İki yıllık ilişkim biti yedi aydır o süreç te intihara bile kalmıştım tekrar birlikte olalım diye deli deli çareler arardım ritüel telepati meditasyon gibi şeyleri araştıra araştıra deliye döndüm aklımı kaybetmekten korkuyor dum sırf bı mesaj atsın diye en son büyü dediler Rabbimden korktuğum için yapmadım başladım duaya Salâti Tefriciye 4444 duasına başladım tekrar dönmesi yeniden başlamamiz için yarısını okudum şükürler olsun Rabbime kabul etti duamı yarıda bıraktım o sevinçle mutlulukla tekrar deneyelim dedi ama hatam yüzünden affetmedi yapamıyorum olmuyo unutamıyorum dedi bana güveni hiç yoktu ve hep aldatirim diye korkusu vardı ve yine gitti öldüm öldüm dirildim canımdan Can çıktı biraz alıştım acim hafif oldu içimde ki hasret dinmiyor tm Allah'ım nasibim değildir belki tm ama onu bir kez her iki gözlerimle canlı göreyim diye dua ediyorum numarasını değiştirmiş şimdi beni unutmak için tamamen sadece yaşadığı şehri biliyorum ve nasıl görecem birdaha hiç bilemiyorum çok imkansız sadece dua ediyorum aslında artık duada etmiyorum öyle yavaş yavaş ölüyorum gibi çürüyorum günden güne 😔?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah herkesin istediğini nasip etsin kendi rızasına uygun şekilde amin
Amin kardeşim
Bende aynısını yaşıyorum. Dualara sığınıyorum. Yapacak başka bir şey yok
Afedersin ama hatan neydi. Yani söylemek istemezsen sorun değil. Ama bazı ilişkiler çok basit sebeplerden bitiyor maalesef.
Dur içimi dokiyim sana
Biz ilk tanıştığımız da ben soğusun diye başka erkekler le SS lerimi atmıştım bilmiyor dum o kadar üzecegimi çünkü çok seviyor du ben sevmiyodum acı çekti ve acıdım oda affetmem demedi çünkü seviyor du
Bı yılımız oldu çok sevdim bende artık çünkü gerçekten seviyor du ve terk etmek zorunda kaldım gittim aylarca geri döndüm yinede kabul etti affetti
Sonra bir gece hiç beklemediğim anda artık yapamıyorum hep unutmak istedim ama artık dayanamıyorum diyip gitti
Ettim etmedim olmadı pişmanım dedim soğutmak içindi dedim hiç güvenmedi bende güvenini kayıp ettiğini söyledi hickimseye guvenemiyorum artık korkuyorum bı kere yapan bidaha yapar dedi
Herseyini değiştirdi ona ulaşmamam için öyle yani
Üzüldüm. Güven benim içinde çok önemli. Bende güvenemezsem bırakırdım. O da çok acı çekmiş belli ki ve yorulmuş. Tükenmiş
Insan sadece güvenmek istiyor bir de huzur istiyor
Ama insanın kendi hayatı ile oynaması çok zor ben yaptım ben yandım bu dünyada herşeyin bir bedeli var ben çok güzel ödedim o hatamin bedelini gerçekten kimi ne kadar üzersen daha fazla üzüleceksin bir gün bunu hiç unutma bazen Allah kaderimizi bizim elimize verir ya kaybederiz veya kazanırız ben ise kaybettim.
O kadar pişmanım ki o hatayı yapmasaydin şu an evli bile okurduk dedi.
Rabbim kimseye yaşatmasın bu pişmanlığı bu acıyı
Acaba ben nerde hata yaptım bilmiyorum ki. En son mutlu konuştuk sohbet ettik. Hatta bana çocukluğunu anlatıyordu. Sonra ne aradı ne sordu. Ben yazınca gayet sıcak karşılıyor konuşuyor ama kendi kendine hiç yazmiyor.
Bende üzülmekten uyuyamaz oldum. Yemek yiyemez oldum. Dibine kadar çaresizlik yaşadım..
Ama benim basta umudum yoktu. Olmayacak biliyordum. Bir anda çok sıcak yaklaştı. Bir kac gün aradı sordu. Sürekli yazdı. Gece de arıyordu mutluluktan kendinden geçmiş gibi konuşuyordu. Sonra ne olduysa bir anda oldu
Beni o umutlandırdı sonra çekti gitti. Ah ediyorum Ama ahım çıkacak ondan. Beni böyle bir dertle baş başa bıraktı gitti
Merak etme üzdügü kadar üzülür umarım her şey gönlünce olur
Çok teşekkür ederim. Umarım. sende hep mutlu olursun 🌹
Bende
🙂.
Xper seviyem iki olsun diye rastgele cevap veriyorum 🌼🌺
İyi o zaman sevindim çünkü hiç kimseye yaşatmasın bu acıyı Rabbim çünkü çok zor
Anlayışınız için duaciniz olucam inşallah her ne sıkıntınız varsa Allah biran evvel sizleri feraha çıkartır. 🤲
Amin Allah razı olsun kardeşim cümlemizin inşallah umarım seninde her şey gönlünce olur 🙏🏻🥰
Allah senden de razı olsun devamlı Ayetel Kürsi okuyun her ne sıkıntıniz varsa çok koruyucu bir duadır emin olabilirsiniz
Peki çok sağol tekrar Allah'a emanetsiniz kardeşim
Sizde güzel kardeşim
🙏🏻🥰
Geçiyor en sonunda , bişey olmaz.
Aldattıginiz için mi bitti?
Aldatmadim hata yaptım
Biraz açarmisin nasıl bir hata?
Aldatmadim ciddi ciddi ama ihanete giriyor
Ciddi bir hata ise maalesef ki tekrar dönüp başlasa bile yine bitiyor.. bağışlanan ve birde bağışlanamayan hatalar var... daha önce sevdiğim adamı kaç kere affetim küçük hatalarından dolayı. en son yaptığı ne yenilir ne yutulur cinstendi.. bu yüzden ne yazıkki insan deli gibi sevse bile aşkını kalbine gömerek acı çekmeyi göze alıyor ama bir daha şans vermeyi asla...
Haklısın belkide bazen olmayınca olmuyor teşekkür ederim yorumun için sağol 🙂
psikoloğa git