni sevdiğini düşünüyorsan ama başka bir sorun var diyorsan o zaman eşini alacaksın karşına açık açık konuşacaksın ya bana ilgi alaka sevgini göster ya da gösteremiyorsan da benden ayrıl diye büyük ihtimalle seni kaybetme korkusu yaşamıyor yani senin hep laf sözü yaptığını düşünüyor gerçekten ayrılacağını düşünmüyor ona gerçekten ayrılma korkusunu seni kaybetmek korkusunu ver bakalım o zaman ne değişecek davranışlarında Eğer hala değişmiyorsa da gençliğini böyle biriyle heba etme ayrıl gitsin dünyada erkekten çok ne var önemli olan mutlu olmak ister bir erkekle ister erkeksiz20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çözüm gayet basit. Anlaşamıyor isen, ilgi göremiyor isen, mutsuz isen aldatmaz edebin ile boşanırsın. Ha çok seviyorum ayrılamam dersen de konuşarak orta yolu bulmaya çalışırsın. Karşı tarafın hatasını anlaması için bir şeyler yaparsın. Olması gereken budur. Senin düşünce tarzın çok yanlış. Sırf eşinden intikam almak için aldatma gibi bir karaktersizliği yapma.
00 Yorumla
Bu kadar ilgi manyagi olmayin ilgilenince bişey olmuyor sırf bu yüzden soguyorum ve 5 yıllık ilişkimi bitirmek üzereyim ben sadece onunla normal iki arkadaş gibi oturmak istiyom surekli onu dünya güzeliymiş gibi övemem dünya güzelide değil övsem yalanda olur çok seviyorum desem oda yalan olur en sevdiğim annemdir babamdır bi insan hep ilgi istememeli bu sadece yüzsüzlük oluyor üzerine alın veya alınma gercekten yüzsüzlükten başka bişey değil adamı darladikça darliyon sıktıkça sıkıyon o adam ömür boyu ilgi göstersin diye uğraşmak zorunda değil artık biraz buyuyun civik civik şeyler ne ya öyle yeni sevgili olmuş 2 ergen gibi gerçekten biraz oldun davranmak huzurlu olmaya sebep olur
00 Yorumla
+1 yıl“Başka erkeklerle buluşcam” dediğin için kızmakla haklı. İlişkide orta yolda buluşup çözüm getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Sen ne istiyorsun, o ne istiyor? Bunu konuşun. Olmuyorsa ikinci alternatif aile terapistine gidip terapistten yardım almak
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrıl bence seni sevmiyor
00 Yorumla Hayatında başka biri olup olmadığı şu saatten sonra asıl konu değil. Ki var olabileceğini düşünüyorum ben bu ilgisizlikle. Onu kızdırmak için, kıskandırmak için bir yola başvurma. Sadece boşanma davanı aç. Tasını tarağını al ve git. Bu şekilde yaşanmaz ve bu adam seni hasta eder. Lütfen kendine saygını koru
111 Yorumla
Soran+1 yılZaten hasta eti beni Ben Şu an ailemde kaliyorum
Ama süreklibeni tehtit ediyor sürekli is icin isler yapmam gerek yapmasamda evime gleiyor aileme rezil ediyor Benni
Soran+1 yılKapilara wuriyor bagiriyor felan oeuspu diye
Soran+1 yılKizdirma adami diolar kapiyi aciolar ne yersin ne icersin soriyorlar
Soran+1 yılBirde imam nikah wardi sadece yine kocam diom evlilik de Yook Cocuk war tek o sorun simdi baskasina gitsem günah da olmaz
Soran+1 yılGerek yok ama Tesekürler yinede
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonu yok gibi görünüyor ya böyle sürdürülecek bu durum sen yutan taraf olacaksın ya da bosanicaksin ki kimsenin yuvası yıkılsın istemem ama şu an okuyunca çok sinirlendim adamın biricik karısı var şu yalan dünyada onunla da ilgilenmeyecekse de ne bilim.. o adamda da bir iş yoktur ya keyf üzerine yaşıyor resmen. Otur doğru düzgün konuş süre tanı eğer düzelmezse de sen onu bırak.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle Konuşmayı dene bu düşüncelerini bilmeli eğer konuşarak olmuyorsa , sağlıklı iletişim kuramıyorsanız, bir psikolog veya aile ilişki terapistine giderek yardım almayı dene:)) umarım hallolur her şey
10 YorumlaYani tatlım erkeğin ihtiyacı olduğun da senden faydalanması seni kullanılmış yapmiyor aksine belki de o isteme den onun aklına gelmeyen mutlu edici şeylerle onu şaşırtmalısın yani son çaren o yapabilirsen
00 Yorumla
+1 yılBoşan eğer kendine güveniyorsan.
