rus kizlari guzel o yuzden cekici ve alimli buluyoruz onlari dunyada guzellikleriyle ün yapmışlar peki siz kizlarin nedir bu anlamsiz afrikali simsiyah zenci erkek meraki
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Büyük penis
Oval yüz
Güzel vücut
Şekilli vücut
Cool bir enerji
Nereden bakarsan bak ortadoğululardan iyiler. Rusları siz ortadoğulular haricinde kimse sevmiyor bu arada. Rus kezolarinin g**tunu kaldirdiniz onlar bile Türkleri eleştirmeye başladı git seni de ruslar sevsin bamya
bamya mi listenin basina buyuk penis yazmissinda o kadar onemli etken mi yani en onemli neden o mu cidden
Hayır çekiciler, çekici olmasalar ne kadar buyuk olursa olsun tercih etmeyiz ki. Adamların yüzü çok orantılı ben çok siyah olanları değil koyu kahve ve acik kahveleri seviyorum ama.
hayir ya benim bahsettigim zenciler amerikadakiler degil afrikali olanlar dogma buyume afrikada yasayanlar asiri simsiyah kopkoyu zifiri siyah tenli olanlar senin bahsttiklerini biliyorum abd de yasayan acik tenli olanlar onlar zenci degilki melez ayni bizim guneydogu anadoluda yasayan gunesten yanan turk erkekleri gibi onlar zenci degil melez yani
oyle bir merak. ivarmia.. hic duymadim.. biźim kizlar genelde a vruoai erkekleri begeniyor
sen pek afrikali bir erkek ister miydin
hayir tabiki napiyim afrikaliyi
diyelimki simsiyah afrikali bir erkek sana nakit 100 bin tl verecegini soyledi 1 saat kalir miydin onla gizlisin zaten rahatca cevap verebilirsin kabul eder miydin ya da kabul etmeyip daha fazla para mi isterdin ama zenci asiri kopkoyu simsiyh tenli oyle hayal et
dedigim gibi zenci sevmiyorum.. benim icin isgence bunu dusunmek bile. para ile derken ben satilik miyim... ayip soyledigin
ya ozur dilerim o mahiyette aslinda demek istememistim yani onlardan biriyle yapmak ister misin diye demistim iskence demenin sebebi nedir peki
ben sana bi soru sorayim.. senin bu afrikali merakin ne😂 ballandira ballandira yaziyorsun.. afrikalisin veya gay falan misin
yok be tovbe allah korusun sapina kadar erkegim gay falan degilim 😂😂😂 gizliyim zaten sende gizlisin acik acik soyliyim fantezim var turk bir kadini karsimda zenci bir erkekle skkissirken izlemek istiyorum
bir sey daha diyecegim icimde kalmasin sana 1 milyon dolar verip afrikali simsiyah asiri kopkoyu tenli zenci bir erkekle yapmani isterdim seni banyoda onunla olurken izlemek isterdim ya
Siyahiler de genelde çekici
neden iste neyi nesi cekici bende onu soruyorum
Yüz yapılari daha farklı
Ten renkleri de çekici
Afrikalıysa eğer afrikalılar genelde dürüst ve beyefendi
Uzun boylular
malum seyde var mi durust ol ama
sizde olmayan bir sey
neymis onlarda erkek bizde erkegiz
boyun kac
178
heh onlar daha uzun oluyor iste. seyin kac cm
seyim 13
uzun boylu erkeklerde var iste
heh onlarin seyi 20 cm iste
seyimi neden sordun ki
sende olmayip onlarda olan ne anlatmak icin iste
20 olsa yine iyi cok daha buyuk oluyormus 23 25 falanda cok kotu degil mi ya kol gibi ne oyle dizlerine kadar sarkiyormus onlarinkisi
25 cm simsiyah asiri kopkoyu tenli zenci sence itici degil mi kapkara adam seyi onunde sallaniyor djzlerine kadar urkutucu tiksinc degil mi
gizlisin zaten sikinti yok
yaz istedigini
Penis..
Türk erkeği gibi bamya değil.
direkt mi yani gercekten o sey onemli mi
Evet önemli Türk erkekleri için Rus nasıl önemliyse kadın için de bu önemli. Sizin bamyanıza bir şey demiyoruz diye bayılıyoruz zannetseniz de uzun bile olsanız “incesiniz” ouhajaja:) acı gerçekler söylediğim için üzgünüm:) ama bizim aramızda Ruslar kadar güzeli var :)
oyle bir gercek var bazi turk kizlari ruslardan bile guzel olabiliyor :( ama tamamda onlarinkide abarti degil mi cok buyuk gereksiz buyuk o ne oyle soba borusu gibi
Bamya olacağına soba borusu olsun:)
ohaaa sen ciddi misin cok asiri buyuk dedim kol gibi dizlerine bile degen bir alet dusun 26 cm korkmaz misin ya urkersin bir de zenci dedigim amerikadakiler degil amerikada olanlar kahverengi acik tenli oluyor benim bahsettigim afrikali yerliler afrikada doganlar orada yasayanlar asiri kopkoyu simsiyah tenli olanlar urkutucu degil mi