Merhabalar benim onu sevdigimi bilen birisi var ama oncesinde o beni instagramdan ekleyip fotografimi begenmisti bende dogum gununu kutlamıştım konusmaya baslamistik yanaklarin cok guzel falan diye şeyler soyluyordu sonra is yerine baska bir kiz geldi onla konusmaya basladilar kiskandigimi ffarketti sonra ne istiyosun benden diye gozumun icine falan bakmaya başladı benden mi hoslaniyosun olmaz falan gibisinden konustu bende sustum yani sevdigimi kabullenmis oldum boyle ogrendi sonra bakışmaya devam ettik opusme sarilma oldu sonra ama o kizla konusmaya devam ediyor konusma dedikce beni her yerden engelledi bos yapiyosun diyerek sonra iliskimiz biraz daha ilerledi fiziksel olarak ama konusma tamamen bitti bana sen konusmayi bilmiyosun o yüzden senden uzak duruyorum filan dedi. Ayni is yerinde oldugumuzdan dolayi ya sen çık ya ben cikicam dedi bende sen cik ben çıkmıyorum dedim senin yüzünü bile gormek istemiyorum dedi bende gozunu kapat gormezsin dedim sonra s*kcm simdi seni dedi yine fiziksel biseyler yaptk o derecelere kadar geldik sonra yine küstük sonra yine geldi falan her yerde engelliyim ama ac dememe ragmen acmiyor yakin arkadaslarima nasıl kiskaniyo beni ama diyo o kiz yine onun yaninda surekli konusuyolar ama arkadasim diyo o kiz evli kocasi birakmis gitmis ona bakmaz diyor ama kiskaniyorum deli gibi bunu cok iyi biliyo. Sonra ben isle ilgili bir sıkıntı yaşadım bir de yine o kizla onu konusurken gordum istifami yazmak icin kagit kalem istedim verdi hatta bilgisayardan acti bak bu sekil yazman lazm diye herkes yazma birak su kagidi derken o herkesin kendi ozgur iradesi dedi bende yazdim çıktım. Buraya kadar anlattığımdan nasıl bir sonuç çıkar? Beni neden isten bu kadar göndermek istedi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendine hiç mi saygın yok kızım senin? Köpek gibi gel diyince gel git diyince git? Ne bu? Hayır bir de o kadar hakaretine rağmen onun üstüne bir şeyler yaşaman akıl alır gibi değil. Bir kere önce kendine saygın olsun, sonra sevmeye kalkışırsın. Bu kadar yerlerde misin sen? Artı işi de bırakıyor sırf onun için? Koskoca iş yerinde sadece o mu var da sen işi bırakıyorsun? Saf mısın s*lak mısın anlamadım ki…
İsi sırf onun için bırakmıyorum sorunlarim var ama kal diyecegine bana gitmem icin yardimci oluyo. Haklısn ben kendime saygısızlık cok yaptım ama gercekten seviyodum ben. Ama bu son yaptığından sonra artık hicbir ümidim kalmadı.
Bak bu sevgi değil bu köle olmak. Benliğini yitirmekle eş değer. Ya tabiri caizse kapısında köpek olmaya devam edeceksin ya da gururunla yoluna devam edeceksin. Bu ne böyle kukla mısın sen? Kendine gel rica ediyorum ben burada sinirlendim.
Zaten sen benim kolemsin deyip duruyodu valla gözlerim kör oolmuş ne dese yapıcaktım ama beni bu kadar gondermeye calismasindan sonra gerçekten zerre deger vermediğini anladım. Bir de benim ona hicbir zararım dokunmadi bu kadar gitmem için neden uğraştı hic anlamadım.
Sadece objeymişsin gözünde. Sen kendini kullandırtmışsın. Buna başta dur deseydin işler de bu raddeye gelemezdi. Tamamen sevgini kullanarak seni elinde oynatmış. Yazık böylelerine acıyorum. Umarım şu saatten sonra gözünü açar ve o kişiyi hayatından defedersin. Umarım!
Aynen öyle hem istemiyorum dedi hem de oynadı benimle bilmiyorum gerçekten canım biri de degilim ama insan icinde olunca anlamiyo duyguyla yaklasiyosun bende asla yapmam dedigin bi cok seyin icinde buldum kendimi
Sevmiyor, kullanmış
Bencede ama yasarken anlasilmiyo ki 😐 herkes dedi ben dinlemedim
Olsun yaşayıp gördün, tecrübe altın gibidir. Daha doğru kararlar verirsin
Bu kadar düşme seviyorum diyerek.. değerini bilmez öyle biri, sadece daha çok aşağılar
İnşallah ama çok üzgünüm
Gercekten asagiladikca aşağıladı bi gun iyi oldu bi gun kötü. Ben tam bitiriyorum uzak duruyorum sonra geliyo ben canım gibi hemen yumusuyorum hata yaptım gördüm
Anlıyorum, mutlu olsan problem olurdu zaten 🙂 üzüntünu yaşa sonra tekrardan toparlan, emin ol geçiyor her şey ve daha bilinçli döneceksin her şeye
O da biliyor çok seviyorsun ve sevgini kullanmış. İnsan olan böyle yapmaz
Sevmemiş önce bunu kabullen ve alış, beklentin kesinlikle olmasın ona karşı. Tamamen bitir zihninde
Ya düzgün birine benziyodu ben bu kadar dengesiz oldugunu huc dusunmedim ki baglaninca da birakamiyosun gorsen de bazi seyleri bahaneler uyduruyosun yazık oldu gerçekten sevgime.
Seven insan her şeyi iyiye yorar sen de haklısın, sadece çok sevmişsin ve o bunu taşıyamamis. Dıştan melek içten şeytan gibi bir şey, olsun bak en azından farkında oldun
Tamam denemeye calisicam zaten sevse beni göndermeye calismazdi orada bitti yani.
Evet seven değil göndermek, tam tersi için elinden geleni yapardı. Hayırlısı olsun hakkında
Aynen öyle oldu.
Peki var mı başka söylemek istediğin bir şey? Yardımcı oldumsa ne mutlu, yoksa da iyi akşamlar
Amin inşallah
Teşekkür ederim iyi akşamlar
Rica ederim