İhanet, zina nasıl bu kadar normalleşti ben anlamıyorum. Çok kötüye gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyor bosanmak hep tehtit ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSosyal güvenceniz, ve arkanızda güvenebileceğiniz birileri varsa, ayaklarınızın üstüne basan biriyseniz boşanın, bu hayat sizin, onun boşanmayı istememesi size işlerini yaptırmak için, evli olupta ilgisizliğe katlanmak insanı tüketir
02 Yorumla Sen kocanla ilgilen işte biraz cilve yap etkile adamı emin ol başka bir yerde olmak istemez zaten dizinin dibinden ayrılmaz süs köpeği gibi, Biz erkekler böyleyiz işte 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne kadar dokunakli bana ilgisiz 3 saat geziyor arkadaslari ile 7/24 erkeklerle buluşacam ilgisizlikten ( ilgide görürsün baska bi cok seyde
Sirf bu sebebten diyecek laf bulamiyom
00 YorumlaSabret benim eşimde aynısı ama asla baska erkek düşünmedim konuşmayı dene nedenini sor birlikte karar verin
12 Yorumla- +1 yıl
@azrahsgd sizin elinizde mi aynı
Ne kadar zamandır evlisiniz? Evli insanlarda uzun süre sonra sıkkınlık olabiliyo maalesef tabi herkeste değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılilgisiz erkeğe cinsel istek hissetmemen normal. ilgi veren seni beğenen erkeğin kollarında tatmin olmak en güzelidir.
11 Yorumla- +1 yıl
ne kadarlık evlilik bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki canı sıkkın
Belki morali bozuk
Belki derdi var
Hayatındaki tek kişi sen değilsin ki
Konuşarak her şey halledilebilir
Unutma taşıdığın soy adı hala eşine ait20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. ilgisizlik kötü... kadının önce ruhu okşanmalı bedeni sonra gelmeli... ruhu okşanan kadın bedenine karşı koyamaz
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı oturup konuşun sorunlarınızı birbirinize anlatin, çözemiyorsaniz ayrılın uzatmanın bı anlami yok, bir ömür de böyle geçmez
00 Yorumla
+1 yılBelki iktidarsızlık sorunu yaşıyordur içinde fırtınalar kopuyordur. Bir evlilik danışmanına gidin bence.
00 YorumlaSen kocana başka erkeklerle konuşacağını mi söyledin.
011 Yorumla- +1 yıl
:))) bende ona güldüm, inandırıcı gelmedi, yani bunu duyan koca napar bilmiyorum. Çok ahlaksızca buldum. Git ayrıl medenice yani. İkiside antika
- +1 yıl
@NightLover126 eyvallah. Aklın yolu bir.
Soran+1 yılEvet dedim sürekli de diyorum ama ayrilmuyor benden
Soran+1 yılBiktim Artik
Soran+1 yılIlk dedgimde dövdü ama simdi dövmiyor ilgisizlikten biktim Dün gezmeye getirdi beni 2 Saat kaldi tek
Soran+1 yılOtururkendekonusmio zaten
Soran+1 yılBiktim Artik hayatimdan beni uysuturcuya baslati
Soran+1 yılBaska hayat Cekilmioki Dutt disindayim
Tek bu fark war
+1 yılbaska erkekle buluscam dedin ve sadece kizdı mı :-)))
02 Yorumla
Soran+1 yılAlisti hep diyorum 1 senedir artik yeti bulustumda zaten
- +1 yıl
kiskanmiyor seni
Evlenmeden olmaz dedin, evlendi hala olmaz diyorsun. Hasta mısın lan sen
04 Yorumla
Soran+1 yılHep ilgisiz bu istedgini alcinca cöp gibi kenara atiyor
Soran+1 yıl@LadyLolla Evet iigilenmem zaten daha rhat biraksa Keske beni
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. hep troll sorular kadın eşine söyleyecek erkek kızacak sadece gelde inan 😂🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılAlisti Artik inanmiyor sanirim
- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenerek seçenek sen evlendin aile işlerine karışmıyoruz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan ilgilenmiyorsa siz değerli kadını kullandığını nerden anladın hanfendi
00 Yorumla
+1 yılNe yapacaksınız bu durumda fikriniz nedir peki?
