Akrep burcu ve biz flörtüz, bana 2 kere 1 gün boyunca yazmadi ve ardından yazdı ben durum attığım zamanlarda ama şimdi konuşmuyoruz ve bana yazmadı instagrama hikaye attı dün bende attım hikayeme baktı ama yazmadı bende onunkine baktım lütfen yardımcı olur musunuz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bazen ilk mesajı senden de bekliyor olabilir mi? Tek tarafın gayreti ile yürümez, sende düşünmelisin ve hikaye oyunları ile yerine at adımını bence
Ama canım şimdi söyle bisey var ben mesaj atarsam cepte zannedecek beni çünkü sürekli böyle yapıyor bazen durum attığımda cevap veriyor bir kere dedim yapma böyle ondan sonra hiç yapmadı şimdi tekrar yaptı ve bu sefer yazmadı konuşmayı bitiren o ama :(
Neden cepte zannetsin, bazen ilk tanışma anında çekiniyorum toplum olarak ama en azından sonrası kendimizde flört ya da iliskilerimizde emek verecek kadar kendimize güvenmeliyiz Kadınlar olarak. Ha, bunu taktir etmek yerine yinede cepte sanıp umursamamazliklar ile devam mı ediyor? Bas tekmeyi düşünmeden, zaten değmez taktik ile nereye kadar yürür ileriye yonuk düşün ilaki gün gelir mutsuz olursunuz, o heyecanı sen değeri yitirirsin ve hayat çok kısa
Ama yazmadığına göre bensizde yapabiliyor demek degilmidir bu öncesinde ben yazdım hataliydim ama bu seferde ben hatalı değilim ki
Madem bu kadar merak ediyorsan ilk yazan sen ol ne kaybedeceksin. Adım atılmasını hep karşı taraftan beklemeyin.
Tamam ama sürekli ben mesaj atıyorum yani 1 ayda 2 kes konuşma kesildi ben yazdım şimdi de kesildi gene mi ben yazayim
Planlı hareket etme oluruna bırak işte hep ben yazıyorum da o yazsın falan bu kadar takılı kalma merak ediyorsan yaz. Sonuçta flörtün çokda umursama.
Yani oda doğru haklisin aslında ama bende biraz çaba görmek istedim sanırım ondan kaynaklı
Dikkat et kaptırma kendini. Benden sana tavsiye. Çünkü tutumun onu gösteriyor. 😉
Valla normalde pek umursayan insan değilimde kapıldım gibi biraz ben buna ya bilemiyorum
Bende akrep burcu kadınıyım erkegiyle farklıdır biraz ama akrep burcu cok gururludur yani ben öyleyim askımdan ölsemde karsımdaki yazmadıkca yazmam tabi eger asık olduysam cünkü akrep zoru ve zor elde edileni sever
Tamam ama kuzu yani en son ben mesaj attım ona o gün onun bana yazması gerekiyodu hem gel kıskan hem aşkım sevgilim falan de ondan sonrada yazma
Canım akrep erkegi biraz flörtözdür yani birden fazla kadınla konusur en iyiyi bulmak ister akrep erkekleride bu yüzden capkın deniliyor ama eger farklı bir karakteri varsa karsısındaki insanın yani akrep gizemlidir karsısındaki insanda öyle olmalı birnevi oyun oynamayı severler cözmeye felan calısırlar herseyini anlattıysan sen ona ilgisini merakını götürmüssündür
Yok kuzum o bana anlattı kimseye söylemediği birkaç şeyleri falan dertleşti yani benimle ama ben ona hicbirseyimi anlatmadım ne olursa olsun yani sence ne yapmalıyım şimdi
Bence bekle canım yine atmazssa sen at dedigim gibi akrepler cok gururlu gururumuz yüzünden bircok seyi kaybediyoruz 🙄😂
Ama bana sinyal göndermesi gerekmez mi mesaj atmam için ve eğer çok flörtüz lerse beni cepte sanicak yani yazmazsa ben yazamam ki
Ya bide sey dicektim bu bana bir ara konustugun varsa gidim ben falan dedi bende salak gibi yok dedim ss attım sence ondan dolayı çok rahat olur mu
Hayır olmaz ama sana tavsiyem uzak durmaya calış eger yakın davranırsan erkekler cepte görüyo o kızı sen ne kadar zor olursan erkekler hangi burc olursa olsun zoru kazanmak ister
Teşekkür ederim ama onun gözünde nasıl tekrar zor kız görünecem ki ve bana donme ihtimali var mı sence
Zamanla canım hersey zaten seviyosa döner kesin akrep burcu tutkulu cünkü akrep sevdiyse o kişiyi bırakmaz asla
