O kadar güzel kız görüyorum hiçbirinin derdi erkek değil, aksine başarılı olmak, ama genelde yüz olarak beğenemediğim kızlarda hep bi ton makyaj var ve erkeklerle takılmayı sevip onları tavlamaya çalışıyo ve bunu başarıyo. (Amacım kimseyi kötülemek değil, sadece neden bölye olduğunu merak ediyorum) sizce gerçekten güzel kızların bi erkeğe ihtiyacı var mı? Onlar için erkeklerle takılmak, aşk meşk isleri falan zaman kaybı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel olan bir kızı buluşmaya çağırın, ve onu b*k gibi bir yere götürün, seni farklı görebilsin yoksa herkes güzeli güzel yere götürür. Güzel olan şeyler çabuk solar güzel elin zengin züppe adamına gider adam hep elde ediyordur hayatı solar. Kanmak bazen saflığa ve temizliğe olmalı eğer böyle şeylere halen inanan birileri varsa, yoksa adam seni bırakır ikinci düğün yapar, sen defolu mal gibi kalırsın. Erkek olmak kolay fakat kız olmak çok zor. çok güzel olmaya çalışma ne için sevildiğini bil yeter.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılKızların sevmek, sevilmek, sevişmek için güvenmek, ait olma ihtiyacını gidermek için bir erkeğe ihtiyacı var ama ev, araba sahibi olmak, yaşamını devam ettirmek gibi ekonomik konularda erkeklere ihtiyacı yok. Eğitimli, meslek sahibi ve İŞ SAHİBİ OLAN DÜZENLİ MAAŞI OLAN BİR KADIN ERKEĞİN PARASINA ONA SAĞLAYACAĞI EKONOMİK KONFORA İHTİYAÇ DUYMAZ. Ha, adam zengindir, güzel hediyeler alır bu çok hoşuna gider bu kimin hoşuna gitmez ki? Fakat ank hükümeti demin gördüm daha gitmiş 5 yıl ücretli öğretmenlik yapanları mülakatla kadroya alacakmış. SINAVSIZ ŞEKİLDE. İşsizliğin yüksek olduğu, mesleği olanın bile işsiz kaldığı bu ank ülkesinde kadınların geneli bir erkek kafalayayım da alamayacağım arabaya, eve sahip olayım diye bakar. Bu da çok normal. Aslında güzellik veya çirkinlik diyemeyiz buna. Ha, tip açısından pek de güzel olmayan ilgi çekici olmayan kadınların fiziği güzel olur. Daha açık giyinmeye, erkeklere daha rahat davranıp kendilerine daha rahat davranılmasına izin verme eğilimleri var. Bu da o erkeği bulma çabasıyla alakalı işte.
17 Yorumla- +1 yıl
Emin misin
- +1 yıl
@Paddockhafif evet gördüm de defalarca.
- +1 yıl
Abartma istersen
- +1 yıl
@Paddockhafif abartı yok.
- +1 yıl
Senin sevilmeye ihtiyacın mi var
- +1 yıl
@Paddockhafif o ihtiyaç herkeste olan bir ihtiyaç. Bu sadece benim şahsımda olan bir şey değil.
- +1 yıl
Öylesine sordum tatlim ya. Yanlış anlama
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılevt benim çevremde de öyle çünkü ikinci anlattığın tip ilgi göremediği için ilgiye aç oluyo genelde
00 Yorumla
+1 yılBENCE BU BİR PİSİKOLOJİK BİR DURUM. İNSAN NEYİN EKSİKLİĞİĞNİ HİSSEDERSE ONU TAMAMLAMAYA ÇALIŞIR
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ilgilenirler
00 Yorumla
+1 yılbak bir insan çalışır çabalar bir yere varır Kendini kurtarır kısacası erkeğe muhtaç olmadan da yaşar Aşk zaten karın doyurmaz ben aşka inanmam hayat bu karşına kimi çıkaracağı belli olmaz kısmet nasip hani uygun biri çıkarsa karşına zaten evlenirsin çoğu insan eğlenecek insan arıyor bu devirde güvenmekte zor insanlara.
00 YorumlaKadınların erkeğe ihtiyacı hiç yok. Erkeğin de kadınlara ihtiyacı git gide azalıyor, sadece cinsellik kaldı. Onu da eskortlar karşılıyor.
Bu açıdan bakılınca kadın da erkek de hayatına kimseyi almadan yaşayabilir. İlişkiler de bu yüzden bir kaç haftalık.
