okursaniz cok sevinirim
Bir cok seyi alttan aldim sirf aramiz duzelsin diye. Duzelmedi. 1 sene oldu konusmuyoruz. Numarami silmemis. Muhafazakar biri. Bugun bi foto cektim üstümde elbise var ama acik degil zaten uzun bot corap mont falanda var yani süslü ama acik olmuyan bir resim atmak istiyorum belki begenir döner diye ama okadar cok korkyrm ki gözünden daha cok dusmekten ya hakkimda süslenmiş disari cikmis hafif kiz diye dusunurse bende ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum ama onu cok seviyorum (fotoda asla bisey yok normal foto ama iste o öyle dikkat cekmesini sevmez) kotu bisey dusunsun istemiyorum hakkimda cok korkuyorum napmaliyim?
Bir cok seyi alttan aldim sirf aramiz duzelsin diye. Duzelmedi. 1 sene oldu konusmuyoruz. Numarami silmemis. Muhafazakar biri. Bugun bi foto cektim üstümde elbise var ama acik degil zaten uzun bot corap mont falanda var yani süslü ama acik olmuyan bir resim atmak istiyorum belki begenir döner diye ama okadar cok korkyrm ki gözünden daha cok dusmekten ya hakkimda süslenmiş disari cikmis hafif kiz diye dusunurse bende ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum ama onu cok seviyorum (fotoda asla bisey yok normal foto ama iste o öyle dikkat cekmesini sevmez) kotu bisey dusunsun istemiyorum hakkimda cok korkuyorum napmaliyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Niye özellikle öyle foto atmayı düşünüyorsun sevdiği tarzmıydı?
Guzel cikmişim
Atmak istiyorsan at. Kötü düşüncekse kendi bilir. Aşkın mantığının önüne geçmesin. özgürsün gezersinde süslenirsinde sevecekse seni sen gibi sevsin
Yani dedigim gibi guzel bulup dönsün istiyorum ama ona bak iyi ki evlenmedim bununla dedirtmek istemiyorum ya gercekten fotoda bisey yok ama o dikkat cekmesini sevmez hi
Kapalı kadınmı seviyor neden seni kötü bulsun öyle
Evet
At dene bakalım
Gözünden düsmem demi
Fotonu koysana buraya gelen yorumlara göre orayada koyarsın
Hayir burasi sapik kayniyor
burada sorma o zaman
Sorarm
O çocuktan sana yar olmaz. Belki kapanırsan anca sever anlaşıldı
Ama 1 sene gecti tekrar eskisi gibi olabilirmi ki
Sence niyd numarami silmedi
Unutmuştur veya arada bir açıp bakıyordur profiline bilemem
Nefrdt ediyom ondan simdi attim hikayr bakalim. bakicakmi... sence bakar mi? Herkese bakmaya zamani var bana gelincw böyle en gereksizlere bile bakio demek bilerek yapiyo
Özelden atsana merak ettim fotonu
Hayir ne geregi var?
Attim ve bakmadi hayal kirikligi var Şu an icimde hemde cok buyuk. Ahlayacam keske atmasaydim
Hemen bakmaz bekle birwz. Cool takılan biri muhtemelen 23. Saatte falan tekrar bak o zaman kesin bakar
Yok 1 saatdir attim zaten Şu an bakabilir ama bakmiyo ilgilenmio moralim bozuldu
Dedim ya sonra kesin bakıcak. 24 saat dolmadan tekrar kontrol et bakıcak bana güven
Ama bazen hic bakmadigi da oluyo
Agliyorum
boş ver takma kafana, 1 sene geçmiş zaten unut gitsin.
Umut gitain demesi kolay
kolay değil ama unutman gerekiyor, bekara karı boşamak kolay diyeceksen bende aynısını yaşadım.
Seninki nasildi
uzun hikaye boş ver.
Korktuğun herşeyin başına gelmesi gibi bir kehanet var. Korkma
Napcam
Korkunun üstünden gelmek için ondan ayrıl.
Kişiliğin böyle böyle büyür, kendini yenerek.
