aaa tamamdır çok güzel. benim de sayamayacağım kadar türk arkadaşım oldu ama hepsi sanaldan gerçekte buralarda türklerle çok kez karşılaştım ama hiç biri ile uzun bir iletişimim olmadı.
Türkiyenin neresindensin Esma? Benim de hollandalı bir türk arkadaşım vardı çocuk kendi başına azerbaycancayı B1 mi ne öğrenmişdi baya konuşuyordu benle.
eslinde bu hesabı elesine açmışdım. sonra silerem dedim qaldı silmedim. arada yorum filan yazıram. esasen azerbaycan başlığı altında olan suallara. mene maraqlı gelen onlardı yoxsa boş sual çoxdu burada
yok türkiyede hiç bulunmadım geçenlerde sınıf arkadaşım gezmek için gelmiş ramazan başlamadan hemen önce. Benim de hayalimde bir gün gezmek var orayı mutlaka
yok yaa kızmak ben miii ahh hayırr. sadece öyle söylersem ne tepki verirsin diye düşündüm. sapık değilim galiba sapıkca bir şey yaptığımı hatırlamıyorum
ben public administration okuyorum marketingdedn amster yapacağım o alan daha çok ilgimi çekiyor. ek olarak kodlama çğreniyorum. diğer taraftan da hayatı akışına bırakıyorum. yanımdakılarla iyi geçiniyorum bir sürü arkadaşım var. herkes niyeyse beni ilginç biri olarak görüyor ve nedense görünüşüme göre herkes beni birine benzetiyor biri oyuncuya bir yakınına birisi futbolcuya birisi italyana.
Konuşmayı sevmiyorsum da o yüzden ben rastgele sorular soran biriyim sen de her halde düsünüyorsun ki neden bu soruları veriyor. Seninle hiç bir alakam yok aslında zorla da konuşturmak istemiyorum zaten belli ki istemiyorsun. Cinsellikle ilhili düsüncem yakından uzaktan yok zaten aseksüelem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Terekemeyim.
Yeap varr
Hehehe sevindim
Hey asi selam siteye yeni üye oldum bişey sorcaktim xper yetmedi mesaj da atamıyorum rica etsem bı yardimci olur musun sağol şimdiden
Galiba yok
varam
Haha süpersin
Adin nedi
Reşad
Sen?
Azerbaycanli değilim sadece dili biliyorum Esma
Dili nasıl öğrendin?
Az biliyorum arkadaşlarim oldu ordan
Bugün necesen ay balam 😂 sanırım nasılsın demekti
aaa tamamdır çok güzel. benim de sayamayacağım kadar türk arkadaşım oldu ama hepsi sanaldan gerçekte buralarda türklerle çok kez karşılaştım ama hiç biri ile uzun bir iletişimim olmadı.
sdjfksdfjk he düz danışırsan. yaxşıyam sen necesen?
Benim arkadaşım da bi sure sonra kayboldu ya 😪 sade şeyleri biliyorum o bilmiyordu diye ben öğrenmiştim 😃😃
Türkiyenin neresindensin Esma? Benim de hollandalı bir türk arkadaşım vardı çocuk kendi başına azerbaycancayı B1 mi ne öğrenmişdi baya konuşuyordu benle.
Yaxsi tesekkur ederim ne edirsen 😀 devamı zor olur kesin😂
Eskişehir
Harika ya benim arkadaşım olmasa öğrenemezdim😃
Heç bir şey iftara gettim uşaqlarla. indi evdeyem teravih namazı qılacam biraz sonra. elece boş boş otururam. sonra kodlama fialn çalışaram
Allah kabul etsin bos bos ne demek😀
Geldin mi hiç Türkiyeye?
