Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplayin lütfen 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu görüyorsaniz cevaplayin🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senden önceki sevgilisinin İstanbul ile ilgili bir ilişkisi var mıydı? Biliyor musun bunu?
Kendisi benim sınıf arkadaşım ilk sevgisi ben olmuştum
Senin İstanbul 'la bir bağın bir ilişkin olmuş mu peki?
İstanbul'da akrabalarım var evet bir defa gitmiştim gitdiyimide paylaşmıştım whatsappda bence o gonderiyi ona atmışlar sinifdan kızlar erkekler
Sana gönderme yapmış gibi geldi ama bilemedim.
Anlamı neki paylaştığı yazının
Yüzünü şeytan görsün demek istiyorsun nefret ediyor senden
Senin ilişki benim ilişkiyi de geçmiş, be 12 yıllık ilişkimi bitirdim aldattı. Sanırım o da seni İstanbul'da biri ile aldatmış galiba.
😏😏inanki paylaşımlarında ben varım ama bir tek bu paylaşımı kafama takıldı eğer oyleyse soylecek bir söz yok onun paylaşımlarında ben varım ama o başkası için paylasiyorsa
O bitirmedi aslinda ben bitirdim hiç uzulmeyerek sadece bir gece ağladım uyuyamadım ondan sonra hava hoşdu benim için sonra bu yıl 4 ay rüyalarıma girdi yeniden sevdim
Sana sormadan terk eden erkeğin adamlığı sorgulanır.
Ben terk ettim
Konuşmasına izin mi vermedin
Konuşmadı kötü davrandi neden öyle yapdigina dahil hiç bir şey söylemedi kardeşime söylemedi şimdi pişman yaptiklarindan
Baska birine gonderme yapiyo olmasin zaten 14 yillik sevgililigi birden bitirmek mantiksiz geldi bana.
Ben bitirdim çünki çok kırdı beni o bana kizsada bitirmek istemezdi
Başka birine gönderi nasıl?
Sana gönderme yapmış olabilir. Ona kim ne dediyse, senden soğutmuş gibi geldi bana.
Nasıl anladın canim ? ben bir seyler yapmak istiyorum ama yapmamistan önce emin olmak istiyorum o benden sonra şarkılar okudu mahallemize istanbuldan gelirken mahallemizden geciyor birisi için çok üzülüyor ama ben olduğuna emin değilim
O zaman sana hitap ediyor olabilir mi?
Bilmiyorum sence?
Paylaşdığı yazi ne anlama geliyor ki
Ben garip bir şey anladım. İstanbul'u küçük bir şehir olarak görmüş. Küçük bir şehir'e kalbi desek ben yine senle karşılaşamam yani seni kalbinin mezarına gömmüş gibi söylüyor. Ben böyle anladım.
Karşılaşmamasının kötü bir sebebi olmalı ölmek vb
Birdefa bana instegramda takip atmışdı yeni yilda bende söyle yaptım aynı isimle tik tok hesabı açdım takip atdım ona ama ben olduğumu söylemedim orada ona gönderiler paylasiyorum oda bana karşılık gonderiler
hmm karışık geldi...
14 yil niye sevgili kaldiniz
Ben onu severken çok kucukdum okullar kapandı universteye gecdik üniversitede kizlar arkamdan iş çevirdi o bana kötü davrandi onu sildim rehberimden engelledim ondan sonra da aramadım