Seviyorum ama aynı hatayı yapmasından korkuyorum?

15 yaşındayken kendimden 3 yaş büyük biriyle ilişkim vardı. Sanaldan tanışmıştık ama her ay buluşabiliyorduk. Çok yakınlaşmamız olmazdı ben de o da evlilik olmadan istemiyorduk. Ailelerimiz falan tanışmıştı, 5 yıl öncesinin bile planını yapardı ve her planında ben vardım. Evlenmek istiyordu benle ve gayet ciddiydi reşit olsaydım hemen bile isteyebilirdik. 1,5 2 yıla yakın olmuştu ben onun yanına gitmiştim. Biraz yakınlaştık fakat tam anlamıyla diyemem ben ileriye gitmek istemediğimi söyledim fakat beni dinlemedi. İstemediğim bir şekilde bana dokundu fakat cinsel birleşme olmadan kendimi kurtarabildim. Baya kötü etkilendim, her şeyim battı. Ama yine de ona karşı her ufak bir şeyler var içimde artık yarım kalma mıdır yoksa nefret mi bilemem.
Gerçekten pişman olduğu her halinden belliydi. Ona istediğim her şeyi yapabileceğini hatta döv söv ama yanımda ol falan diye. Her fotoğrafını gördüğümde ya da bir şekilde aklıma geldiğinde canım yanıyor ama ne yapmalıyım bilmiyorum.
Ulaşmaya çalışıyor çok özür diliyor. Eğer tekrardan birlikte olursak bana elini bile sürmeyeceğini hatta baya ciddi bir şekilde 1 metre falan uzak bile durabileceğini söyledi.
İstiyor muyum istemiyor muyum anlamıyorum ama gerçekten içimde ona karşı ne olduğunu bilmediğim şeyler var. Çok fazla korkum var ne yapmam gerek bilmiyorum. Bu olayı bilen çok kişi olmadığı için fikir alamıyorum ne yapmalıyım?
Seviyorum ama aynı hatayı yapmasından korkuyorum?