1 yıllık evliyiz, evliliğin ilk ayları regl olsam yok çikolatalar, masajlar, şimdi karnım ağrısa dönüp bakmıyor
2 ay
1 yıllık evliyiz, evliliğin ilk ayları regl olsam yok çikolatalar, masajlar, şimdi karnım ağrısa dönüp bakmıyor
bence konuşmanız lazım, ilk aylardaki ilgi neden azaldı bunu öğrenmeniz necesario, belki o da bazı şeyler hisseder ama nasıl anlatması gerektiğini bilemiyor, samen konuşup her şeyi açık açık konuşmanız gerek
İlk başta ilgi varken sonra azalması kalbini kırmış belli 😔 Evlilikte bu çok oluyor ama bu senin acını küçültmez. Oturup sakin bir anda ona net anlat bence. “İlk zamanlar şöyleydi şimdi böyle ve ben değersiz hissediyorum” de 💔 Suçlamadan konuş. Küçük de olsa ilgilendiğinde mutlaka hislerini söyle ki devamı gelsin 💞
Cevap
37Cevap
Bu olayı çok duyuyorum gerçekten evlendiğiniz erkeğe dikkat edin, tavsiye vermem gerekirse aşkını tekrardan canlandırman lazım
Evlendikten sonra değişiyorlar nasıl dikkat edicem
Bak güzel insan, evlendiğine pişmansın diye düşünüyorum çocuk filan yoksa yol yakınken dön. Dönemeyeceksen beraber neler yapabileceğimize bakarız
Zaten biz erkekler beynimizi kullansak evlenmeyiz ana cibsel dürtü beynimizi kullanılmaz hale getiriyor evlendikten sonrada artık beynimizi kullana biliyoruz ve ilgisiz ola biliyoruz
Eskiler boşa dememiş‼️
《 Yavrucuğum , siz daha cicim aylarındasınız pehhhh👵👴》
@Fatmadolunay adam seks yapmıyo boşasın
@İlişkii_koçu eğer öyleyse evlilik bitmiştir tabi. Boşanmalı 🔨
En önemli şey eşimi en son mahrum edeceğim şeylerden biri olur. Akşam kavga etsek bile gece yatakta seksle barışolmalı
@İlişkii_koçu Aferim sana evleneceğin kişiyi önemse. Rumuzdan belli 😄 ilişki koçu🐑
🤝
Ya harikayım ben benim gibi erkekle bir ladın neden olmak istemesin ki 😄
@İlişkii_koçu 😊😄
Sen ister miydin 😄
Yani sevmedi zaten bellide nedrn oyle omdu hic dusundunmu bende evliyimde 1 yild abu kadar aradaki iliski tuketilmez nornalde
Yanlış adamla evlendin yazık, üzücüü. Belki başka bir problem vardır. ya da o sandı ki sadece 1 kez oluyo felan sandı sonra alıştı buda olabilir. normal.
Şimdi nediyeyimki 1 yıllık evlilik nasıl başladıysa öyle gider biraz aksiyon al evliliginde
Gerçek evliliğe hoş geldin pembesi gitti tozu kaldı.
Siz artık olmuşsunuz. Evlilik süresi ilerledikçe böyle oluyor.
hiç mi elini sürmüyor sana kaç günde bir yapıyor
Hevesle başlayan çoğu ilişkinin kaderi bu heves ve arzu gitmiş. Ha birazda siz abartıyorsunuz o ayrı
Demek ki neymiş cicim ayları bitmiş bu saatten sonra rutin evlilik işleri
Galiba sen benim dişi verisyonumsun. Geçmiş olsun
Ben ilgilensem seninle kabul edermiydin
Love bombing mi ne diyordu buna.
Boşanma konusunda kararlı misin peki
Çok erken ya 1 yılda bu ilgisizlik kötü
Bi ilgilenen çıkar
Yemeyenin malını yerler
cicim yları çabuk bitmiş
İlgilendiği biri olabilir mi
En azından başında yapmış
Kötü haber aldatılıyoaun