Peki sence ben bu süre içinde ne yapmalıyım yani beni özlemesi için falan
Beklemek ve normal hayatına devam etmek sosyal medyada üzüntülü seyler paylaşmamak kendini güclü göstermek zaten seviyosa yazar seven yazar ne olursa olsun yazar
Yazdı ya tesekkurler🥰🥰
🙈🙈😊
bir derdi vardır müsait olamamıştır bunun gibi bir sürü sebep merak ediyorsan yaz sor
Ama şimdi hikaye atıyor manzaranın karşısında ama bana bir mesaj atmıyor pek fazla wp'yede girmiyor
Dediğim gibi çok merak ediyorsan yaz ne oldu diye
Merak ediyorum ama sürekli ben yazmaz istemiyorum ki ben çabalıyorum hep
Tercih senin
Yeni flörtüyle konusuordur
Veya sıkılmıştır senden
Ama buluşacaz falan diyorduk yani aşkım sevgilim falanda diyordu
Sıkılmış işte biz erkeklerde olur bu kızı elde ederiz büyüsü gider basitleşir
Cidden öyle mi ya sence yazmaz mu
Aynı kadın sıkıyor kanka bir süre sonra çenesi filan çekilmiyor
Ama ben hiç doğru düzgün konuşmuyorum ki hatta hiç baskıcı bile değilim ona karşı yani neyden sıkılabilir ki
Seni sallamıyo bunu da belli ediyo yani
Umursamiyo yani artık beni
Evet ya da konuştuğunuz konu ilgi çekici değildir
Konu çekici değil diye insan bir gün falan yazmamazlik yapar mı ya
Erkekler yapıyo maalesef
Sence geri mesaj atmasi için ne yapmaliyim
Neleri seviyo arkadaşın
Nasil yani neleri seviyor
Muzik olarak ona bir sarki atmistim can kazaz bunca yil diye sence onu instaya atiyim mi hikaye olarak sonra bir oyun vardi onu oynuyordu 7 yıl falan arka sokaklar aşığı
Aa arka sokaklarsa yazsana gördün mü hüsnü ölecek falan diyolar yaz bakalım döncek mi
Kız ben her türlü konu bulurum ama onun yazması önemli şimdi en son ben yazdım onun mesaj atması lazım ama yazmiyor
O zanan yaz ki neden mesajlarıma cevap yazılmıyor eğer hala cevap vermiyosa yazma
Alıngan olma, belki başka sorunları vardır.
Gercekten mi ama insan yani yazmadan nasıl dayanır ki
Önyargılı olma
Sence numarasını siliyim mi yoksa bekliyim mi
Silmee
Ya hiç yazmazsaa
Biraz ağırdan al
Üstüne düşme erkeklerin
O zaman olduğum yerde durucam hiç mesaj falanda atmicam
Aynen öyle
Sen yazmadan o yazmaz gurur yapar
Ama bak en son ben mesaj attım o bana cevap vermedi işte onun yazması lazimdi
Aranızda gerçekten birşeyler olduğuna eminmisin 🤔
Böyle yapmayana kadar evet :(
bence boş muhabbet etmeye kişi aramış bak güven bana uzak dur eğer gelirse vardır ama bence gelmiycek tecrübeye dayalı konuşuyorum ve şunu söyliycem tecrübe edinmek için illa o olayı yaşamana gerek yok başkası yaşar sana ders olur üzme tatlı canını keyfin kaçmasın değmez çünki 😊
Haklisinda hani ne tartışma vardı ne kavga birden bire gitmesi kötü oldu hani tamda bitmedi ya off napicam bilmiyorum
iletişim kuran o olsun geldiğinde sorma bile ona normal biri gibi davran çunki o sana herkes gibi davranıyo ve sürekli yazma geç cevap ver falan belliki seni cepte biliyo sıkılınca açıklama bile yapmıyo
Ama sence kesin yazarmi ki bana yani ben yazmicamda normalde geç yazıyorum ona zaten de bir yazsın neler yapacam ona varya
yazabilir takma mutluluğunu görünce bir halta yaramadığını düşünsün yazar gereksiz odun bude özel hayatını anlatma bilmesin
Yok özel hayatımla alakalı birşey bilmiyor ki fazla bol bol story atacam görsün o
çok atma aradaa öz ve güzel olsun sürekli göz önünde olursan merak etmez ve aramaz 🙂
Aa doğru yok 1 2 haftaya yakın atmicam bisey
Hay sizin flörtünüze ya
Üzgünüm
1 çok önemlidir.
Ne
Senin yazmanı bekliyor
Ama en son ben yazdım ki onun yazması lazım sence beni test mi ediyor
Her şeyi burçlara bağlıyorsunuz ya ne sinir bozucu
Ya burca çok değil de hani özellik olarak şey ettim
Sen yaz.
Eminmisin ya bana cepte gözüyle bakarsa
O zaman ayrıl.