Kendisi beni rastgele bir yerden ekledi, hanım hanımcık tatlı bir kızdı ama hiçbir şey yazmadım o da yazmadı sadece kabul ettim. 1.5 sene kadar süre geçti. Gülerek bir abiyemsi elbise ile foto paylaşmış ben de baktım erkek arkadaşı falan var mı edepsizlik etmeyelim diye fotolarından çünkü çok beğendim resmen afet-i devran. Baktım yok ben de hemen özelden mesaj attım çok güzel gülüyorsunuz ne kadar güzelsiniz nazar değmesin yazdım.
Hooop beni direk bloklamış. Daha ömrü billah hiçbir Türk kızından böyle birşeyle karşılaşmadım bizimkiler ilgilenmezse "teşekkürler erkek arkadaşım var" tarzı bir şey yazar ben de hemen yerimi bilir muhabbeti orada anında keserim. Hem beni ekliyor, hem ara sıra fotolarımı beğenip kendini hatırlatıyor hem de ben hamle yapınca beni blokluyor. Azizim Azerbaycan kadınları böyle mi yoksa bana mı denk geldi? Hani ilgilenmiyorum yazma bana diyebilirdi direk böyle saygısızca ret ben ömrümde kimseden yememiştim ilk oldu.
Hooop beni direk bloklamış. Daha ömrü billah hiçbir Türk kızından böyle birşeyle karşılaşmadım bizimkiler ilgilenmezse "teşekkürler erkek arkadaşım var" tarzı bir şey yazar ben de hemen yerimi bilir muhabbeti orada anında keserim. Hem beni ekliyor, hem ara sıra fotolarımı beğenip kendini hatırlatıyor hem de ben hamle yapınca beni blokluyor. Azizim Azerbaycan kadınları böyle mi yoksa bana mı denk geldi? Hani ilgilenmiyorum yazma bana diyebilirdi direk böyle saygısızca ret ben ömrümde kimseden yememiştim ilk oldu.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir yerden yazmışım nedense, Facebook diyecektim kusura bakmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer