Rica etsem cevap verebılir misiniz?

Ben yeşil gözlü, siyah dalgalı saçlı ve esmer bir insanım. Herkes çok güzel bırı olduğumu söyler. Az ve öz konuşurum. Ağırbaşlı, kibar, mülayim, hanım hanımcık sessiz ve utangacim. Dedikodu asla yapmam. Küfür etmem. Bana genellikle agzi var dili yok'derler. Cok kitap okurum. Teknolojiyle çok çok az zaman geçiririm. Genelde erken kalkar, hep bir şeylerle meşgul olurum. Hep bir hedefim vardır. Her günü dolu dolu geçirmeyi severim. Türk sanat müziği dinlerim. Açık bir insan olmama rağmen kapalı giyinirim. 'Kapali ve koyu renkli'kıyafetler tercih ederim. Başarılı bir insanım. Ayrıca çok güzel yazılar yazarım. Eğitimli bir insanım. İçki ve sigara kullanmam. Sagligima ve beslenmeme dikkat ederim. Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı. Ömrümde sadece tek bir insanı seveyim istiyorum. Çok güzel yemek yaparım. Genelde evde kalir, babamın yemeğini yaparım.. Boyum 1.50... Takıntı değil fakat çok üzülüyorum. Sizce bu boyla evlenebilir miyim? Lütfen goruslerinizi paylasabilir misiniz? Şimdiden çok tesekkür ediyorum...
Rica etsem cevap verebılir misiniz?