Aşkınız için ailenize hiç başkaldırı da bulundunuz mu? Aşk için boyun eğdiniz mi? Göğüslediniz mi zorlukları?

Başkaldırı
Boyun eğmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşkınız için ailenize hiç başkaldırı da bulundunuz mu? Aşk için boyun eğdiniz mi? Göğüslediniz mi zorlukları?

aşk için aileye başkaldırmak yalnıştır çünkü yıllardır seni büyütor ama sen başkasının kızı ve ya oğlu için kendi kanından olanları hiçe sayıyorsun ve mantıklı olan kadın ve ya erkek baş kaldırana güvenmez çünkü kendi kanından olan birisine baş kaldıran başkasının kanından olana iki kat baş kaldırır belkide aranızda aşık olanlar vardır ve bu sözlerimi beyenmiye bilir ama ben derim ki gerçeklikle duygular arasında inanılmaz derecede fark vardır
- Boyun eğmek:
"Arzu, teslimiyete - Teslimiyet, güce dönüşür."
Joker, Suicide Squad
- Hayır, bulunmadım: Aileme başkaldırmamı gerektirecek bir ilişkim olmadı.
- Evet, eğdim: Eğmeseydim adına "aşk" demezdim.
- Hayır, göğüslemedim: Sıkıntıya düşmeden sorunları çözmenin bir yolunu bulurum.
Aşk çevrende ilişkinizi çekemeyen kişilere (olursa) karşı bir başkaldırı iken sevdiğin kişiye karşı bir boyun eğme durumudur.
Boşuna demiyor Hüseyin Nihal Atsız, Mutlak Seveceksin şiirinde "Ram ol bana. Ruhun yeni bir aleme girsin." derken.
boyun eğmek tabii ki. ne baş kaldırısı. aşk yok olmaktır.
https://www.youtube.com/embed/dwUEy1nFUvUCevap
6Cevap
Evet. En çokta kalbimize boyun eğiyoruz..
Aşk boyun eğmek oldu benim için.
Aşk başkaldırıdır. yalnızlığa karşı
Boyun eğmek. Yapmam dediğin herşeyi aşk uğruna yaparsın , kendine boyun eğdirirsin
Yapılmaz denen imkansız her şeyi yaptırır canım 🍷
Aşk güzel şey ailelere başkaldırmaya gerek kalmaz dengeyi sağlarsan sevdiğin aşkın İçin boyun eğmez dik yürürsün sahiplenerek
aşk kördür sağırdır aşka inanan insan yeri geldi mi başkaldırır yeri geldi mi boyun eğer hiçbir şeyi yapmaktan korkmaz
Hem baş kaldırış, hem boyun eğmek aslında. İkisini de yaptırıyor aşk insana.
boyun eğmek... ama boyun eğmeyip egilmeyince bunun adı aşk olmazmi?
Aşk herkese kafa tutarken onunla birbirine teslim olmaktır.. Keyifli günler..
Yine de Aşk Boyun Eğmez Yasaklarda
Sezen AKSU
Aşkta mantık aranmaz sartlarlar ne gerektiriyorsa onu yaparsınız seven ne yapmaz ki 😊
Aslında ikisini de kapsıyor bazı hislere boyun eğiyoruz bazılarına baş kaldırıyoruz
Yerine göre ikisi de... Bazen boyun eğmek bazen ise düşüncelerini açık ve başın dik bir şekilde açıklamak.
Ask boyun egmek olsaydi bu dunya cileden baska birsey degildi zaten
Göze almak! Biz göze aldık hiç de pişman olmadık
Aşk devrimdir.
Boyun eğmek daha çok
Aşk insana neler yaptırmaz ki😻
aşk karşılıklı fedakarlıktır
Kendine başkaldırı
Karşı tarafa boyun eğme
aşk fedakarlıktır zaten
hem de seve seve boyun eğmek
Ask diye bir sey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?