5 aydır bir erkekle konuşuyorum hersey çok güzel giderken bir akşam onu aramış oldum ve bana anında cevap vermedi neyse 1 saat sonra bana geri döndü ama bende ona cevap vermedim ve sonrasından bana bir mesaj attı “oldun mu?” Diye ve onada bir görüldü bıraktın neyse 2 gun boyunca birbirimize mesaj göndermedik ve sonunda ben ona mesaj attım cevap verdi ama konuşmaya devam etmeyelim diye ve ben o sırada çok üzüldüm bir sürü mesaj attım özür mesajı ve ayrıca 20 kere onu aramışımdır hiç cevap vermedi çok kötüyüm diye mesajlar attım onlarada cevap vermedi ve hala birbirimizi takıp ediyoruz canım çok açıyor ne yapmalıyım :’(
sadece bir kere olsun bana bir cevap yazmasını istiyorum her yerden ona mesajlar attım ve o bana sadece görüldü attı, beni istemese her yerden siler ve engellerdi diye düşünüyorum…
Bana yardım edin lütfen :(
sadece bir kere olsun bana bir cevap yazmasını istiyorum her yerden ona mesajlar attım ve o bana sadece görüldü attı, beni istemese her yerden siler ve engellerdi diye düşünüyorum…
Bana yardım edin lütfen :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sizi hayatında istemeyen insanlar için bu kadar uğraş neden?
Haklısın ama bu tavrı hiç yapmazdı niye böyle oldu bir anda onu anlayamıyorum
Bu kadar üstüne düşmen hiç doğru değil üstelik kindar biri.
Niye kindar biri olduğunu nerden anlarsın ki
Özür cümleleri kac defa vs ve ortada bir sorun bile yokken bu tutumu kindar olduğunu gösteriyor
okumadım ama görüldü atıyosa değer vermiyodur konuştuğu öylesine bikaö kişiden birisindir
vah vah kendine böyle yapma bukadar abartma olmuyorsa yolver gitsin
Duruma üzülüyorum Ama…
üzülmene hiç gerek yok üzülerek kendini üzersin boş ver kafaya takma hayatına odaklan daha güçlü ol
Sadece bana bir cevap yazsa dese git artık diye anlarım veya sosyal medyadan silse beni daha çabuk başka bir şeye geçerim ama her yerden hala takıp ediyor ama hiç bir mesajima cevap vermiyor
Seni bekletiyor istetme gibi bunu anla bırak sen ona böyle değer veriyorsun da o hak ediyormu? Bak tenelzül edip bir mesaj bile atmıyor sen de dert etiğin şeye bak
İşte öyle biri değildi onu anlayamıyorum. Daha geçen hafta doğum günümdü neler yaptı o kadar çok değer verdi ki şimdi ki yaptığını bir anlam veremiyorum. O aramasına keşke cevap verseydim diye o kadar çok pişmanım ki
hepsi bilerek ve pilanlı şeyler hepsi seni avucunun içine alması İçin bak işede yarıyor o belkide mışıl mışıl uyurken sen kendi kendini yiyiyorsun? haksız mıyım ya da şöyle seviyorsan gururu bırak sen ara ve konuyu hemen anlat ona neden bukadar dert edeceğine olsun bitsin giden isteyerek gitmiş olur kalan da isteyerek kalmış olur?
Ben 20 kere aradım onu bugün hiç bir aramama cevap vermedi o yüzden çok kez yazdım ve ona yazmama rağmen hepsini görüldü bıraktı 😭
Bilerek yapıyor işte anla artık lütfen kenini yıpratma salla gitsin sanki dünyanın sonuymuş gibi davranma sana değer vermeyen biri için üzülmeye devam edeceksen iyi üzel dur
Haklısın ama sence sosyal medyalarda ben takipten Çıkarayım mi yoksa kalsın mi o beni silmedi
bana sorarsan durduğun kabahat yani şöyle düşün kafan da devamlı bunları düşünmek yerine hayatına odaklanırsın kendin için birşeyler düşünürsün hayat akıp gidiyor yaşlanınca vaybe ne boş yere kendimi değmeyen insanlar İçin boşuna üzmüşüm diyeceksin
Böyle yaparak istemediğini belirtiyor
Ama 3 gun öncesi hiç istememez gibi değildi evime çiçekler gönderdi durduk yerde
Bilemiyorum ama üzülmene degecek biri gibi gözükmüyor:(
Evet ama işte insan ister istemez üzülüyor… peki sence Sosyal medyalardan takipte Çıkarayım mı onu yoksa kalsın mi o beni çıkarsın?
Yeterince sevgi yok anlaşılan
Üzülmene değecek biri mi?
5 ayda flörtten ileri gitmediğiniz içindir
5 aydir sevgili olamadiniz mi
Sogumustur senden
Söylesin doğru dürüst veya beni sosyal medyalardan silsin bir işaret etsin ki anlayayım
Demek ki tenezzul etmiyor
Ne yapmalıyım
Bence uzak dur ondan
Ondan sadece bir mesaj istiyorum başka bir şeye geçmem için…
Baska bir sey derken ne yapicaksin ki mesaj atarsa?
İçim rahat eder ve gitmem gerektiğini bilirim şimdi bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum geceleri uyuya miyorum resmen
Ciddi misin bu kadar kafana takma bence aynı sehirde misin onunla?