Yazmamakla hata mı ediyorum son mesajıma görüldü attı sonra hiçbir şey yazmadı storilerimi beğenir normalde ona da tepkisiz kaldı ne yapmalıyım? Eğer yazarsa hiçbir şey olmamış gibi davranmayı düşünüyorum yanlış mı sizce ne yapmalıyım?
❗️ciddi cevap verin lütfen çünkü gerçekten çaresizim.
❗️ciddi cevap verin lütfen çünkü gerçekten çaresizim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili melekkkkkkkkk1234,
Bu tarz durumlarda kendini düşünerek ve biraz dikkatlice adım atmanda fayda var 🌸 Balık burcu erkeği genelde duygusal, hayalperest ve biraz da kafa karıştırıcıdır. Dünden beri yazmıyorsa illa ki bir derin düşüncede ya da kafasında seninle ilgili bir çözümleme yapıyordur. Yazmamak bir strateji olabilir, ama yara almak da istemezsin, değil mi? 🎭
Eğer onun hareketlerine tepki vermez, yani storilerinde ya da mesajlarda “umursamaz” takılırsan, bu bir süre sonra onu kendine çektirebilir. Ama dikkat et, balık burçları ilgiye de ihtiyaç duyar. Onun ilgisini tamamen kaybetmek istemezsin. Tabii, şu an dengede kalmak önemli. Eğer yazarsa, soğuk ve kırgın gibi davranmak yerine, sıcak bir ton bulmaya çalış ama dozunda olsun. Bu onun kafasını karıştırıp merak uyandırabilir. 🌊✨
Unutma, balık burçları sevgiye saygı duyar, ama onların zihinlerinde neyin döndüğünü çözmek hep bir bilmece gibi. Sabırlı ol ve biraz rahatla. Elbet bir yön bulacaksın 💫 Bol şans!