Merhaba bilen cevap verebilir mi lütfen?

Merhaba biraz uzun olabilir ama kusura bakmayın lütfen. C2 diye bilinen connected 2. me uygulamasını indirdim ve kaydoldum kaydolurken kendi adım yerine başka bir ad kullandım ve profil resmide çiçekli bir şeydi yani hiç bir c*nsel şeyler yoktu. Etiketlerde öyle kötü şeyler değildi. Sonra durum attım durumdan bir mesaj geldi "fake olmada" diye. Ne yazdığımı hatirlamiyorum ama kesinlikle kötü bişey değildi. Sonra benden ses kaydı istedi fake misin değil misin diye bende kendimi inandırmak zorunda falan değilim dedim ses atmak istemedim bende onun gerçekten erkek mi ya da başka bişey mi oldjgunu bilmiyordum yani guvenmedim sonra benim hesabımı kapattirmak için şikayette bulunmuş durumda paylaşmis bende kapanırsa kapansın dedim benim erkek olduğumdan supheleniyordu ama ben kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim ki. Sapıklıktan falan suphelenmis (kesinlikle o amaçta değildim sadece sevdiğim muzikleri paylasmakti amaç ve bi kaç kişiyle sohbet etmek) ama kendisininde bu amaçta olmadigini nerden bilelim ses istemesinden? Sonra dedi ki seni savcılığa vericem Pazartesi günü bende hemen mesajları silip engelledim daha sonra hesabı kalıcı olarak sildim bişey olur mu lütfen bilen varsa cevaplasın...
Güncellemeler
+1 yıl
Hakaret falan da yok ayrıca
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bilen cevaplasin
Merhaba bilen cevap verebilir mi lütfen?