Cevaplayabilir misinizrica etsem?

Merhabalar benim onu sevdigimi bilen birisi var ama oncesinde o beni instagramdan ekleyip fotografimi begenmisti bende dogum gununu kutlamıştım konusmaya baslamistik yanaklarin cok guzel falan diye şeyler soyluyordu sonra is yerine baska bir kiz geldi onla konusmaya basladilar kiskandigimi ffarketti sonra ne istiyosun benden diye gozumun icine falan bakmaya başladı benden mi hoslaniyosun olmaz falan gibisinden konustu bende sustum yani sevdigimi kabullenmis oldum boyle ogrendi sonra bakışmaya devam ettik opusme sarilma oldu sonra ama o kizla konusmaya devam ediyor konusma dedikce beni her yerden engelledi bos yapiyosun diyerek sonra iliskimiz biraz daha ilerledi fiziksel olarak ama konusma tamamen bitti bana sen konusmayi bilmiyosun o yüzden senden uzak duruyorum filan dedi. Ayni is yerinde oldugumuzdan dolayi ya sen çık ya ben cikicam dedi bende sen cik ben çıkmıyorum dedim senin yüzünü bile gormek istemiyorum dedi bende gozunu kapat gormezsin dedim sonra s*kcm simdi seni dedi yine fiziksel biseyler yaptk o derecelere kadar geldik sonra yine küstük sonra yine geldi falan her yerde engelliyim ama ac dememe ragmen acmiyor yakin arkadaslarima nasıl kiskaniyo beni ama diyo o kiz yine onun yaninda surekli konusuyolar ama arkadasim diyo o kiz evli kocasi birakmis gitmis ona bakmaz diyor ama kiskaniyorum deli gibi bunu cok iyi biliyo. Sonra ben isle ilgili bir sıkıntı yaşadım bir de yine o kizla onu konusurken gordum istifami yazmak icin kagit kalem istedim verdi hatta bilgisayardan acti bak bu sekil yazman lazm diye herkes yazma birak su kagidi derken o herkesin kendi ozgur iradesi dedi bende yazdim çıktım. Buraya kadar anlattığımdan nasıl bir sonuç çıkar? Beni neden isten bu kadar göndermek istedi?

Cevaplayabilir misinizrica etsem?