Birini çok özlüyorum ama yapabilecegim hiçbir şey yok içim parçalanıyor nefes alamıyorum gibi imkansız onu görmem artık?

İki yıllık ilişkim biti yedi aydır o süreç te intihara bile kalmıştım tekrar birlikte olalım diye deli deli çareler arardım ritüel telepati meditasyon gibi şeyleri araştıra araştıra deliye döndüm aklımı kaybetmekten korkuyor dum sırf bı mesaj atsın diye en son büyü dediler Rabbimden korktuğum için yapmadım başladım duaya Salâti Tefriciye 4444 duasına başladım tekrar dönmesi yeniden başlamamiz için yarısını okudum şükürler olsun Rabbime kabul etti duamı yarıda bıraktım o sevinçle mutlulukla tekrar deneyelim dedi ama hatam yüzünden affetmedi yapamıyorum olmuyo unutamıyorum dedi bana güveni hiç yoktu ve hep aldatirim diye korkusu vardı ve yine gitti öldüm öldüm dirildim canımdan Can çıktı biraz alıştım acim hafif oldu içimde ki hasret dinmiyor tm Allah'ım nasibim değildir belki tm ama onu bir kez her iki gözlerimle canlı göreyim diye dua ediyorum numarasını değiştirmiş şimdi beni unutmak için tamamen sadece yaşadığı şehri biliyorum ve nasıl görecem birdaha hiç bilemiyorum çok imkansız sadece dua ediyorum aslında artık duada etmiyorum öyle yavaş yavaş ölüyorum gibi çürüyorum günden güne 😔?
Birini çok özlüyorum ama yapabilecegim hiçbir şey yok içim parçalanıyor nefes alamıyorum gibi imkansız onu görmem artık?