Zaten ayriyiriz 1 senedir okumadib mu
Sen cebe girmişsin çoktan kaybetmişsin
Ne demek istiyosun
Vazgeçilmez olduğunu hissettirmişsin ona seni çok üzer o
Napacam simdi neden böyle yaptim ki elimde degil ama ben 1 senedir yazmadim ki ona nasim hisssetirdim
Yazarsan kaybedersin ama bil
Yazmayacam merak etme ama bundan sonrakk hamlem ne olsun
Ne diyon sen ya 1 sene geçmiş şimdi aklına geldi
Simdi aklima geldi derken? 1 seneden beri aklimda olmadigi saniye yok
Neden şimdi harekete geçmeye karar verdin
Yok hep geciyorum
Adim. yok ondan
Boşuna kürek çekmişsin
Nolcak simdik
Vazgeç gönlüm sen bu aşktan, sana kıymet veren mi var
Hiç atma, içine kapandığını sansın daha iyi
Nasil niye
Sen diyorsun işte yanlış düşünmesin diye, onu sildin keyfine bakıyorsun sanmasın diye
Ama onu unuttum. sanmasi lazim ama busefer döneceksede ya dönmekdwn vazgecerse
Senin kafan karışık
Hayir
İstediğin fotoğrafı at. Belki bir tepki verir.
Ne tepki verecek ki
Bilmemmm. Belki resmini bahane edip muhabbete başlayacak. Muhabbete başlamak için bahane arıyordur.
Hayir cok kez foto attim. muhabbet icin bahane aramiyor bakiyo arada hiakyelere ama asla adim atmiyo senxe niye numarami silmiyo ozaman istemiosa
Karışık duygular içerisinde. Kendi içerisinde muhasebe yapıyor. Onda hala bir izin var ki numaranı silmeye cesaret edemiyor.
Acaba ne ki o muhasebe? Biz imkansiziz falan diyordu ama 1 sene konusmadik simdi
Tabi olaya iyimser bakıyoruz. Kişiden kişiye değişir bu olaylar. Belki başka kişilerle görüşüyor olabilir. Onlardan ayrılınca sana tekrar dönmenin planını yapıyor da olabilir. İnsanları yakından tanımadıkça kestirmek zor. Ben tahminde bulunuyorum sadece
Ya evet ama öyle cok capkin biri degil
Muhasebeden kastım tam numaranı silecek kıvama gelir, daha sonra yaşadıklarınız aklına gelir birde sana duygusal bağı vardır silmeye eli gitmez falan..
Sana bir tavsiyede bulunayım. Kimseye yapmaz etmez deme. Bilemeyiz sen ben herkes farklı olabilir. İnsanların iç dünyasını bilemeyiz. O yüzden çapkın değildi demeni doğru bulmuyorum. Belki senden sonra itlik ve serserilik moduna girdi sdkfj
Bdjfj ya haklsn ama o beni zaten engelledi baska yerden yani o baslatti baska yerden engellediyse numarayida silebilirdi dimi? Sonra o baska yerden engeli geri aldi asla almaz diyodum ama aldi ama asla yazmadi
Öylesine kayitli olabilir mi? Ama insan sevmedigi birini niye tutsun ki rehberinde?
Sadece merak mi ediyor hayatimi? Sen olsaydin silermiydin?
Ya güzelim seviyorsan git konuş. Söyle ona ulan engelledin numaramı neden silmedin neden stroylerimi izlyorsun diye hesap sor. Kafamızı karıştırma adam gibi ayrılacaksan ayrıl falan diye atar yap skdfj
Bende de ekli numara var yazmıyorum anlattığın muhabbet gibi. Ama kız hakkında birşeyde düşünmüyorum. Samimi olmak gerekirse sıkılırsam sataşırım kafasındayım jskdfkj
Ama kizla sevgilimiydin bir zamanlar? Nezamandi peki
Yok ben asla yazmam 1 sene oldu onun gonlumu. almasi lazm ters davranmisdi
Sevgili demeyelimde bayağı uzun süre konuşmuştuk. Benim yüzümden konuşmayı bıraktık. O beni her yerden engelledi numaramı sildi. Fakat ben silmedim ve o benim silmediğimi farkında. Takılıyorum sana ya yazma sakın. Bana kalsa yazsa bile geri dönme. Tekrar birleşmenin kimseye fayda getirmediğine inanıyorum.
Evet asla yazmam gercekten cok kirildim. Birlesme olmasin yuzlesme olmasin o pismanligi goreyim onda sonra zaten yoluma bakacam ama icimde kaldi hevesim kursagimda
Bak bu söylediğin muhabbetlere çevremde çok şahit oldum boş yani. Kimse pişman falan olmuyor. Sen yoluna bak bence beni dinle