gereksiz bir Afrikalı zenci erkek merakınız var rus kızlarını evet çekici buluyoruz çünkü güzeller siz ne buluyorsunuz zenci erkeklerde ya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Zenci erkekleri ben açıkçası şakasına diyorum ilgim olduğundan değil
Fransız İtalyan amerikalılar ilgimi çekiyo
zenciyle asla ama asla kesinlikle mi olmazsin
Kesin demiyim çünkü beli olmaz, ama göz zevkimize hitap etmiyo
gizlensene bi çünkü bir sey sorcam gizlenip o şekilde cevapla sorumu sana 500 bin dolar verseler aşırı kapkara aşırı simsiyah zenci bir erkekle olur muydun 1 saat
Eeevet sırf para için bide belki keyif alırım
zevk verirler mi sence onlar
Zevk vermez sadece canım acır
niye acısın ki onlarda insan ya 😂
Çok büyük ya ben saten küçük birşeyim kaldıramam ya
haaa evet onlarınki cok uzun kalin yani büyük onlarinkisi ama türk erkeklerine göre bence her türlü onlar daha cok zevk verir net
Eeevet ama zor ya ben öyle bişi yaparsam bidaha ayağa kalkamam sjsjs
ahahahah direkt tekerlikli sandalyeyi hediye olarak verir yaninda sana jdkskxkdkx
Eğer tekerlekli sandalye vermiyorsa hakımı helal etmem sjsj
helallik önemli jdjsjdkdj şş bak ne dicem sana zaten gizlisin ikimizde gizliyiz merak ettim bunu diyelimki aşırı azdin yaniyorsun 😂😂 iki erkek seçeneğin var biri Afrikalı aşırı kapkara simsiyah zenci digeri normal türk erkeği hangisiyle yapardin jdjdkd
Sandalye gezmezme risk Alarak zenci diyorum sjsjs
sen ciddi misin harbi zenci mi dedin nasil oluyor yukarda ama göz zevkimize hitap etmiyo demiştin bana neden zenciyi sectinkii simdi
Şaka dedim ya hemen ciddiye alma sjsjs
sasirttin fenaa jdjdjdkd ama agzinin tadını iyi biliyon saka degildi biliyorum 😂 durust ol seyi daha büyük diye onlari sectin di mi cok zevk alirsin diye jdjdj
Timam yanii göz zevkime hitap etmiyebilir amaaa inlemek istiyorum oda var sjsjs
çığlıklarin karsi mahalleden duyulmasin sonra jfdjkdkxkckdk komsular polise ihbar gecer kadina siddet vakasi diye djdkdjkdkd saka bir yana kol gibidir onlarinkisi var ya soba borusu gibi simsiyah büsbüyük bende minnagım diyorsun nefes nefese kalırsın 😅
Timam o zaman sen gel tm vazgeçtim sjsjs
maalesef yaaa :( cunku benimki küçük
Şeyyy bence birbirimizi idare ederiz sjsjs
cok isterim deli gibi ama seyim küçük olunca seni zevkten ucuramam o var :/ bir sey sorcam
Sorabilirsin
durust ol ama cevaplarken samimi dürüst yanii soruyorum iki erkek var biri cok yakışıklı bu erkek türk aleti 11 cm diğeri Afrikalı asiri simsiyah biraz çirkin aleti 22 cm hangisini secerdin yatardin yani
22 görünce o daha ilgimi çekti
ama 11 olan cok yakışıklıydii 22 cirkin
Hiç denemedim bi kez denesem
22 lik zenci seni zevkten ucurur icini tamamen tıka basa doldurur rahmine değer o simsiyah alet gözlerin döner
alabilir misin o kadar büyüğünü ama bilmiyorum
Onu yaparken ölürüm ya saten popişim küçük zorlanırım kesin
deligin dardir genişletir deliklerini
ama rengi siyah miden bulanir mi simsiyahlar zenciler kapkaralar onlar
Işte renk konusunda biraz takıntılıyım siyah ya da esmer sevmiyorum
Beyaz olmalı
acik ten seviyorsun yani kivanç Tatlıtuğ gibi beyaz sarışın tarzi renkli goz anladım 22 lik o zencinin aletini ağzına alip yalarken emerken agzinda zevk almaz misin hic simsiyah kapkara bir hayal etsene
Sanırım tiksinirdim çünkü kirli gibi gözüküyo
orada mısın
miden bulandi galiba o yüzden cevap vermedi
nn
Cevap verdim ya
aa yeni gördüm mesajini pardon agzina alirken tiksinirdim dedin ama icine alirken tahminen bence tiksinmezsin yaniliyor muyum djjdj
Eeevet doğru bildin
e harfini uzatisindan bile anlaşılıyor ne kadar cok istedigin arzuladığın o simsiyah kapkara büsbüyük yragi amiin paramparça olsun istiyorsun sen sepsert becerilmek
Biraz sert seviyorum da delice inlemeyi seviyorum
senin hakkından 3 simsiyah kapkara zenci gelir aralarında tek kiz sen olacaksın gotunndende sktriceksin ayni anda 3 u icinde olcak offf
ayni anda hem amnda hem gotunde hemde ağzında ucunde ister miydin hepsi ayni anda hayatında o an bir sevgilin var farzet gizlice kacamak yapmak ister miydin öyle
Eeevet denemek isterdim çok keyifli olurdu
gercek ayarlasam olur mu nerdesin sen
hangi sehirdesin bakiree misin bir de
Ankara da yaşıyorum bakireyim
Tekirdağdayim ben gelirimde zenciler var tanıdıklarım arabayla gelirizde bakireymissin izin verir misin bozdurmaya
Yokkk ya ben hazır değilim
anladim yas kacti senin
18 yaşındayım
aaa daha gencsin sen ama bu ne azginlik ya sendeki cok ateslisin cesaretine hayran kaldimbuyuk seviyorsun bir de sert olsun istiyorsun bence sen prnolarda znci porrno izliyorsun
şşş orada mısın
sevgilini aldatacak olsan bu erkek bir zenci olur muydu
Sevgilimi aldatmam sadık kalırım
o seni aldatirsa peki intikam alir miydin diyelimki yatakta baska bir kizla onu bastın
Direk ayrılırım
cok zor bir soru sorcam sevgilin var seviyorsun onu wp ye sana bir mesaj geliyor Nakit hesabina 500 bin dolar yatircaklar zenciyle 1 saat gecircen kabul eder miydin sevgilinn bundan asla haberi olmayacak
Kabul ederdim direk
ciddi misin
direkt yatarim diyorsun ama sevgilini aldatmis oluyorsun ve seviyorsun ama
Ama dolar diyorsun
evet cok aşırı para deli para gerçi o kadar veren sadece kendisi icin vermez arkadaşlarıyla birlikte verir 10 zenci yani onu da sen kabul etmezsin