Teknoloji insanın ihtiyaçlarını giderdikçe karşı cinse gerek kalmıyor. Bunun güzellikle alakası da yok
012 Yorumla- +1 yıl
Seks tabu halinde ve ya parasal bakıyor bu ikisini ele alırsak ortada umutlar azalıyor zaten Aşk meşk yok birde cinselliğin önünü aileler Kızlar seçici olsa toplum kapatırsa önünü genel evleri kapatılırsa p*rno siteleri erişim engelli olursa ne olur ne olur tecavüzde çoğalır taciz de
- +1 yıl
@Kozlktzkaz öyle değil işte. Erkekler de cinsel ihtiyaçlarını yok saymadan terbiye edebiliyor. Örnek ben. 2 yıldır hiçbir kadınla birliktelik yaşamadım. Artık kadınlarda HPV denilen bir hastalık var, jinekoloji polikliniğinin önünde kalabalıklar. 5 dk. lık zevk için kendini ateşe atmıyor erkekler de. Kadının zaten erkeğe ihtiyacı 2000'li yıllarda son buldu, erkekler kadınsız yaşayamıyordu o da yavaş yavaş azalıyor. Ben şu anda yaşlılık esnasında yaşlı bakım evlerini bile araştırıyorum. Gerek yok birisine.
- +1 yıl
Çok atıyorsun ama boş atıyorsun
- +1 yıl
Ne mal adamsın insanlar neden boşanıyor tek bir kişiye bağlı kalmamasından ya da ekonomi yüzünden evlilik artık sıcak bakan yok ama muhafazakar kesim ısrarla evlilik diyor
- +1 yıl
@Kozlktzkaz lan denyo ben sebep sonucu ortaya koyuyor ve bilimsel araştırmaları adres gösteriyorum, sense işkembeden atıp nefsin ne istiyorsa ona göre konuşuyorsun. D@ngalak paralı muhafazakar evleniyor mu git bak İstanbul'a, Ankara 'ya? Ulan üç kuruş paran yok, senin gibiler tabi evlenmek ister.
- +1 yıl
Yaş 45 akıl yok bana diyene bak kim evlenmiş moruk oğlu moruk ben evlenmeye ihtiyacım yok boş yapma asıl senin gibi çulsuzlar evlenir muhafazakar zengin fakir iki kesimi vardır bunu da anlamıyorsan ne diyeyim
- +1 yıl
Sen ne anlatıyon dayı işsizler gibi sabah akşam burdasın birde gelmiş bize şey yapıyor çeke çeke psikolojin gitmiş kafanı bunlarla yorma ve bir halt bildiğin yok git evlen kurtul bu Izdırap dan
- +1 yıl
Anan da Anan gibi mi senin gibi abazanları doğurmuş
+1 yılSevmenin güzeli çirkini olur mu, belki de güzel olduğu için çabalamasi gerekenin kendi olmadığını düşünüyordur, bu cabasizlik sana "aşk meskle uğraşmıyor"diye gozukmus olabilir ama aşk meşk için uğraşmıyordur..
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. İlgileniyorlar gayet de. Hatta başarılı olanlarin çoğu güzel kizlar değildir. Sınıfın en çalışkanı hep ortalama tipli ya da çirkin olan kızdır.
04 Yorumla
+1 yılDünyaya zengin olarak gelen birinin içinde doğal varlık bilinci vardır ve yokluktan korkmaz. Güzel bir kadın da sevgilisiz kalacağını düşünmez ve hedefine odaklı yaşar.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle herkesin dürğst bir aşka ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Çirkin şansı senin anlattığın olsa gerek. Üzülme zaman her şeyin ilacıdır. Umarım gönlüne göre birini bulursun.
07 Yorumla- +1 yıl
aaa yine sen :) merhaba
Herkes ile dürüst bir aşk yaşanmıyor ki ama - +1 yıl
@19AmaYasDegil keşke yaşanabilse
- +1 yıl
yalansız mı olmalı yoksa engelsiz mi?
- +1 yıl
@19AmaYasDegil yalansız
- +1 yıl
ben buyum diyecek, belinden sarılacak ve alnından öpecek. Sen de o kollarda eriyeceksin, hayallere dalacaksın, huzur dolacaksın
- +1 yıl
@19AmaYasDegil nasıl biri olduğuna bağlı huzur bulup bulmamam
- +1 yıl
hurma gibi gözlerine aşkla bakacak istersin dimi?
+1 yılGüzellikle ilgisi yok koca peşinde koşmanın ama yine de tespitin iyi mantıklı bir tarafı var.