00 Yorumla
+1 yılErkek bulmak aklına geliyor ama boşanmak bir seçenek bile değil öyle mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. ayrılmak istememesi bahane değildir. sen onu artık istemiyorsan evden ayrıl davanı aç
02 Yorumla
Soran+1 yılEvden ayrildim ama bosanmak istemiyor
Geçmiş olsun yanlış yapıyor
Yaşlar kac
00 Yorumlabence sende takıl kafana göre arkadaşım kaç yıllık evlisiniz siz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska erkekle bulusmak nedir Ya kendi kendine mutlu ol bir erkege ihtiyacin Yok mutlu olmak icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiyle kendine bağla sen de az kadınlığını kullan ya
01 Yorumla
Soran+1 yılO isi bitince ilgilenmioki
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Anlaşamıyorsanız boşanın, benimle ilgilen diye diretmek çok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYurtdisinda misin sen? Uyuşturucuya başladım falan demişsin de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nasıl evlilik lan benim karım bana bu cümleyi kuracak orada bağırsaklarını deserim
00 Yorumla
+1 yılGözünde sadece seks objesisin bir insan veya birey değil
00 Yorumla
+1 yılSen kocana başka erkekler bulacam diyosun hala burada yazıyorsun yani iyi sapasağlamsin troll gibi geldi bana
00 Yorumla
+1 yılSenle ilgilenmiyorsa sende ilgilenme geceleri yanaşma yanına it gibi gelir dinle faydalı çıkarsın 😎
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sevgisi yoktur sana karşı
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye ayrilmak istemiyor tehtit ediyor sürekli bosanmak da istemiyor sürekli beni hizmetci gibi kulaniyor yapmayincada dövio
Soran+1 yılBöylede hayat gezmez
+1 yılBence başkasını seviyor aldatıyor seni
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske öyle olsa ya
Bulusalimda ilişki istemeyenle ne işim olur
09 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi varosla bulusmam
Soran+1 yılBenim cevrem kaliteli insan dolu normal arkadaslarim war Hepsi zengin onlar niye istemiyor
Senin gibi varos görmemis ile niye bulusim zaten
Soran+1 yılBide yasli babam yasindasin hahah
Soran+1 yılSen Benim yanima Bile yaklasamazsin Merhaba Bile diyemesin Ben cok kisiden üstünüm
Baska erkeklerde sadece sacini oksayacak sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılWar öyle erkekler
+1 yılSen de onu kullan. Parasını ye
02 Yorumla
Soran+1 yılParasi yok
- +1 yıl
Nesi var
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sen dava aç
10 Yorumla Konuşmuşsun. Haklısın.
00 YorumlaBoşan öyle yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dene bakalım işe yarayabilir
00 Yorumla
+1 yılbir şey söylemek çok zor. bu tek tartaflı görüş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. bence boşanmanın zamanı gelmiş
00 Yorumla
+1 yılİşin zor sen aç davayı boşan o zaman
00 Yorumla
+1 yılbiz ilgileniriz senin ile
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz alakasız bir herif kocan
01 Yorumla- +1 yıl
Konuşabiliriz istersen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir ilişki istiyor derken
00 Yorumla Elindekinin değerni bilmeyen biri daha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakip et onu başkası olabilir knk akşam güzel bir karşılama yap ters teperse ayril
00 YorumlaHâliyle haklısınız sizde
00 Yorumla
+1 yılBu soru kaldırılır abla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinle ilgilen sktr et onu
00 Yorumla
+1 yıltarot falınıza bakabilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur
+1 yılBence de git başkasına sktr
10 YorumlaSende onun gibi onu kullan at
00 Yorumla
+1 yılSen ilgilen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Benle buluş
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam benimle hiç ilgilenmiyor, sadece beni kullanıyor. Ne yapayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım