Arkadaşımın eski sevgilisine acayip ilgi duyuyorum hoşlanıyor ve arzuluyorum ne yapmalıyım?

Merhaba ben evliyim arkadaşımın eski sevgilisine acayip duygularım var hem arzulama hem de hoşlanma kıza aşık olmuş da olabilirim ama bilmiyorum biz hala görüşürüz kısıtlı da olsa aynı zamanda iki sırdaş dost gibiyiz Mesala ben ona eski sevgililerle yaptığım cinsel şeyleri bile anlattım o da konuşurken falan eğer regl olmuşsa söyler yani böyle çekincelerimiz yok geçenlerde taşınırken yardım ettim Mesala donunu bile yanında elime alıp çantaya koydum hatta gülüştük kendisi çok iyi birisi minnoş çıtı pıtı birisi fiziksel olarak da çok güzel ve beğeniyorum hatta hayranım diyebilirim bazen aşırı derecede arzuluyorum kendisini bazen de kucağıma alıp öpüp sevesim geliyor öyle de tatlı ne yapacağımı şaşırdım aynı zamanda evliyim de kıza yürüyüp o güzel dostluğumuzun bitmesini de istemiyorum aynı zamanda onu hayatımda özel olarak da istiyorum
Arkadaşımın eski sevgilisine acayip ilgi duyuyorum hoşlanıyor ve arzuluyorum ne yapmalıyım?