Kadınlar bu tarz konularda bir tık daha fazla affedici oluyor. Erkeklerde bu affetme oranı yok gibi zaten. Şahsen ben de affetmem.
Sevgiliniz veya eşiniz sizi aldatsa affeder misiniz?

Kadınlar bu tarz konularda bir tık daha fazla affedici oluyor. Erkeklerde bu affetme oranı yok gibi zaten. Şahsen ben de affetmem.
Sevgiliniz veya eşiniz sizi aldatsa affeder misiniz?
Olaya direkt kadınlar erkekler diye genelleyici bir gözle bakmayalım.. Dünyada envai çeşit insan var. Bazı kadınlar hiç de affedici bir kalbe sahip olmuyor. Bazı erkeklerse tam tersi kolayca affedebiliyor. Bu durum benim başıma gelse onca yılın günün ve sevgimin hatrına şans verirdim. Affederdim. Neler neler geçmiyor ki.. neler neler unutulmuyor...
Buyuk konusmak istemem. Kadınların affetme sebebi aileyi düşünen cogunlukla kadin oluyor. Kadinlar bencil degil erkekler gibi. Erkek hem aldatirken bencil hemde aldatildiginda affetmekte bencil.
Bu dunyada sadece kendileri var gibi davraniyorlar cunku. Kadın cocuklarini dusunuyor, ayri büyümesinler diyor, bu sefer affedeyim yuvayi dagitmayayim diyor. Hangi erkek düşünür bunu?
Erkekler icin varsa yoksa kendileri kendi gururlari, egolari. Karisini aldatirkende yuvayi düşünen yok, kadin aldattiginda da yuvayi düşünen yok. Erkeklerin bu konuda egosu cok fazla.
Hep kadin yuvayi toparlayici konumunda kaliyor. Kadin cocuklarin psikolojisini düşünüyor. Calisan, ekonomik bagimsizligi olsa bile. Kocasinin cok rahat kapinin önüne koyabilecek durumda olsa bile.
Yuvayi cogunlukla kadinlar düşündüğü icin, ben merkezci olmadıkları icin ve toplumda kadina ben merkezci olma, cocuklari dusun gibi seyler soyledikleri icin cogu zaman sineye cekmek zorunda kalıyorlar.
Ama erkek affetmedigi gibi bu konuda kendi namusunu kendi temizlemeye bile kalkiyor, kendi cezasini kendi kesiyor yine cocuklarin annesiz kalacagini düşünmeden, yine kendi egosuna yenilerek...
Günümüzde erkeklerin çok eşli isteğini doğru buluyorum. Evlendikten sonra veya sevgili olduktan sonra kadınlar ilişkiye dair emek vermiyor. Erkek de farklı tercihlere yöneliyor. Kadınlar armut piş ağzıma düş modunda yaşıyor, hazır olsun istiyor. Erkeğin duygusal ihtiyaçlarını görmezden geliyor.
Kadınlar günümüzde ilişkiler için olgun ve yeterli değiller.
o zaman kadinda cok esli olsun
kac kadin tanidin cok merak ediyorum
Cevap
4Cevap
Niye affedeyim ki ya yerse öyle bir b. k gider açar tazminat davası donuna kadar alır keyfime bakarım. Çok bile :D
Bir kere belki ama oda yani çok zor olur benim için
Affetmem
.. o nedenle napıyoruz "tek" takılıyoruz..
Aldatan o kadar çok ki, kimisi adatmadım desede biz yemiyoruz.
A ff e t m e m.
İnsan sinanmadığı bir konuda yorum yapmasi zordur sartlar ozaman neyi gerektiriyorsa o yapılır
Affetmem. Öncedendi o düzelir belki diye gözünün içine bakmam.
Yaşamadan kimse kesin bir şey söyleyemez. Her olay ve kişi özelinde ayrıdır bunun doğrusu.
Affedilmez bu affedenlerin ki sevgi değil mecburiyet.
Edebilme ihtimalim var etmeme ihtimalim de var bu kadar slağım işte
Affedilecek yanı yok , benden başkasını düşünüyorsa ben hayatında olmadan da yaşar
Affetmem. İhanetin affedilebilir yanı yok mümkün değil baktıkça sinirlerim tepeme çıkar gırtlaklayasım gelir
Aldatmanin affı olmaz çocuğun bile olsa sevse zaten aldatmazdi
Hayır. Ben ilgisizlikten ayrıldım. Asla aff etmem
Odunmuş demekki
Affetmem yüzüne dahi bakmam çok netim bu konuda
Affettim herkes kötü kararlar verebilir insanız
hayır Allah göstermesin
Hayır asla. Hiçbir olumlu yanı yok.
Hayır midem kaldırmaz
Kesinlikle affetmem.
Ondan başka yok mu tabiki hayır.
Aldatsa ayrılırım beni aldattığını laf ederse azraille münakaşaya girer
Aşkından ölsem bile affetmem asla