Güncellemeler
+1 yıl
Uyku uyutmuyor vijdansiz
Güncellemeler
+1 yıl
Haydaa tutamadım kendimi gereksiz saçma triplere girip gece üçte hoduk gibi çelik in hercai şarkısını yollayıp benden sana gelsin falan dedim ins kudurmaz
Rahatsız oldu kız heralde ya tam da istediğim kız tipini bulmuştum bu bir daha yazmazsa acayip üzülürüm lan ne yapayım akıl verin bir daha hiç yazmiyim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Burcunuz çok uyumlu bende balık burcuyum en iyi yengeçlerle anlaşıyorum sürekli mesaj atma az olsun öz olsun mesela yazmadığında bile seni düşünsün balıklar zaten etkilenmeye müsait etkili mesajlar at ama sürekli atma sıkarsın
Üç günde bir nasıl
O da çok ya arada o da yazsın
Vazgeçmek istemesem de vazgeçmekten başka çarem kalmadı nasip değilmiş yapacak bir şey yok ben yazmazsam o yazmaz çünkü 🤣
Sevse kendisi de yazar yazmıyorsa umutlanma bence bende yazmam sevmiyor olsam
Yazma sende bi anda ilgiyi kes soguk dus aldir
Takibi falan da keseyim mi ama bir kıza günde en az 15 erkek falan yazıyor zaten ben ilgiyi kessem başkası gösterecek mantıklı mı bu ya
Risk almazsan aşkta kaybedersin hep 😉
Riski şey olarak alsam evlen lan benimle direkt bu evlenmiceksen de engeli baş yeter lan uyku uyuyamıyorum 😛
Saçmalama kaçan kovalanır
Peki doğru söylüyorsun valla haklısın
İlgiyi kes kesinlikle yavas yavas etrafinda dolanincada bi anda yukselme yavas yavas
Ama keşke böyle bir şey olmasa vallaha bu kız beni sevse her akşam ayaklarini yıkarım hanimciligin zirvesine çıkarım da yazık ya çok saçma ama dediğin çok gerçek maalesef
Dediğimi yaparsan kazanırsın kimseye tapma bu kadar önce sen önemlisin
Tamam teşekkür ederim dediğin olursa buraya gelip oldu yazacam dile benden ne dilersen
Ne dilicem canim caninin sagligi muhabbeti kes demiyorum kesinlikle ama ilgiyi kes boğma sıkma iltifat etme merak uyandır detaya girme
Ya şöyle soyliyim doktorluk yapıyorum trde maaşım bir pratisyen doktor için üst seviyelerde Allah'a şükür bir çok insanın yuh diyeceği ölçüde hatta 2023 sonunda İngiltere'de doktorluk yapacağım ve muhtemel maaşım aylık 200 bin TL ye kadar çıkacak oradan döndüğümde de siyasi parti liderlerinden bile birebir beni tanıyanlar var İngiltere'de akademisyenligimi aldıktan ve gerekli yatırım potansiyelini oluşturduktan sonra Türkiye'ye döndüğümde muhtemelen aklımdaki üç partiden milletvekili adaylığı teklifi gelecek önüm gerçekten açık ama ben işte bir türlü kendime gereken değeri veremiyorum :(
Tamam bir ay sonra mı yazıyım yani sürekli yazan biri olarak çok mu geç ideal mesafe nedir
Sürekli yazan arayan biriysen bir hafta yazma storyler at gez toz bol bol sonra aa naber ya napıyosun diye genel sohbet et kesinlikle ilgiyi kes
İşte sen 28 yaşına kadar ful ders çalış karşı cinsle hiç muhattap olma sonra gel vurul birine ondan sonra da canım saçma taktik bilmeden oradan oraya savrul :(
Tamam çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek tut kendini olmazsada seni kaybeden uzulsun
Sağol teşekkür ederim
Rica ederim iyi geceler
Burçlara takılma
Neyse burçlara taktigimdan değil de takanlar daha çok yardımcı oluyor genelde acayip akıla ihtiyacım var şu an alindigim için yazamamaktan dolayı çok üzülüyorum uyku uyuyamıyorum
Kanka fazla yazıp sıkma
İşte fazla yazıp sıkma diyorsun ya şimdi bir daha ne zaman yazmalıyımin kararını veremiyorum ki 1 sene sonra mi yazayım ne yani
Bence takılmak gerekiyor ben ilk burç uyumuna bakıyorum