eslinde bu hesabı elesine açmışdım. sonra silerem dedim qaldı silmedim. arada yorum filan yazıram. esasen azerbaycan başlığı altında olan suallara. mene maraqlı gelen onlardı yoxsa boş sual çoxdu burada
yok türkiyede hiç bulunmadım geçenlerde sınıf arkadaşım gezmek için gelmiş ramazan başlamadan hemen önce. Benim de hayalimde bir gün gezmek var orayı mutlaka
Anlamıyorum 😀😀 bekle bi düşünelim
çok zor değil anlaman için türkçeye en çok ebnzer olan kelimeleri kullandım
Gelirsen Eskişehire de gel gezdiririm seni 😀
gelince söylerim dkslfjksdf
sende baküye gel ben seni gezdireyim
Anladim sanirim 😀 beklerizz gel
Kiz misin erkek mi
İnsallah Bakude mi yaşıyorsun aa ne guzel görmek isterim aslinda
2 ülkeye gittim ama oraya gelmedim hiç
@rsaddmirov Instagram'ım
erkeğim sapığım
inşallah kankaaa
Sapik misin 😀
evet sapığım hihuhahaha. inandın mı peki?
oyle dusunmedim 😀
haha kizdi bana
yok yaa kızmak ben miii ahh hayırr. sadece öyle söylersem ne tepki verirsin diye düşündüm. sapık değilim galiba sapıkca bir şey yaptığımı hatırlamıyorum
Esma Eski şehirde ne okuyorsun?
haha eglenceli birine benziyorsun pozitifsin eglendim😀😀
eğlendiysen ne mutlu bana :'))
sen peki?
ben public administration okuyorum marketingdedn amster yapacağım o alan daha çok ilgimi çekiyor. ek olarak kodlama çğreniyorum. diğer taraftan da hayatı akışına bırakıyorum. yanımdakılarla iyi geçiniyorum bir sürü arkadaşım var. herkes niyeyse beni ilginç biri olarak görüyor ve nedense görünüşüme göre herkes beni birine benzetiyor biri oyuncuya bir yakınına birisi futbolcuya birisi italyana.
Italyan mi hshsjs ilginç
şimdi sen söyle ben söyledim. oyun bozanlık yapma küserim bak
beni tanimak mi istiyorsun
biraz istedim, yani evet... bağışla üzgünüm sıktığım için.
sıkılmadım ya ben konusmayi pek sevmem o yuzden ne desem bilemedim 😀
yani arkadas canlisi biriyim aslinda sarki soylemeyi severim sonra cizgi film severim 😀😀😀 arastirmayi severim 😀
tamam Esma. probelem değil takma. hoşçakal o halde az da olsa konuşmak güzeldi
(ne okuduğunu öğrensem güzel olurdu merak ediyordum çokca)
Niye gizli oldun
Eskişehir üniversitesi sanat ve tasarım okuyorum yani😀
boş ver bir az utanmış ola bilirim. bende animasyon izlerim anime de ne var her şeyi izlerim.
Cik takip ediyim seni😀
grafik tasarım mı?
Hayir
Aslinda 1. Sınıf olduğum için pek bisey öğrenemedim
ben grafik tasarıma bayılıyorum baya meraklıyım öğrenmeyi filan çok istiyorum ilerde kurslara filan başvurucam.
ahh seni bir yerledde gördüm benn. ppn çok tanıdık ismin de
Nerde gordun, 😀
mesaj atsana bir sorum var sadece. xperim yetmiyor ki
Sor burdan
İnancın ya da ideolojin ne?
Neden sordun
Tamam sormuyorum bağışla cevap verme. bir daha hiç bir şey sormayacağım
küsme ya ailem musluman ben bilmiyorum hic bisey yapmiyorum cunku
Takipten çıka bilirsin istersen problem değil benim için
İyi geceler sanaaaa
tamam 😀
niye oyle dedin anlamadim😀
Konuşmayı sevmiyorsum da o yüzden ben rastgele sorular soran biriyim sen de her halde düsünüyorsun ki neden bu soruları veriyor. Seninle hiç bir alakam yok aslında zorla da konuşturmak istemiyorum zaten belli ki istemiyorsun. Cinsellikle ilhili düsüncem yakından uzaktan yok zaten aseksüelem
Ya yok ya 😀😀ondan demedim kendim hakkında ne diyeyim acaba falan ondan neyse sorun değil bisey diyemem saygı duyarım sormak istersen sor sorun degil
Moralim bozuldu. sormuyorum :c
Aa neden ama😀 bekle yaziyim