01 YorumlaKendi bir yere gelemeyen çoğu insanın yaptığı şey kendi basarisiyla ovunemeyen insan eşinin başarısıyla övünmek için ugrasir
00 Yorumla
+1 yılKadınlar sevgiye doymaz ilgiye de istediği kadar güzel olsun bir erkek ya da birden çok erkek isterler
00 YorumlaErkekler konusunda seçeneklerinin bol olduğunu biliyolar, farkındalar. Onun vermiş olduğu bir rahatlık var.
00 Yorumla
+1 yılGüzel dediğin kızlar ukala ve çok bilmiş oldukları için birde tabi güzelliği nedeniyle çok seçeneklerinde olduğu için oyleler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bunun guzeli cirkini mi var hshshs benim de tanıdıgım bi guzel kız var mesela gorsen başarı derdinde kosuyo dersin ama gercek bi gold digger kendisi
00 Yorumla
+1 yılGüzel kızlar o konuda daha rahat çğnkğ kolay erkek tavlıyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
Güzellerin her zaman alıcısı vardır abi
Kim hangi duygusunu tatmin edemediyse ona yöneliyor
00 YorumlaÖyle değil işte. Gerçek hayatta öyleler. ama baksana hepsi burada deli gibiler.
00 Yorumla
+1 yılKariyer düşünen herkes için, karşı cins uzak olur hali ile.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılİlgilenmez çünkü erkekler onunla ilgilenir gerek görmez ekstra çabaya
00 Yorumla belki kullanılmaktan korktukları için pek böyle şeylere yeltenmiyo olabilirler ya da güzel miyim bilemiyorum ama ben açıkcası gerçek bir sevgi istiyorum dolayısıyla bu tarz konulara pek aldırış etmiyoeum
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgi istiyorsun ama sevgilin var mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılMakyajını siler misin, yazdıkların anlaşılmıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Makyaj yok efekt var ayrıca bu seni hiç ilgilendirmez, kötü söz söylemek istemiyorum ama lütfen buraya bi daha yazma, saçma sapan konuşuyosun, ben burada cevremde fark ettiğim bi şeyi yazdım ve yukarıda da belirttiğim gibi kimseyi kötülemek gibi bi amacım da yok, iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılŞakaydı, gülüp geçmeliydin. İstemeden kurdıysam kusura bakma. İyi geceler.
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Güzeller herşeyin standart üstünü arar. Biraz daha dikkatli incelersen anlarsın
00 YorumlaEn çok onlar ilgilenir derler elimi sallasam ellisi biri gider biri gelir ama diğer kizlar için zor budurum birde o dediğin kızlar hem güzel hem zeki olurlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle ama içten içe aşk meşk de istiyo insan
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnce iş önemli sonra ise eş..
Kariyer düşünen herkes için :)
00 Yorumla
+1 yılO bahsettiğin güzel kızlardan birisi değilsin haberin olsun.
11 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın bu bir yanılgı. Güzel kızlar çok ilgi görür yalnız kalmazlar eğer yalnız kalmak istemiyorlarsa
00 YorumlaHepsinin sevgilisi oluyo o yüzden cevap vermiyorlar
00 Yorumla
+1 yılKızlar için erkekte uzunluk olarak ne kadar olmalıdır?
00 Yorumla
+1 yılonlar sanırım güçlü kadınlar ve güçlü olan Pirenslerini bekliyorlar diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılsen ilgileniyormusun peki 😊
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen de kariyer odaklı yaşamalısın.
04 Yorumla- +1 yıl
anladım.
- +1 yıl
Gayet güzelsin merak etme 👍Herkesin beğenisi farklıdır. Kimine göre dünya güzeli gelirsin kimine göre insan yerine koymazlar aynı benim gibi Allah yolunu açık etsin
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlgilenir neden onlar gökten zembillemi inmiş
00 Yorumla
+1 yılÇirkin kız işi onlar hep
00 YorumlaEn güzelini yapıyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılyok be abla tek tabanca her zaman iyidr
00 Yorumla
+1 yılErkekler cebinde zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlgilenen ilgilenir
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç senin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu arada farklı ve hoş bir güzelliğin var 🤍
00 YorumlaBunun güzellikle alakası yok, kezbanlıkla var..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. üç beş kişi görüp genel konuşmayın yanlış
00 Yorumla
+1 yılgüzellik değil, beyinle alakalı
00 Yorumla
+1 yılilginç bir tespit ama doğruluk payı var..
00 Yorumla
+1 yılSen guzelsin seninde ihtiyacin var
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılNeden ilgilenmesin
01 Yorumla
+1 yılSenin yaşın kaç 17 yaşında gibisin
02 Yorumla- +1 yıl
Anladım sevgilin yok yalnızız
Onlar genelde yalnız
02 Yorumla
+1 yılOnlarda ister aşik okmayi sevilmeyi normal şeyler
00 Yorumla
+1 yılGerek yok pera daha hojdur
00 Yorumla
+1 yılHerkes aynı değil ki
00 Yorumla
+1 yılKural o zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ilgilenir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki ilgilenir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ilgilenir
00 Yorumla
+1 yılİlgilenir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ilgilenmez misin
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevdiğin kişiyi elde etmen sana açılmasını yazmasını sağlaman ipleri eline alman çok kolay aslında. Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gerçekten güzel kızlar sevgili işleriyle, erkek muhabbetleriyle ilgilenir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım